HAC TRAINING CENTER TILAT

HAC Training Center

Uudet hallitilamme sijaitsevat Helsingin Konalassa osoitteessa Ristipellontie 14.

HAC Training Centeriltä löytyy kolme täysikokoista cheer-mattoaluetta, täysikokoinen cheer-tanssille soveltuva peilillinen alue, useampia pieniä akrobatia- ja lämmittelyalueita, toimisto sekä kaksi kokoustilaa. Hallin varusteisiin kuuluu mm. pitkä airtrack, airblock, useita patjoja akrobatian harjoitteluun, puolapuut, putkirullia, joogapalikoita ja kuminauhoja.

Pysäköinti on sallittu hallin seinustalla vain merkityillä paikoilla. Ristipellontien vastakkaisella puolella on runsaasti pysäköintitilaa niin kadun varressa kuin parkkipaikoillakin. Ristipellontien kadulla ja parkkipaikalla liikennöi paljon autoja, joten toivomme kaikilta tarkkaavaisuutta hallin ympäristössä! Lue tarkemmat ohjeistukset hallille saapumiseen täältä.

Pukuhuoneet sijaitsevat rakennuksen alimmassa kerroksessa ja ovat kaikkien hallikäyttäjien vapaassa käytössä. Hallille saapuessasi riisuthan kenkäsi eteiseen. Ulkovaatteet ja urheilukassit tulee laittaa naulakkoon tai niille varatuille hyllyille.

Mikäli olet kiinnostunut hallitilamme tai cheer-mattojemme vuokrauksesta, voit olla yhteydessä valmennus@hac.fi!

Otamme vastaan lahjoituksia hallin olosuhteiden ja varustetason parantamiseksi. Mikäli haluaisitte lahjoittaa harrastajiemme käyttöön mm. ylimääräisiä liikuntavarusteita, voit olla meihin yhteydessä!