HAC YLEISET MAKSUEHDOT

Harraste- ja kilpajoukkueen urheilijat sitoutuvat joukkueeseen vastaanotettuaan paikan joukkueessa, ja heidät lisätään jäsenrekisteriin seuran toimesta.

Kauden lopussa urheilijan lopettamisesta pitää ilmoittaa sähköpostilla valmentajalle, joukkueenjohtajalle ja HAC:n toimistolle (toimisto(a)hac.fi tai TÄLLÄ LOMAKKEELLA). Mikäli urheilija ei ilmoita lopettamisesta, hän on velvollinen maksamaan seuran jäsenmaksun ja kausimaksun kokonaisuudessaan myös ensi kaudella.

Maksettuja maksuja ei palauteta tai hyvitetä, vaikka harrastaja lopettaisi kesken kauden.

Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, urheilija menettää oikeutensa osallistua joukkueen harjoituksiin ja muuhun toimintaan, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu kokonaisuudessaan.
Poikkeavista maksujärjestelyistä on sovittava aina erikseen toimiston kanssa (toimisto(a)hac.fi).

Alaikäisen urheilijan huoltajat on velvoitettu huolehtimaan mahdollisista perintämaksuista.

Harjoitusten peruuntumisia ei korvata.

Tilapäisiä poissaoloja ei korvata. Mikäli poissaoloja tulee sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi pidempijaksoisesti yli kahden kuukauden ajan, kausimaksun osakorvaamisesta voidaan neuvotella erikseen toimiston kanssa (toimisto(a)hac.fi). Tämä edellyttää lääkärintodistusta. Suosittelemme kuitenkin, että urheilija loukkaantumisista toipumisenkin aikana osallistuu joukkueen toimintaan, tapahtumin ja treeneihin.

Oletuksena on, että urheilija osallistuu kaikkeen joukkueen toimintaan ja hän on sitoutunut koko kaudeksi. Mikäli urheilija ei voi osallistua joukkueen leireille tai kilpailumatkalle tulee tästä ilmoittaa valmentajille kirjallisesti heti kauden alussa tai viimeistään 2 kuukautta ennen tapahtumaa. Jyvitysosuudet joukkueen valmentajien ja jojojen osalta tulee maksettavaksi sekä kulut joita ei saada peruttua.

Lähtökohtaisesti kaikille joukkueen jäsenille varataan paikka leiriltä/kisoista riippumatta siitä onko urheilija kilpailevassa kokoonpanossa vai varamiehenä. Mikäli harrastaja lopettaa kesken kauden laskutetaan loppukauden leirit/kilpailut normaalisti, ellei niihin osallistumista ole peruutettu kirjallisesti viimeistään 2 kuukautta ennen tapahtumaa. Tilatut tuotteet ja muut aiheutuneet kulut laskutetaan normaalisti, vaikka harrastaja lopettaisi kesken kauden.

Peruutuksen määräaika koskee ainoastaan kotimaassa pidettäviä leirejä ja kilpailuja. Kunkin joukkueen valmentajat päättävät kauden alussa kilpailuihin osallistumisesta, joista tiedotetaan joukkueen vanhempainillassa. Kilpailujen osallistujamaksut ja muut kilpailuihin liittyvät kulut (mm. osallistumis-, majoitus- ja matka- ja jyvityskulut, kisamusiikkikulut, meikit yms.) ja leirimaksut eivät sisälly kausimaksuun. Kisa-asut omistaa pääsääntöisesti seura, huiskat ja kyltit omistaa pääsääntöisesti joukkue / seura.

Kesä- ja viikonloppuleirien (esim. Leijonaleiri), maksu voidaan palauttaa tai hyvittää lääkärintodistusta vastaan, jos harrastaja joutuu jättämään koko tapahtuman välistä. Joukkueen leirien kuluja joita ei voida perua sairaspoissaolon takia ei hyvitetä. Ilmoituksen poissaolosta pitää tulla ennen leiriä.

Laskuihin lisätään 1 euron suuruinen palvelumaksu.