Yhteistyössä

Kisakallio

HAC keskittää kaiken yöleiritoimintansa Kisakallion,
jonka lisäksi yhteistyötä tehdään mm. koulutuksen ja
seuran valmentajien osaamisen kehittämisessä.

Yhteistön myötä Kisakallion harjoitushalli muutetaan
cheerleadingin käyttöön soveltuvaksi harjoituskeskukseksi.

Yhteistyön julkistus Kisakallion nettisivuilla

Cheer.fi

Upeita Cheer.f varusteita HAC logolla löytyy osoitteesta cheer.fi/hac

Valikoimassa myös paljon muita lajin varusteita.

Yhteistyön myötä Cheer.fi tuo myyntipisteen harrastajille
HAC Training Centerille sunnuntaina 3.11.
ja HAC Talvinäytökseen 5.12. Tervetuloa ostoksille!

Ostoksille verkkokauppaan!

BlingBows Finland on suomalainen yritys joka valmistaa super suosittuja hiusdonitseja sekä muita tuotteita arkeen, juhlaan ja treeneihin!

Yhdessä BlingBowsin kanssa HAC palkitsee joka kuussa Kuukauden Leijona-tuotepalkinnolla seuramme urheilijoita tai toimijoita! HAC:lla on seuratuotemallisto BlingBows Finlandin nettisivuilla ja BlingBows tulee järjestämään pop-up myymälän HAC kilpailuissa, näytöksissä ja kenraaleissa.

Yhteystiedot: Emilia Granholm blingbowsfin@hotmail.com

Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi Oy on mielenterveysalan yritys, joka tuottaa laadukkaita, matalan kynnyksen ja tieteelliseen tutkimusnäyttöön pohjautuvia mielenterveyspalveluja. Lähes 250 asiantuntijastamme moni edustaa psykoterapia-alan huippuosaamista Suomessa. Pystymme laajan palveluvalikoimamme ansiosta tarjoamaan asiakkaillemme hänen ongelmansa/oireensa huomioiden oikeanlaista ja oikea-aikaista psykososiaalista hoitoa/tukea.

HAC:n jäsenet saavat Kompista henkilökohtaista neuvontaa, nopean palvelutarpeen arvionsekä ohjauksen eteenpäin oikealla asiantuntijalla Kompissa.

Yhteydenotot: komppi@komppi.net tai puhelimitse/chatin kautta (asiakaspalveluaikona): www.komppi.net ja puh. 09 23121 888.

UNDER ARMOUR MAKES YOU BETTER

Under Armourin tarina alkoi vuonna 1996 t-paidasta, joka ominaisuuksillaan erosi aikaisemmista urheilijoiden käyttämistä paidoista muuttaen urheilijoiden pukeutumista lopullisesti. Tänä päivänä merkki tunnetaan innovaatioistaan, jotka ovat avainasemassa brändin visiossa: inspiroida ihmisiä tuotteilla, joita he eivät tienneet tarvitsevansa, mutta joita ilman he eivät enää voi kuvitella elävänsä.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä cheerleadingin parissa ja on hienoa, että tuotteet ovat löytäneet paikkansa lajin harrastajien keskuudessa.”

Prosharp proshop

Espoon Viherlaaksossa sijaitseva yritys, Under Armour:n B2B yhteistyökumppani Suomessa. Prosharp on laajentanut laji-kirjoa solmimalla yhdessä Under Armourin kanssa ensimmäisen yhteistyösopimuksen HAC kilpa-cheerleadingseuran kanssa!
“Odotamme alkavaa Under Armour yhteistyötä Prosharpin puolelta erittäin paljon ja samalla haluamme kehittää HAC:n kanssa yhdessä toimivan setin yhteistyön kannalta.”

HAC ja Punttisali.com ovat aloittaneet yhteistyön!

Punttisali.com on urheilijoiden vaatimukset täyttävä kuntosali, josta eivät vapaat painot ja nostopaikat lopu kesken. Peruskuntoilijalle tämä tarkoittaa erinomaisia välineitä ja tiloja esimerkiksi voimaharjoittelun aloittamiseen. Mikäli voimaharjoittelu ja vapailla painoilla tehtävä harjoittelu ei ole sinulle entuudestaan tuttua, ota yhteyttä info@punttisali.com niin autamme sinua mielellämme alkuun ammattitaitoisten yhteistyövalmentajiemme avulla.

Punttisali.com sijaitsee Ristipellontien liikuntakeskuksessa aivan HAC:n harjoittelukeskuksen vieressä. Sijainti on ihanteellinen niin urheilijoille kuin kuntoilijoillekin, jotka joka tapauksessa liikkuvat hallilla useaan otteeseen viikossa. Mikäpä sen parempi tapa kuluttaa aikaa lapsen treenatessa kuin käydä nostamassa rautaa!

Ensimmäinen salikäynti on aina ilmainen, joten käy vapaasti testaamassa heti kuin itsellesi sopii parhaiten. Jos innostut salista tilaa harjoittelusopimus Punttisalin verkkosivuilta! Tarjoamme kaikille HAC:n toiminnan piirissä oleville henkilöille -10% alennuksen kaikkiin 1kk ja 6kk sopimuksiin ja -20% tarjouksen 12kk sopimuksiin.  Kirjoita tilauksen yhteydessä alennuskoodi-kenttään HAC-TARJOUS.

www.punttisali.com

Mukana menossa myös

YHTEISTYÖHÖN KANSSAMME?

Etsimme jatkuvasti yhteistyökumppaneita toimintamme tueksi.

Ota yhteyttä, ja keskustellaan lisää!