UUTISET2019-11-25T11:55:52+00:00

HAC:ssa tapahtuu

Lue alta ajankohtaisia uutisia HAC:n toiminnasta, tapahtumista ja yhteistyökumppaneista!

Seuraathan meitä myös somessa!

TUE HAC:TA KORONAN KESKELLÄ #SUOMENMAAJOUKKUE

Suomalainen urheilu ja urheiluseurat ovat joutuneet kovempaan mittelöön kuin koskaan aiemmin. Kamppailussa ei ole kyse pokaaleista vaan selviämisestä – poikkeustila on ajanut monet seurat taloudelliseen ahdinkoon.

Urheiluseurat tarvitsevat nyt kaiken liikenevän avun yli lajirajojen. Nelonen Media on käynnistänyt urheiluseurojen tukikampanjan, jossa myös Suomen Cheerleadingliitto jäsenseuroineen on mukana. Kampanja kannustaa kaikkia urheilun ystäviä, faneja ja harrastajia tukemaan urheiluseuroja erilaisilla tukiostoksilla, ostamalla pääsylippuja tuleviin peleihin ja tapahtumiin tai esimerkiksi hankkimalla fanituotteita. Kaikki seuroja tukeneet saavat jäsenyyden Suomen maajoukkueessa ja merkiksi maajoukkuepaikasta oman pelaajakorttinsa.

Miten voin tukea leijonaperhettä?

1. Osta seuran fanituotteita, kuten seurapaita, sukat, laukku ja muita asusteita tämän linkin takaa.
2. Osta seuran kuulokkeet tämän linkin takaa.
3. Osta liput tuleviin tapahtumiin, etänä tai liveä – tulevista näytöksistä ja tapahtumista tiedotamme nettisivuillamme, somessa ja MyClubissa!
4. Lahjoita seuralle, ole yhteydessä toimisto@hac.fi , keskustellaan yhdessä lisää!
5. Ryhdy yrityksenne kanssa seuramme sponsoriksi, lisätietoja erilaisista yhteistöistä tämän linkin takaa ja olemalla yhteydessä toimisto@hac.fi.

Lue lisää, auta urheiluseuroja ja lunasta paikkasi maajoukkueessa: www.suomenmaajoukkue.fi
Lue uutinen aiheesta SCL:n sivuilta.

Hanki itsellesi omat HAC kuulokkeet – samalla tuet seuraamme

Upeita uutisia!

Olemme kustomoineet yhdessä JoyActorin kanssa meille kovankin käytön kestävät HAC- nimikkokuulokkeet!
Kuulokkeet on mahdollista tilata valkoisena, mustana tai ilman painatusta TÄÄLLÄ hintaan 99€

https://joyactor.fi/tuote/hac

Ostamalla kuulokkeet tuet seuramme toimintaa!
Jokaista tilausta kohden saat myös kaupanpäälle PowerBankin! Eli jos tilaat kahdet, saat myös kaksi akkupankkia!

Kiitos kun tuet leijonaperhettä!

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN 2021 ALKEIS JA HARRASTEJOUKKUEISIIN AUKI NYT

HALUATKO MUKAAN LEIJONAPERHEESEEN?

Ilmoittautuminen HAC alkeis- ja harrastejoukkueisiin on nyt auki! Ilmoittautumaan pääset menemällä Aloita cheer – sivulle ja klikkaamalla joukkueen nimeä!  Ilmoittautuminen tapahtuu meidän myclubissa.

Toiminta käynnistyy poikkeuksellisesti etätreenien parissa, joten olethan yhteydessä joukkueen valmentajiin sähköpostitse etunimi.sukunimi@hac.fi!

Infoa vallitsevan tilanteen vaikutuksista toimintaamme lähetetään jäsenistölle pikimmiten! Kiitämme kärsivällisyydestänne

Rajoituksia pidennetty – Läsnätreenit jatkuvat 11.1. alkavalla viikolla

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on eilen 10.12.2020 linjannut rajoitusten jatkamisesta 10.1.2021 asti. Lisätietoa pääset lukemaan täällä.

Näin ollen tämän hetkisen tiedon mukaan HAC joukkueiden läsnätreenit jatkuvat 11.1.2021 alkavalla viikolla. Seuraamme tilannetta sekä voimassaolevia suosituksia. Tiedotamma jatkosta heti kun mahdollista.

Mikäli teillä ilmenee mitään koronaan viittaavia oireita suosittelemme teitä toimimaan alla olevan ohjeistuksen mukaisesti: https://www.hel.fi/helsinki/korona-fi/sote-palvelut/sote

Rauhallista joulun odotusta!

HAC talvinäytös esitetään 6.12.2020 klo 12 alkaen

Vallitsevista poikkeusoloist ajohtuen, HAC talvinäytös järjestetään tänä vuonna täysin virtuaalisesti!

HAC talvinäytös esitetään 6.12.2020 tallenteena alkaen klo 12! Hanki katseluoikeus TÄÄLTÄ

Leijonaperheen tiimit ovat kuvanneet ohjelmiaan syksyltä 2020, jotka esitetään talvinäytös tallenteessa teille!

 

Esityksiä pääset katsomaan tämän livestreamin kautta hankkimalla katsomisoikeuden hintaan 15€!
Puolet lippujen tuotoista tulee HAClle ja puolet Solidsportille.

 

Tapahtumat ovat yksi seuramme isoimmista tulolähteistä vuoden aikana, HAC ei ole vallitsevasta pandemiasta johtuen pystynyt järjestämään mitään suunniteltuja tapahtumia kuluneen vuoden aikana. 15 euroa mahdollistaa meille tapahtuman järjestämisen, organisoinnin ja toteutuksen !

Ostamalla kasteluoikeuden tuet seuramme urheilutoiminnan mahdollistamista!

Tallenne on katsottavissa jälkikäteen!

Kiitämme tuestasi!

HAC YHTEISTYÖSSÄ PROSHARPIN JA UNDER ARMOURIN KANSSA

Huippu uutisia!

HAC on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Prosharpin sekä Under Armourin kanssa! 

Yhteistyön myötä HAC siirtyy uusiin yhteisiin seura tuotteisiin ja näin pois yksittäisistä ja erityylisistä joukkue varusteista. Yhteisillä seuravarusteilla halutaan lisätä seuran yhtenäisyyttä, seuran näkyvyyttä sekä vähentää kulutusta joukkueesta toiseen siirryttäessä.

Seuravarusteita Under Armourilta on tulossa tilattavaksi shortseja, housuja, reppuja ja alusshortseja.

 

Kumppaneiden esittely:

Prosharp proshop on Espoon Viherlaaksossa sijaitseva yritys, Under Armour:n B2B yhteistyökumppani Suomessa. Prosharp on laajentanut laji-kirjoa solmimalla yhdessä Under Armourin kanssa ensimmäisen yhteistyösopimuksen HAC kilpa-cheerleadingseuran kanssa! 

“Odotamme alkavaa Under Armour yhteistyötä Prosharpin puolelta erittäin paljon ja samalla haluamme kehittää HAC:n kanssa yhdessä toimivan setin yhteistyön kannalta.”

 

Under Armourin tarina alkoi vuonna 1996 t-paidasta, joka ominaisuuksillaan erosi aikaisemmista urheilijoiden käyttämistä paidoista muuttaen urheilijoiden pukeutumista lopullisesti. Under Armour tunnetaan tänä päivänä innovaatioistaan, jotka ovat avainasemassa brändin visiossa: inspiroida ihmisiä tuotteilla, joita he eivät tienneet tarvitsevansa, mutta joita ilman he eivät enää voi kuvitella elävänsä.

“Olemme innoissamme yhteistyöstä cheerleadingin parissa ja on hienoa, että tuotteet ovat löytäneet paikkansa lajin harrastajien keskuudessa.”

UNDER ARMOUR MAKES YOU BETTER