Yhteistyössä

Pohjola Sairaalan huippuasiantuntijat käytössäsi​

Pohjola Sairaala on HAC:n virallinen sairaala, joka tarjoaa saman katon alla urheilijan koko hoitopolun. Tarjoamme sinulle urheiluvammoihin perehtyneet lääkärimme ja fysioterapeuttimme sekä uusimmat hoitomenetelmät varmistaaksemme, että tulet kuntoon ja pääset takaisin lajisi pariin mahdollisimman nopeasti. ​

Urheiluvamman sattuessa pääset ripeästi hoitoon. Huippuasiantuntijoillamme on vankka kokemus urheiluvammojen hoidosta ja kuntoutuksesta. Monet heistä työskentelevät useiden eri lajien maajoukkueissa, olympiajoukkueissa sekä lajiseurojen ja yksilöurheilijoiden vastuulääkäreinä ja kuntouttajina, ymmärtäen eri lajien vaatimukset. ​

Heidän käytössään ovat laadukkaat ja modernit tutkimusvälineet. Parhaan diagnostiikan takaamiseksi tarjoamme röntgen, tietokonetomografia ja magneettikuvaukset myös viikonloppuisin ja tarvittaessa leikkaukset järjestyvät nopeasti viimeisintä teknologiaa edustavin välinein.

Lisäksi Pohjola Sairaala on mukana mm. HAC:n tapahtumissa ja kouluttamassa HAC:n valmentajia. HAC Training Centerillä toimii päivittäisessä käytössä harjoitusalueena myös Pohjola Areena.

Tarkan ohjeistuksen ja linkin ajanvaraukseen löydät alta!

Meillä pääset nopeasti hoitoon​

Ensisijainen hoitopaikkasi löytyy Helsingin Pohjola Sairaalasta osoitteesta Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki. Olemme avoinna arkisin klo 8-22 ja viikonloppuisin klo 11-20. Pääset siis tapaturmapäivystykseen joka päivä iltaan saakka.

Mikäli tarvitset akuuttia hoitoa, voit käydä tapaturmapaikkakunnalla päivystävässä hoitoyksikössä. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa, jotka sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa.

Kun jotain sattuu, varaa aika Pohjola Sairaala -sovelluksessa tai verkossa pohjolasairaala.fi. Asiantuntijamme vastaavat sovelluksemme chatissä terveyskysymyksiisi ja varaa tarvittaessa sinulle ajan. Voit myös soittaa Pohjola Sairaalaan 010 2578100* klo 7-23. Puhelimitse saat selkeät ohjeet jatkotoimenpiteitä varten ja ohjauksen oikealle vastaanotolle nopean hoidon varmistamiseksi.

Mikäli sinulla on lisenssin yhteydessä hankittu Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva-vakuutus, vakuutusasiasi selvitetään etukäteen hoidontarpeen arvioinnin yhteydessä asioidessasi puhelimitse tai viimeistään Pohjola Sairaalassa Pohjola Vakuutuksen korvauspisteellä. Sinun tarvitsee käyttää omaa rahaa vain omavastuuosuuden maksamiseen. Jos olet hankkinut vakuutuksettoman lisenssin, tulee sinun olla yhteydessä omaan vakuutusyhtiöösi.

Hoidamme sinua mestarin ottein, jottei mikään pysäytä suomalaista.

Terveyspalvelut tuottaa Pohjola Sairaala Oy ja vakuutuspalvelut tarjoaa Pohjola Vakuutus Oy.

*) Puhelun hinta on normaali paikallisverkkomaksu (pvm) tai kotimaisen matkapuhelinoperaattorin hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm).

HOITOPOLKU
AJANVARAUS

Kisakallio

HAC keskittää kaiken yöleiritoimintansa Kisakallion,
jonka lisäksi yhteistyötä tehdään mm. koulutuksen ja
seuran valmentajien osaamisen kehittämisessä.

Yhteistön myötä Kisakallion harjoitushalli muutetaan
cheerleadingin käyttöön soveltuvaksi harjoituskeskukseksi.

Yhteistyön julkistus Kisakallion nettisivuilla

Cheer.fi

Upeita Cheer.f varusteita HAC logolla löytyy osoitteesta cheer.fi/hac

Valikoimassa myös paljon muita lajin varusteita.

Yhteistyön myötä Cheer.fi tuo myyntipisteen harrastajille
HAC Training Centerille sunnuntaina 3.11.
ja HAC Talvinäytökseen 5.12. Tervetuloa ostoksille!

Ostoksille verkkokauppaan!

BlingBows Finland on suomalainen yritys joka valmistaa super suosittuja hiusdonitseja sekä muita tuotteita arkeen, juhlaan ja treeneihin!

Yhdessä BlingBowsin kanssa HAC palkitsee joka kuussa Kuukauden Leijona-tuotepalkinnolla seuramme urheilijoita tai toimijoita! HAC:lla on seuratuotemallisto BlingBows Finlandin nettisivuilla ja BlingBows tulee järjestämään pop-up myymälän HAC kilpailuissa, näytöksissä ja kenraaleissa.

Yhteystiedot: Emilia Granholm blingbowsfin@hotmail.com

Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi Oy on mielenterveysalan yritys, joka tuottaa laadukkaita, matalan kynnyksen ja tieteelliseen tutkimusnäyttöön pohjautuvia mielenterveyspalveluja. Lähes 250 asiantuntijastamme moni edustaa psykoterapia-alan huippuosaamista Suomessa. Pystymme laajan palveluvalikoimamme ansiosta tarjoamaan asiakkaillemme hänen ongelmansa/oireensa huomioiden oikeanlaista ja oikea-aikaista psykososiaalista hoitoa/tukea.

HAC:n jäsenet saavat Kompista henkilökohtaista neuvontaa, nopean palvelutarpeen arvionsekä ohjauksen eteenpäin oikealla asiantuntijalla Kompissa.

Yhteydenotot: komppi@komppi.net tai puhelimitse/chatin kautta (asiakaspalveluaikona): www.komppi.net ja puh. 09 23121 888.

UNDER ARMOUR MAKES YOU BETTER

Under Armourin tarina alkoi vuonna 1996 t-paidasta, joka ominaisuuksillaan erosi aikaisemmista urheilijoiden käyttämistä paidoista muuttaen urheilijoiden pukeutumista lopullisesti. Tänä päivänä merkki tunnetaan innovaatioistaan, jotka ovat avainasemassa brändin visiossa: inspiroida ihmisiä tuotteilla, joita he eivät tienneet tarvitsevansa, mutta joita ilman he eivät enää voi kuvitella elävänsä.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä cheerleadingin parissa ja on hienoa, että tuotteet ovat löytäneet paikkansa lajin harrastajien keskuudessa.”

Prosharp proshop

Espoon Viherlaaksossa sijaitseva yritys, Under Armour:n B2B yhteistyökumppani Suomessa. Prosharp on laajentanut laji-kirjoa solmimalla yhdessä Under Armourin kanssa ensimmäisen yhteistyösopimuksen HAC kilpa-cheerleadingseuran kanssa!
“Odotamme alkavaa Under Armour yhteistyötä Prosharpin puolelta erittäin paljon ja samalla haluamme kehittää HAC:n kanssa yhdessä toimivan setin yhteistyön kannalta.”

HAC ja Punttisali.com ovat aloittaneet yhteistyön!

Punttisali.com on urheilijoiden vaatimukset täyttävä kuntosali, josta eivät vapaat painot ja nostopaikat lopu kesken. Peruskuntoilijalle tämä tarkoittaa erinomaisia välineitä ja tiloja esimerkiksi voimaharjoittelun aloittamiseen. Mikäli voimaharjoittelu ja vapailla painoilla tehtävä harjoittelu ei ole sinulle entuudestaan tuttua, ota yhteyttä info@punttisali.com niin autamme sinua mielellämme alkuun ammattitaitoisten yhteistyövalmentajiemme avulla.

Punttisali.com sijaitsee Ristipellontien liikuntakeskuksessa aivan HAC:n harjoittelukeskuksen vieressä. Sijainti on ihanteellinen niin urheilijoille kuin kuntoilijoillekin, jotka joka tapauksessa liikkuvat hallilla useaan otteeseen viikossa. Mikäpä sen parempi tapa kuluttaa aikaa lapsen treenatessa kuin käydä nostamassa rautaa!

Ensimmäinen salikäynti on aina ilmainen, joten käy vapaasti testaamassa heti kuin itsellesi sopii parhaiten. Jos innostut salista tilaa harjoittelusopimus Punttisalin verkkosivuilta! Tarjoamme kaikille HAC:n toiminnan piirissä oleville henkilöille -10% alennuksen kaikkiin 1kk ja 6kk sopimuksiin ja -20% tarjouksen 12kk sopimuksiin.  Kirjoita tilauksen yhteydessä alennuskoodi-kenttään HAC-TARJOUS.

www.punttisali.com

Mukana menossa myös

YHTEISTYÖHÖN KANSSAMME?

Etsimme jatkuvasti yhteistyökumppaneita toimintamme tueksi.

Ota yhteyttä, ja keskustellaan lisää!