Yhteistyössä

Kisakallio

HAC keskittää kaiken yöleiritoimintansa Kisakallion,
jonka lisäksi yhteistyötä tehdään mm. koulutuksen ja
seuran valmentajien osaamisen kehittämisessä.

Yhteistön myötä Kisakallion harjoitushalli muutetaan
cheerleadingin käyttöön soveltuvaksi harjoituskeskukseksi.

Yhteistyön julkistus Kisakallion nettisivuilla

Prosharp proshop

Espoon Viherlaaksossa sijaitseva yritys, Under Armour:n B2B yhteistyökumppani Suomessa. Prosharp on laajentanut laji-kirjoa solmimalla yhdessä Under Armourin kanssa ensimmäisen yhteistyösopimuksen HAC kilpa-cheerleadingseuran kanssa!

“Odotamme alkavaa Under Armour yhteistyötä Prosharpin puolelta erittäin paljon ja samalla haluamme kehittää HAC:n kanssa yhdessä toimivan setin yhteistyön kannalta.”

UNDER ARMOUR MAKES YOU BETTER

Under Armourin tarina alkoi vuonna 1996 t-paidasta, joka ominaisuuksillaan erosi aikaisemmista urheilijoiden käyttämistä paidoista muuttaen urheilijoiden pukeutumista lopullisesti. Tänä päivänä merkki tunnetaan innovaatioistaan, jotka ovat avainasemassa brändin visiossa: inspiroida ihmisiä tuotteilla, joita he eivät tienneet tarvitsevansa, mutta joita ilman he eivät enää voi kuvitella elävänsä.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä cheerleadingin parissa ja on hienoa, että tuotteet ovat löytäneet paikkansa lajin harrastajien keskuudessa.”

HAC ja Punttisali.com ovat aloittaneet yhteistyön!

Punttisali.com on urheilijoiden vaatimukset täyttävä kuntosali, josta eivät vapaat painot ja nostopaikat lopu kesken. Peruskuntoilijalle tämä tarkoittaa erinomaisia välineitä ja tiloja esimerkiksi voimaharjoittelun aloittamiseen. Mikäli voimaharjoittelu ja vapailla painoilla tehtävä harjoittelu ei ole sinulle entuudestaan tuttua, ota yhteyttä info@punttisali.com niin autamme sinua mielellämme alkuun ammattitaitoisten yhteistyövalmentajiemme avulla.

Punttisali.com sijaitsee Ristipellontien liikuntakeskuksessa aivan HAC:n harjoittelukeskuksen vieressä. Sijainti on ihanteellinen niin urheilijoille kuin kuntoilijoillekin, jotka joka tapauksessa liikkuvat hallilla useaan otteeseen viikossa. Mikäpä sen parempi tapa kuluttaa aikaa lapsen treenatessa kuin käydä nostamassa rautaa!

Ensimmäinen salikäynti on aina ilmainen, joten käy vapaasti testaamassa heti kuin itsellesi sopii parhaiten. Jos innostut salista tilaa harjoittelusopimus Punttisalin verkkosivuilta! Leijonaperheen jäsenet treenaavat punttisali.comilla tarjoushintaan 4kk – 68€! Tarjous koskee sekä seuran jäseniä (harrastajat ja valmentajat) että jäsenten perheenjäseniä. Mene osoitteeseen www.punttisali.com ja tilaa oma sopimuksesi. Valitse sopimusvaihtoehdoista “HAC”. Norm. 30€/kk.

Mukana menossa myös

YHTEISTYÖHÖN KANSSAMME?

Etsimme jatkuvasti yhteistyökumppaneita toimintamme tueksi.

Ota yhteyttä, ja keskustellaan lisää!