UUTISET2019-11-25T11:55:52+00:00

HAC:ssa tapahtuu

Lue alta ajankohtaisia uutisia HAC:n toiminnasta, tapahtumista ja yhteistyökumppaneista!

Seuraathan meitä myös somessa!

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN 2021 ALKEIS JA HARRASTEJOUKKUEISIIN AUKI NYT

HALUATKO MUKAAN LEIJONAPERHEESEEN?

Ilmoittautuminen HAC alkeis- ja harrastejoukkueisiin on nyt auki! Ilmoittautumaan pääset menemällä Aloita cheer – sivulle ja klikkaamalla joukkueen nimeä!  Ilmoittautuminen tapahtuu meidän myclubissa.

Toiminta käynnistyy poikkeuksellisesti etätreenien parissa, joten olethan yhteydessä joukkueen valmentajiin sähköpostitse etunimi.sukunimi@hac.fi!

Infoa vallitsevan tilanteen vaikutuksista toimintaamme lähetetään jäsenistölle pikimmiten! Kiitämme kärsivällisyydestänne

Rajoituksia pidennetty – Läsnätreenit jatkuvat 11.1. alkavalla viikolla

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on eilen 10.12.2020 linjannut rajoitusten jatkamisesta 10.1.2021 asti. Lisätietoa pääset lukemaan täällä.

Näin ollen tämän hetkisen tiedon mukaan HAC joukkueiden läsnätreenit jatkuvat 11.1.2021 alkavalla viikolla. Seuraamme tilannetta sekä voimassaolevia suosituksia. Tiedotamma jatkosta heti kun mahdollista.

Mikäli teillä ilmenee mitään koronaan viittaavia oireita suosittelemme teitä toimimaan alla olevan ohjeistuksen mukaisesti: https://www.hel.fi/helsinki/korona-fi/sote-palvelut/sote

Rauhallista joulun odotusta!

HAC talvinäytös esitetään 6.12.2020 klo 12 alkaen

Vallitsevista poikkeusoloist ajohtuen, HAC talvinäytös järjestetään tänä vuonna täysin virtuaalisesti!

HAC talvinäytös esitetään 6.12.2020 tallenteena alkaen klo 12! Hanki katseluoikeus TÄÄLTÄ

Leijonaperheen tiimit ovat kuvanneet ohjelmiaan syksyltä 2020, jotka esitetään talvinäytös tallenteessa teille!

 

Esityksiä pääset katsomaan tämän livestreamin kautta hankkimalla katsomisoikeuden hintaan 15€!
Puolet lippujen tuotoista tulee HAClle ja puolet Solidsportille.

 

Tapahtumat ovat yksi seuramme isoimmista tulolähteistä vuoden aikana, HAC ei ole vallitsevasta pandemiasta johtuen pystynyt järjestämään mitään suunniteltuja tapahtumia kuluneen vuoden aikana. 15 euroa mahdollistaa meille tapahtuman järjestämisen, organisoinnin ja toteutuksen !

Ostamalla kasteluoikeuden tuet seuramme urheilutoiminnan mahdollistamista!

Tallenne on katsottavissa jälkikäteen!

Kiitämme tuestasi!

HAC YHTEISTYÖSSÄ PROSHARPIN JA UNDER ARMOURIN KANSSA

Huippu uutisia!

HAC on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Prosharpin sekä Under Armourin kanssa! 

Yhteistyön myötä HAC siirtyy uusiin yhteisiin seura tuotteisiin ja näin pois yksittäisistä ja erityylisistä joukkue varusteista. Yhteisillä seuravarusteilla halutaan lisätä seuran yhtenäisyyttä, seuran näkyvyyttä sekä vähentää kulutusta joukkueesta toiseen siirryttäessä.

Seuravarusteita Under Armourilta on tulossa tilattavaksi shortseja, housuja, reppuja ja alusshortseja.

 

Kumppaneiden esittely:

Prosharp proshop on Espoon Viherlaaksossa sijaitseva yritys, Under Armour:n B2B yhteistyökumppani Suomessa. Prosharp on laajentanut laji-kirjoa solmimalla yhdessä Under Armourin kanssa ensimmäisen yhteistyösopimuksen HAC kilpa-cheerleadingseuran kanssa! 

“Odotamme alkavaa Under Armour yhteistyötä Prosharpin puolelta erittäin paljon ja samalla haluamme kehittää HAC:n kanssa yhdessä toimivan setin yhteistyön kannalta.”

 

Under Armourin tarina alkoi vuonna 1996 t-paidasta, joka ominaisuuksillaan erosi aikaisemmista urheilijoiden käyttämistä paidoista muuttaen urheilijoiden pukeutumista lopullisesti. Under Armour tunnetaan tänä päivänä innovaatioistaan, jotka ovat avainasemassa brändin visiossa: inspiroida ihmisiä tuotteilla, joita he eivät tienneet tarvitsevansa, mutta joita ilman he eivät enää voi kuvitella elävänsä.

“Olemme innoissamme yhteistyöstä cheerleadingin parissa ja on hienoa, että tuotteet ovat löytäneet paikkansa lajin harrastajien keskuudessa.”

UNDER ARMOUR MAKES YOU BETTER

HAC Live Cup finalistit valittu

Yhteensä 272 kilpailijaa osallistui Live Cup -kilpailun ensimmäiselle kierrokselle, jossa osallistujat lähettivät taidoistaan videot tuomaristolle!

Finaaliin valittiin akrobatia-sarjasta 3 parasta ja stuntti-sarjasta 5 parasta! Tanssisarjasta finaaliin selvisivät kaikki osallistujat!

Finaali järjestetään 28.11.2020 klo 10-15.45 HAC Training Centerillä!

Kilpailua pääset seuraamaan Livestreamistä hankkimalla katseluoikeuden TÄÄLTÄ !

Finalistit julkaistaan HAC sosiaalisessa mediassa kun kaikki ovat vastaanottaneet paikkansa.

HAC hakee ammattivalmentajaa

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry on 2002 perustettu kilpa-cheerleadingin erikoisseura, joka liikuttaa yhteensä yli 850 harrastajaa ja urheilijaa. Seurassamme on mahdollista liikkua harrastajatasolta aina huippu-urheilijaksi asti. Seurassamme lasten ja nuorten urheilu on laadukasta ja innostavaa, mistä kertoo muun muassa seuralle myönnetty Olympiakomitean Tähtiseura-status. Visiomme on toimia urheilun ja lajin edelläkävijänä, sekä suunnannäyttäjinä suomalaisessa urheilukentässä. Laadukas seura- ja valmennustoiminta välittyy harrastajillemme intohimona yhteiseen tekemiseen. #winningsince2002

 

AMMATTIVALMENTAJA

 

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä cheerleadingseurassa? Helsinki Athletics Cheerleaders hakee kokoaikaista valmentajaa vastaamaan seuramme cheer edustusjoukkueiden valmennustoiminnasta, sekä seuramme klinikka- ja leiritoiminnasta. Valmentajien työparina työskentelee seuramme ammattivalmentajat ja valmennuspäällikkö. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme seurakoordinaattori, hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat vanhempineen. 

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään sisältyy koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ilta-aikaan ja viikonloppuihin. 

Odotamme sinulta valmennuskokemusta, tavoitteellisuutta, urheiluosaamista, kehityshalua  ja innostuneisuutta seuratoimintaa kohtaan. Toivomme että pystyt esittämään esimerkkejä tuloksellisesta valmennuksesta. Olet kykeneväinen ryhmä- sekä itsenäiseen työskentelyyn ja pidät sovituista aikatauluista kiinni. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja johtamistaitoja, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

 

Valmentajan tehtäviä ovat muun muassa

käytännön valmennustyö (2 joukkueessa)

seuran leiritoiminnan suunnittelu ja toteutus

edustusjoukkueiden toiminnan suunnittelu, organisointi ja kehittämistyö

seuran kurssitoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteutus

kouluyhteistyö

seuran valmennuslinjojen jalkautus

 

Tarjoamme sinulle intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheereadingin huippuseuran toimintaa. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet. 

 

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen valmennus@hac.fi otsikolla ’Ammattivalmentaja’, viimeistään 15.11.2020. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa valmennuspäällikkö Ina Tiittula  tiistaina 3.11. klo. 12-15.00 ja tiistaina 10.11.2020 klo. 12-15.00 ,  p. 040 160 9868.