UUTISET2019-11-25T11:55:52+02:00

HAC:ssa tapahtuu

Lue alta ajankohtaisia uutisia HAC:n toiminnasta, tapahtumista ja yhteistyökumppaneista!

Seuraathan meitä myös somessa!

AVOIMET TYÖPAIKAT

HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE SOMEVASTAAVAA

Somevastaavana tehtäviisi kuuluu somepostausten toteuttaminen seuran some-kanavissa (IG ja FB) sekä sidosryhmien (mm. SCL,ESLU,OKM,Tähtiseura, joukkueet) kanavien seuraaminen sekä erilaisten kampanjoiden starttaaminen yhteistyössä seuran työntekijöiden ja hallituksen kanssa. Toivomme sinun myös työstävän somesuunnitelman seuralle sekä somepohjia kaikkien seuran joukkueiden yhteiseen käyttöön. 

Odotamme sinun tehtävässäsi toteuttavan vähintään kaksi postausta viikossa sekä jakavan storyja, vastaavan somen kautta tuleviin viesteihin, tykkäävän postauksista ja kommentoivan postauksia soveltuvilta osin. Apua ja ideoita saat seuran hallitukselta ja työntekijöiltä. Tehtävät tarkennetaan valittavan henkilön osaamisen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kehittyvässä cheerleadingin seurassa sekä  intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Tehtävä soveltuu hyvin opiskelujen tai muun työn ohessa tehtäväksi. Somevastaavan tehtävä on määräaikainen projekti kesäkuun 2023 loppuun saakka. Viitteellisesti työtunnit ovat noin 20 h/kk. Palkkio tehtävästä on 250 €/kk

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 6.12.2022 seuran valmennuspäällikö Henri Haukkovaaralle osoitteeseen henri.haukkovaara@hac.fi. Lähetä hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse Henriltä maanantaisin ja torstaisin klo 12-16.

HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE HALLINTO- JA TALOUSKOORDINAATTORIA

AVOIMET TYÖPAIKAT

HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE HALLINTO- JA TALOUSKOORDINAATTORIA

 

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä cheerleadingseurassa? Helsinki Athletics Cheerleaders hakee hallinto- ja talouskoordinaattoria vastaamaan seuramme päivittäisistä hallinnollisista rutiineista. Työkavereinasi työskentelevät toiminnanjohtaja, kaksi valmennuspäällikköä ja ammattivalmentaja. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat vanhempineen.

Tehtävä on osa-aikainen 60% työajalla. Työaikaa voidaan mahdollisesti nostaa kohti täysipäiväistä työsuhteen aikana. Kyseessä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus vuoden 2024 loppuun saakka. Tehtävään sisältyy 6 kuukauden koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville päiväsaikaan, satunnaisesti myös illoille tai viikonloppuihin. Toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian.

Odotamme sinulta positiivista asennetta ja kiinnostusta hallinnollisiin rutiineihin. Olet asiakaspalveluhenkinen, tarkka, itsenäiseen työhön kykenevä ja aikatauluista kiinni pitävä. Osaat laskuttaa ja hoitaa kirjanpidon avustavia tehtäviä. Excelin käyttö on sinulle helppoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja valmiutta oppia uutta, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä on eduksi kokemus seura- ja/tai yhdistystoiminnasta. 

Työtehtäviäsi ovat muun muassa:

  • jäsenrekisterin hoitaminen myClub järjestelmällä
  • asiakaspalvelun hoitaminen
  • osto- ja myyntilaskujen hallinnointi sekä kirjanpitoaineiston koonti
  • tapahtumien järjestelyihin osallistuminen
  • seuravarusteiden koordinointi

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kehittyvässä cheerleadingin seurassa sekä  intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheerleadingin huippuseuran toimintaa. Tehtäväkohtainen palkka on 1200-1500 €/kk (kokoaikaisena 2000-2500 €/kk) riippuen valittavan henkilön koulutuksesta ja kokemuksesta. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse seuran puheenjohtajalle osoitteeseen puheenjohtaja@hac.fi otsikolla ‘Hallinto- ja talouskoordinaattori’, viimeistään 18.11.2022. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marja Pesonen, tavoitettavissa torstaisin ja perjantaisin klo 16-17 numerosta 0407659073.

 

Varainhankinta ja kumppanuus -tiimi kaipaa apuasi!

Etsimme lisäkäsiä vielä erityisesti Varainhankinta ja kumppanuus-tiimiimme!

Hae mukaan klikkaamalla tästä!

Tiimillä on tavoitteena uudistaa seuran kumppanuushankintaa ja tarvitsemme tähän osaavia tyyppejä mukaan!
Kolahtaako jokin näistä avainsanoista sinuun?
▪️markkinointi
▪️myynti
▪️yritysyhteistyö
▪️laaja kontaktiverkosto
▪️innovatiivisuus

Tiimiin ei vaadita suurta ammatillista osaamista tai ajallista panostusta!

Kaikki apu on tarpeen –viedään yhdessä seuraamme eteenpäin!

 

Huom: myös some- ja markkinointitiiimiin sekä tähtiseuratiimiin otetaan lisää jäseniä!

Olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä (hallitus@hac.fi) mikäli joku tiimeistä kiinnostaa!

HARRASTEJOUKKUEIDEN AVOIMIEN TREENIEN VIIKOT 33 & 34

Tule kokeilemaan cheerleadingia ja cheertanssia uudelle hallillemme osoitteeseen Ristipellontie 14!

 

Järjestämme kaikille avoimia treenejä viikoilla 33 & 34, joissa pääset kokeilemaan lajia ilmaiseksi!

Avoimia cheerleading treenejä järjestetään seuraavasti (voit myös ilmoittautua suoraan mukaan klikkaamalla joukkueen nimeä alla):

Avoimia cheertanssi treenejä järjestetään seuraavasti (voit myös ilmoittautua suoraan mukaan klikkaamalla joukkueen nimeä alla):

Juniorpomin valmentajat kaudelle 2022-2023 on valittu. 🤩

Lue alta valmentajien esittelyt ja ota seurantaan juniorpomin IG-tili @tcshacjrpom josta voit jatkossa seurata projektin etenemistä 😍

Joukkuevalinnoista järjestetään infotilaisuus ma 27.6. Klo 16.30 Zoomissa. Tilaisuudessa kuulet tarkemmin joukkuevalinnoista, aikataulusta sekä projektin sisällöstä.

Ilmoittaudu infotilaisuuteen ma 27.6. klo 12 mennessä alla olevan linkin kautta. Ilmoittaudu silti, vaikka et pääsisi paikalle, jotta voimme olla sinuun tilaisuuden jälkeen yhteydessä.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpwZYDAuOG6mrO0sInILXRrIREG4HOyA_bFYXwnHgkIsa66Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Päävalmentaja: Anniina Perttula

Anniina oli mukana myös viime vuoden projektissa valmentajana. Hän on valmentanut TCS Smashin junioreiden tanssiedustusjoukkue Falconsia vuosina 2014-2019, joilta suurimpina saavutuksina EM- ja SM-mitalit kaikissa väreissä.

”Odotan todella innolla tulevaa projektia ja yhteistyötä ja toivonkin, että saadaan mukaan paljon taitavia ja motivoituneita tanssijoita ympäri Suomea! 😍💪”

Valmentaja: Jasmine Hettula

Jasmine valmentaa tällä hetkellä TCS Smashin naisten tanssiedustusjoukkue Phoenixiä ja oli mukana myös viime vuonna junior pomin valmentajana.

”Odotan innolla tätä tulevaa projektia ja treenaamista yhdessä kohti unelmia! 😍”

Valmentaja: Annumaiju Toukola

Aiju on valmentanut HAC:ssa vuodesta 2008 lähtien ja niistä viimeiset 10 vuotta junioreiden tanssiedustusjoukkuetta. Hänen valmentamansa joukkue on voittanut Suomen ja Euroopanmestaruuksia.

”En malta odottaa tulevaa projektia ja yhteistä MM-unelman tavoittelua😍”

HAC hakee valmennuspäällikköä

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry. hakee reipasta, innostavaa ja positiivisen asenteen omaavaa valmennuspäällikköä työskentelemään kasvavan lajin parissa yhdessä Suomen suurimmista ja kansainvälisesti menestyneimmistä seuroista. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä kesän aikana sopimuksen mukaan. Huomaathan, että työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Valmennuspäällikön tehtäviin kuuluu mm. valmennusryhmien kokoonpanojen ja harjoitusvuorojen suunnittelu yhdessä toisen valmennuspäällikön kanssa, vastuu sovitun joukkueen valmennus toiminnasta sekä valmentajien työskentelyn ja kehittymisen tukeminen. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK-tasoista koulutusta ja kokemusta valmennus toiminnasta. Cheerleadingin lajituntemus ja kokemus seuratoiminnasta ovat vahvasti eduksi tehtävässä. Toivomme sinulta halukkuutta päästä kehittämään harrastejoukkueiden toimintaa ja luomaan malleja, joilla urheilijat löytävät heille parhaiten sopivan urheilijapolun. Lopulliset tehtävät tarkentuvat valittavan henkilön koulutuksen ja osaamisen perusteella. Työskentelet työparina toisen, huippu-urheiluun suuntautuneen valmennuspäällikön kanssa. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän perinteikkäässä urheiluseurassa kasvavan lajin parissa. Harrastajia meillä on lapsista todella aikuisiin ja aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Työkavereitasi ovat toinen valmennuspäällikkö, kokoaikainen ammattivalmentaja ja useita osa-aikaisia valmentajia sekä seurakoordinaattori. Seuran hallitus ja laaja joukko joukkueenjohtajia sekä muita toimijoita ovat myös tukenasi ja osana yhteisöä. 

Lähetä hakemuksesi ja CV.si pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2022 osoitteella puheenjohtaja@hac.fi, lisää viestin otsikkokenttään “Hakemus valmennuspäälliköksi”. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Tehtävästä maksettava palkka on 2400-2800 €/kk koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä HAC:n hallituksen puheenjohtaja Marja Pesoselta sähköpostilla puheenjohtaja@hac.fi tai numerosta 0407659073 lauantaisin klo 16.00-18.00, sunnuntaisin klo 15.00-17.00 ja torstaisin klo 17.00-19.00.

 

———————————————————————————————————————

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry on 21.11.2002 perustettu kilpa-cheerleadingin erikoisseura, jonka lajeja ovat cheerdance ja cheerleading. HAC:lla on takanaan pitkät perinteet – se on perustettu entisen Roosters Cheerleaders kilpa-cheerleading seuran pohjalta, joka toimi 14 vuotta alajaostona amerikkalaisen jalkapalloseuran Roostersin alla.

Leijonaperheessä on yhteensä huimat 33 joukkuetta, joissa urheilee yli 950 harrastajaa – tyttöjä, poikia, naisia ja miehiä. Suurin osa seuran urheilijoista on alle 19-vuotiaita lapsia ja nuoria. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja vuonna 2018 leijonien kotiluolaksi avattiin uusi HAC Training Center Helsingin Konalaan.

HAC ry:n toiminnan tarkoitus on lasten ja nuoren kasvun sekä kehityksen tukeminen. Seuran arvoja ovat turvallisuus, yhteisöllisyys ja avoimuus. HAC:n valmentajat vastaavat joukkueiden tavoitetason mukaisesta valmennuksesta sekä kehityksestä suunnittelemalla joukkueen tasolle sopivat harjoitukset ja turvallisen harjoitteluympäristön joukkueilleen. Kaikki seuran toiminta perustuu avoimelle keskustelulle ja tiedottamiselle ja on avointa harrastajien tasosta ja sukupuolesta riippumatta.

Seurassa työskentelee noin 80 valmentajaa sekä toista kymmentä valmentajaharjoittelijaa. HAC:n valmentajat ovat monipuolisesti koulutettuja. Kaikki seuran valmentajat ovat käyneet liiton ohjaajakoulutuksen sekä seuran tarjoamat fyysisen koulutuksen sekä ensiapu-koulutuksen. HAC järjestää lisäksi myös omia koulutuksia, sekä tarjoaa valmentajille mahdollisuuden osallistua Suomen Cheerleadingliiton koulutuksiin sekä muihin valmennustoimintaa kehittäviin koulutuksiin. HAC tukee valmentajiensa kehityspolkua ja tekee aktiivisesti yhteistyötä muiden seurojen kanssa suomalaisen cheerleadingin valmennusosaamisen kehittämiseksi.

Go to Top