Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry hakee innostavaa, osaavaa ja positiivisen asenteen omaavaa valmennuspäällikköä työskentelemään yhdessä Suomen suurimmista ja kansainvälisesti menestyneimmistä cheerleading-seuroista. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Osa-aikaisuudesta on mahdollista neuvotella hakijan niin toivoessa. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävään sisältyy 6 kuukauden koeaika.

 

Valmennuspäällikkö tukee valmentajia päivittäisessä valmennustyössä ja kehittää urheilutoimintaa yhdessä toiminnanjohtajan, hallituksen ja työryhmien kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös seuran leiri- ja koulutustoiminnasta vastaaminen. Lopulliset tehtävät tarkentuvat valittavan henkilön osaamisen ja toiveiden perusteella. Työskentely on pääsääntöisesti itsenäistä, mutta tapahtuu tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan, talous- ja hallintokoordinaattorin, tanssin vastuuvalmentajan sekä HAC:n joukkueiden valmentajien ja toimijoiden kanssa.

 

Toivomme sinulta:

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta (VEAT, soveltuva AMK-/yliopistotutkinto)
 • oma-aloitteisuutta
 • positiivista asennetta
 • kykyä viestiä selkeästi suullisesti ja kirjallisesti suomeksi
 • vahvan lajituntemuksen leveleiltä 1-6
 • kokemuksen seuratoiminnasta

 

Katsomme eduksi:

 • englannin kielen osaamisen
 • myClub -jäsenpalvelun hallinnan
 • kokemuksen valmentajien kouluttamisesta
 • kokemuksen leirien ja tapahtumien järjestämisestä

 

Tarjoamme sinulle:

 • monipuolisen tehtävän perinteikkäässä ja menestyneessä urheiluseurassa
 • mahdollisuuksia kehittää omaa osaamista
 • mukavat työkaverit ja työyhteisön
 • joustavat työajat
 • kuukausipalkan (sisältäen ilta- ja viikonloppulisät) 2400-2800 €/kk kokoaikaisesta työstä, riippuen koulutuksesta ja kokemuksesta

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 24.3.2024 osoitteeseen henri.haukkovaara@hac.fi otsikolla “Hakemus valmennuspäälliköksi”. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja järjestetään jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä HAC:n toiminnanjohtajalta Henri Haukkovaaralta sähköpostitse henri.haukkovaara@hac.fi tai numerosta 040-0320916.

 

————————————————————————————————————

 

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry on 21.11.2002 perustettu kilpa-cheerleadingin erikoisseura, jonka lajeja ovat cheerdance ja cheerleading. HAC:lla on takanaan pitkät perinteet – se on perustettu entisen Roosters Cheerleaders kilpa-cheerleading seuran pohjalta, joka toimi 14 vuotta alajaostona amerikkalaisen jalkapalloseuran Roostersin alla.

Leijonaperheessä on yhteensä lähes 40 joukkuetta, joissa urheilee noin 900 harrastajaa – tyttöjä, poikia, naisia ja miehiä. Suurin osa seuran urheilijoista on alle 19-vuotiaita lapsia ja nuoria. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja suurin osa toiminnasta keskittyy HAC Training Centerille Helsingin Konalaan.

HAC ry:n toiminnan tarkoitus on lasten ja nuoren kasvun sekä kehityksen tukeminen. Seuran arvoja ovat turvallisuus, yhteisöllisyys ja avoimuus. HAC:n valmentajat vastaavat joukkueiden tavoitetason mukaisesta valmennuksesta sekä kehityksestä suunnittelemalla joukkueen tasolle sopivat harjoitukset ja turvallisen harjoitteluympäristön joukkueilleen. Kaikki seuran toiminta perustuu avoimelle keskustelulle ja tiedottamiselle ja on avointa harrastajien tasosta ja sukupuolesta riippumatta.

Seurassa työskentelee noin 80 valmentajaa sekä toista kymmentä valmentajaharjoittelijaa. HAC:n valmentajat ovat monipuolisesti koulutettuja. Kaikki seuran valmentajat ovat käyneet liiton ohjaajakoulutuksen sekä seuran tarjoamat fyysisen koulutuksen sekä ensiapukoulutuksen. HAC järjestää lisäksi myös omia koulutuksia, sekä tarjoaa valmentajille mahdollisuuden osallistua Suomen Cheerleadingliiton koulutuksiin sekä muihin valmennustoimintaa kehittäviin koulutuksiin. HAC tukee valmentajiensa kehityspolkua ja tekee aktiivisesti yhteistyötä muiden seurojen kanssa suomalaisen cheerleadingin valmennusosaamisen kehittämiseksi.