UUTISET2019-11-25T11:55:52+00:00

HAC:ssa tapahtuu

Lue alta ajankohtaisia uutisia HAC:n toiminnasta, tapahtumista ja yhteistyökumppaneista!

Seuraathan meitä myös somessa!

AVOIMET TYÖPAIKAT

HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE SEURAKOORDINAATTORIA

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä cheerleadingseurassa? Helsinki Athletics Cheerleaders hakee seurakoordinaattoria vastaamaan seuramme päivittäisistä hallinnollisista rutiineista. Työparinasi työskentelee seuramme valmennuspäällikkö. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat vanhempineen.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään sisältyy koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville päiväsaikaan, satunnaisesti myös illoille tai viikonloppuihin.

Odotamme sinulta positiivista asennetta ja urheilutoiminnasta innostuneisuutta. Olet asiakaspalveluhenkinen, tarkka, itsenäiseen työhön kykenevä ja aikatauluista kiinni pitävä. Kokemus yhdistystoiminnasta ja urheiluseuratyöstä on eduksi. Osaat laskuttaa ja hoitaa kirjanpidon avustavia tehtäviä. Excelin käyttö on sinulle helppoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja valmiutta oppia uutta, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Seurakoordinaattorin tehtäviä ovat muun muassa

  • jäsenrekisterin hoitaminen myClub järjestelmällä
  • asiakaspalvelusähköpostin hoitaminen
  • laskutus, laskujen maksu ja kirjanpitoaineiston koonti
  • tapahtumien järjestelyihin osallistuminen
  • seuran hallinnollisten toimintamallien kehittäminen

Tarjoamme sinulle intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheerleadingin huippuseuran toimintaa. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen toimisto@hac.fi otsikolla ’Seurakoordinaattori’, viimeistään 8.12.2019. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Heli Kortesalmi ma 2.12. klo 9-11 ja ti 3.12. klo 18-20.

AVOIMET TYÖPAIKAT

HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE KAHTA KOKOAIKAISTA VALMENTAJAA

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä cheerleadingseurassa? Helsinki Athletics Cheerleaders hakee kahta (2) kokoaikaista valmentajaa vastaamaan seuramme edustusjoukkueiden (level 5, level 6)  valmennustoiminnasta, sekä seuramme klinikka- ja leiritoiminnasta. Valmentajien työparina työskentelee seuramme valmennuspäällikkö. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme seurakoordinaattori, hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat vanhempineen.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään sisältyy koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ilta-aikaan ja viikonloppuihin.

Odotamme sinulta valmennuskokemusta, urheiluosaamista, kehityshalua  ja innostuneisuutta seuratoimintaa kohtaan.  Toivomme että pystyt esittämään esimerkkejä tuloksellisesta valmennuksesta.  Olet kykeneväinen ryhmä- sekä itsenäiseen työskentelyyn ja pidät sovituista aikatauluista kiinni. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja johtamistaitoja, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Valmentajan tehtäviä ovat muun muassa

–    käytännön valmennustyö (3 joukkueessa)

–    seuran leiritoiminnan suunnittelu ja toteutus

–    edustusjoukkueiden toiminnan suunnittelu, organisointi ja kehittämistyö

–    seuran kurssitoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteutus

–    kouluyhteistyö

–     harjoitusvierailut ja seuran valmennuslinjojen jalkautus

Tarjoamme sinulle intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheereadingin huippuseuran toimintaa. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen valmennus@hac.fi otsikolla ’Ammattivalmentaja’, viimeistään 28.11.2019. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa valmennuspäällikkö Ina Tiittula torstaina 21.11 klo.10-13.00, maanantaina 25.11 klo. 10-13,  p. 040 160 9868.

HAC avoimet treenit

Kilpa-cheerleadinseura HAC järjestää avoimet treenit kaikille cheerleadingistä kiinnostuneille uusille alkeis ja harrastetason harrastajille lauantaina 11.1.2020 klo. 12-13.30 HAC Training Centerillä, osoitteessa Ristipellontie 1.

HAC on tähtiseura. Lasten ja nuorten tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

HAC:n avoimissa harjoituksissa pääsee kokeilemaan lajin molempia alalajeja; Cheerleadingiä ja Performance Cheeriä (cheertanssia) sekä näkemään päätähuimaavia cheer-esityksiä!

Mukaan tapahtumaan tarvitset liikunnalliset varusteet ja juomapullon! (osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta)

Pyydämme kaikkia tapahtumaan osallistujia ilmoittautumaan etukäteen TÄÄLTÄ

Tilaisuudessa ovat paikalla kaikki seuramme alkeis – ja harrastejoukkueet jotka ottavat uusia harrastajia vuodelle 2020!
(Elixir, Extempore, Effort, Enter, Excite, Epic, Elves, Epelit)

Tervetuloa mukaan leijonaperheeseen!

#proudtobehac

HAC Talvinäytös

HAC Talvinäytös järjestetään Energia Areenalla torstaina 5.12. klo 17.00 alkaen!

Näytöksessä esiintyy kaikki seuran upeat joukkueet! Tule seuraamaan esityksiä ja nauttimaan urheilun ja cheerleadingin riemusta!

Mukana mm. seuratuotteiden myynti, arpajaiset sekä cheer.fi myyntipiste.

Liput myydään Lippuagentin kautta. 

Liput myynnissä ennakkoon Lippuagentista 15.10.-4.12. välisenä aikana. Tapahtumapäivänä liput myynnissä ainoastaan ovella.

Lippujen hinnat:

Peruslippu ennakkoon 15€ / ovelta 20€

Alle 12 -vuotiaat ja eläkeläiset ennakkoon 10€ / ovelta 15€

LIPUT MYYNNISSÄ TÄÄLTÄ

Vapaaehtoishaku on nyt auki!

Etsimme tapahtumaan vapaaehtoisia useisiin tehtäviin, tule mukaan toteuttamaan kaikkien aikojen parasta HAC:n näytöstä. HAE VAPAAEHTOISEKSI TÄSTÄ

Arpajaispalkintoja?

Otamme vastaan myös lahjoituksia arpajaispalkinnoiksi. Mikäli haluat olla mukana tukemassa HAC:n toimintaa arpajaispalkintojen lahjoituksella, otathan yhteyttä toimisto@hac.fi.

Cheer.fi & HAC verkkokauppa nyt auki!

Tarve treenivarusteiden päivitykselle?

Ihana yhteistyökumppanimme Cheer.fi on avannut uuden verkkokaupan, josta löytyy nyt tuotteita HAC:logolla varustettuna. Käy tsekkaamassa verkkokaupan valikoima TÄÄLTÄ

Cheer.fi tuotteita on mahdollista ostaa myös HAC Training Centerin myyntipisteeltä 3.11. klo 12-18 välillä. Tarve uusille kengille tai shortseille? Tervetuloa sovittelemaan ja ostoksille joko HAC Training Centerin myyntipisteelle tai Porvoon myymälään osoitteeseen Teollisuuskatu 17.

HAC Valmentajahaku on nyt auki!

HAC hakee uusia valmentajia ja valmentajaharjoittelijoita vuodelle 2020!

HAC:ssa on yli 30 upeaa joukkuetta, yli 800 harrastajaa ja yli 90 valmentajaa ja valmentajaharjoittelijaa. Haluatko mukaan tähän joukkoon osaksi valovoimaista Leijonaperhettämme?

HAC valmentajaksi voi hakea henkilö, jolla on aiempaa urheilutaustaa ja/tai pedagogista osaamista.

Valmentajaharjoittelijaksi voi hakea henkilö, jolla ei ole aiempaa valmennuskokemusta. Puolen vuoden valmentajaharjoittelujakson ajan perehdytään valmennukseen useissa joukkueissa ja koulutuksissa. Valmentajaharjoittelija saa mahdollisuuden oppia useilta eri valmentajilta, ja toimii samalla isona apuna ja voimavarana vakituisille valmentajille.

Lue lisää valmentajaharjoittelusta, valmentamisesta ja hakemisesta TÄÄLTÄ