UUTISET2019-11-25T11:55:52+02:00

HAC:ssa tapahtuu

Lue alta ajankohtaisia uutisia HAC:n toiminnasta, tapahtumista ja yhteistyökumppaneista!

Seuraathan meitä myös somessa!

HAC HAKEE HALLINTO- JA TALOUSKOORDINAATTORIA

AVOIMET TYÖPAIKAT

HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE HALLINTO- JA TALOUSKOORDINAATTORIA

 

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä cheerleadingseurassa? Helsinki Athletics Cheerleaders hakee hallinto- ja talouskoordinaattoria vastaamaan seuramme päivittäisistä hallinnollisista rutiineista. Työkavereinasi työskentelevät toiminnanjohtaja, kaksi valmennuspäällikköä ja ammattivalmentaja. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat vanhempineen.

Tehtävä on osa-aikainen 60% työajalla. Työajasta voidaan keskustella työsuhteen aikana. Kyseessä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus tämän hetken tiedon mukaan vuoden 2024 loppuun saakka. Tehtävään sisältyy 6 kuukauden koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville päiväsaikaan, satunnaisesti myös illoille tai viikonloppuihin. Työsuhde alkaa 1.11.2023 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta positiivista asennetta ja kiinnostusta hallinnollisiin rutiineihin. Olet asiakaspalveluhenkinen, tarkka, itsenäiseen työhön kykenevä ja aikatauluista kiinni pitävä. Osaat laskuttaa ja hoitaa avustavia kirjanpidon tehtäviä. Excelin käyttö on sinulle helppoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja valmiutta oppia uutta, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä on eduksi kokemus seura- ja/tai yhdistystoiminnasta. 

Työtehtäviäsi ovat muun muassa:

  • jäsenrekisterin hoitaminen myClub järjestelmällä
  • asiakaspalvelun hoitaminen
  • osto- ja myyntilaskujen hallinnointi sekä kirjanpitoaineiston koonti
  • tapahtumien järjestelyihin osallistuminen
  • seuravarusteiden koordinointi

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kehittyvässä cheerleadingin seurassa sekä  intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheerleadingin huippuseuran toimintaa. Tehtäväkohtainen palkka on (60 % työajalla) 1200-1500 €/kk riippuen valittavan henkilön koulutuksesta ja kokemuksesta. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse seuran toiminnanjohtajalle osoitteeseen ina.tiittula@hac.fi otsikolla ‘Hallinto- ja talouskoordinaattori’, viimeistään 1.10.2023 Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ina Tiittula, joka on tavoitettavissa torstaisin ja perjantaisin klo. 15-17.00 numerosta +358405510555.

 

HAC mitalijahdissa viikonlopun EM-kilpailuissa kolmessa sarjassa

Cheerleadingin EM-kilpailut kilpaillaan tulevana viikonloppuna 1.-2.7. Italiassa Veronassa. HAC:sta lähtee joukkue edustamaan kolmessa eri sarjassa: Elite – aikuiset all girl level 6, Junior Elite – juniorit all girl level 5 ja Junior Dance Elite – juniorit cheertanssi freestyle pom. Lauantain semifinaalin perusteella viisi parasta joukkuetta jokaisesta sarjasta jatkaa sunnuntain finaaliin, jossa ratkaistaan Euroopan mestaruudet.

HAC:n aikuisten edustusjoukkue Elite lähtee kilpailuihin puolustavana Euroopan mestarina ja tavoitteena on luonnollisesti mestaruuden uusiminen. Joukkueen kapteenit Tuuve Häkkinen, Hanna Stocklin ja Ilona Laine kertovat, että joukkue lähtee kilpailuihin itsevarmoin ja odottavaisin fiiliksin. Joukkue nauttii mahdollisuudesta lähteä kilpailuihin hallitsevina Euroopan mestareina. Naisten all girl level6 -sarjassa on 13 osallistujaa 8 eri maasta ja viime vuosina sarjan kärjessä on ollut pääsääntöisesti suomalaisia ja norjalaisia joukkueita. Tänä vuonna Eliteä haastamassa ovat mm. molemmat viime vuoden mitalistit Norjasta. Odotukset kilpailuun ovat kovat ja joukkue odottaa myös innolla, että pääsevät vertaamaan omia taitoja muiden Euroopan huippujoukkueiden kanssa. Ohjelmassa huomionarvoista nopean tempon ja shown lisäksi on erityisesti alkuohjelman 7 arabirewindia sekä keskipyramidin flikkituplat. Kapteenit kuvailevat joukkuetta todella kokeneeksi porukaksi, joka on tehnyt pitkään töitä yhdessä. Joukkueessa on useita pitkäaikaisia maajoukkueurheilijoita ja yli 20 hallitsevaa Euroopan mestaria. Joukkue toivoo, että kauden aikana saavutettu erinomainen yhteishenki välittyy yleisöön lavalta viikonlopun kilpailuissa.

Junioreiden all-girl level 5 -sarjassa joukkuetta edustaa myös hallitseva Euroopan mestari, seuran junioreiden edustusjoukkue Junior Elite. Joukkueen kapteeneista Essi Leppänen ja Stephanie Lindqvist kertovat, että joukkue on lähdössä  kilpailuihin odottavaisin fiiliksin ja haluaa päästä näyttämään kaikille kauden kovan työn tulokset. Kolmas kapteeni Iines Leppävuori lisää, että on kilpailuista erittäin innoissaan ja hänellä on varma olo joukkueesta. Myös valmentaja Meri Jompero odottaa kilpailuja innolla ja kehuu joukkueen yhteishenkeä: ”Joukkueen ja valmentajien yhteistyö sujuu superhyvin ja meillä on hauska ja humoristinen porukka kasassa.” SM-kisoissa joukkue joutui pettymään, mutta kapteenit kertovat, että joukkue pääsi yhdessä yli vastoinkäymisistä: ”Tämä pettymys näytti meille urheilun molemmat puolet, mutta vahvisti meitä joukkueena ja urheilijoina. Lopulta me osattiin kääntää kaikki kauden hyvät ja huonot hetket meidän eduksi.” Essi Leppänen kertoo odottavansa molemmilta päiviltä hyviä suorituksia, jotka mahdollistavat back-to-back euroopan mestaruuden ja, joihin joukkue voi olla tyytyväinen ja ylpeä. Junioreiden all-girl sarjassa kilpailee 10 joukkuetta 5 eri maasta. Viime kauden mitalisteista mukana on Junior Eliten lisäksi 2022 pronssia saavuttanut itävaltalainen Unique Dragons.  Joukkue on myös kansainvälisellä tasolla erittäin kokenut, sillä mukana on jopa 23 aiemmin EM-kisoissa kisannutta urheilijaa. Jompero kehuu joukkueen fyysistä ja henkistä vahvuutta ja toteaa joukkueen lähtevän luottavaisin mielin EM-kisoihin uusimaan Euroopan mestaruutta.

Seuran kolmas edustaja Junior Dance Elite kilpailee junioreiden freestyle pom- sarjassa. Viime vuoden EM-kilpailuissa joukkue pääsi kovatasoisessa sarjassa finaaliin, mutta jäi finaalissa niukasti palkintosijojen ulkopuolelle. Joukkueen valmentajat Annumaiju ”Aiju” Toukola ja Emma Heino kertovat joukkueen olevan täynnä vahvoja, taitavia ja sinnikkäitä urheilijoita, jotka ovat valmiita pistämään bileet pystyyn EM-lavalla.  Joukkueen kapteeni Maire Waris kertoo, että kauden parhaiden suoritusten ja Euroopan mestaruuden lisäksi joukkueella on odotuksissa, että ”päästään viettämään yhdessä aikaa joukkueen kanssa ja tsempataan kauden viimenen kisaviikko vielä paremmalla yhteishengellä.” Junioreiden freestyle pom -sarjassa on tänä vuonna 13 osallistujaa 8 eri maasta, joten kilpailu mestaruudesta tulee olemaan tiukkaa. Joukkueella on näihin kisoihin edellistä vuotta enemmän kokemusta, mikä auttaa itsevarmuuden kanssa EM-lavalla. Junior Dance Elite lähtee kilpailuihin innoissaan hyvillä ja odottavilla fiiliksillä. Joukkueen valmentajat tiivistävät: ”Ihan mahtavaa lähteä reissuun yhdessä ja päästä näyttämään kauden työn tulos.”

EM-kilpailuiden yhteydessä palkitaan ensimmäistä kertaa myös vuoden urheilijat ja valmentajat. Cheerleading-kategoriassa vuoden aikuisurheilijaksi on ehdolla Eliten kapteeni Tuuve Häkkinen, joka oli mukana voittamassa tuplakultaa Eliten kanssa 2022 ja on toiminut myös naisten maajoukkueen kapteenina. Tuuve kommentoi että ”On kunnia olla ehdolla ja siistiä, että ECU (euroopan lajiliitto) on järjestänyt palkitsemisen ensimmäistä kertaa. On myös hienoa saada tunnustusta myös seurajoukkueessa tehdystä työstä.”

Vuoden junioriurheilijaksi cheerleading-kategoriassa on ehdolla Junior Eliten kapteeni Stephanie ”Steffi” Lindqvist. Stephanie on 2022 Suomen ja Euroopan mestari Junior Eliten kanssa ja oli mukana 2023 junioreiden all-girl maajoukkueessa, joka voitti kevään MM-kilpailussa hopeaa. Steffi kommentoi, että ”ehdokkuus on iso kunnia ja uskomatonta, koska on niin paljon upeita junnu cheerleadereita Suomessa, jotka olis voinu olla myös ehdolla. Oon kiitollinen kaikista, jotka on auttanu mua saamaan tän ehdokkuuden. Huikea fiilis!”

Lisäksi vuoden cheerleading-valmentajaksi on ehdolla ammattivalmentajamme Nina ”’Nindu” Nyberg, joka luotsasi viime kaudella tiimiensä kanssa sekä Eliten että Junior Eliten sekä Suomen että euroopan mestaruuksiin. Näiden joukkueiden lisäksi Nyberg on kuluneella kaudella valmentanut junioreiden all-girl-maajoukkuetta, joka ylsi MM-kilpailuissa hopealle. Nina kertoo, että on ”iso kunnia olla ehdolla kaikista Suomen cheerleading-valmentajista” ja, että hän on hyvin otettu tästä nimityksestä.

EM-kilpailuja voi seurata ICU:n mobiilisovelluksen kautta tai Olympic Channel -kanavan välityksellä. Junior Elite kilpailee lauantaina klo 11:56 Suomen aikaa, Elite klo 13:55 ja Junior Dance Elite klo 16:01. Sunnuntain aikataulut vahvistuvat semifinaalin jälkeen; junioreiden freestyle pom -sarja kilpaillaan klo 12:50-13:20 välillä, aikuisten all-girl -sarja klo 15:40-16:25 välillä ja junioreiden all-girl -sarja klo 16:40-17:20. Palkintojenjako on sunnuntaina arviolta klo 18:20. Joukkueiden kilpailumatkaa voi seurata Instagram-tileiltä @hacelite, @hacjuniorelite ja @hacjuniordanceelite

HAC hakee valmennuspäällikköä määräaikaiseen sijaisuuteen

AVOIMET TYÖPAIKAT

HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE VALMENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry. hakee reipasta, innostavaa ja positiivisen asenteen omaavaa valmennuspäällikköä työskentelemään kasvavan lajin parissa yhdessä Suomen suurimmista ja kansainvälisesti menestyneimmistä seuroista. Tehtävä on kokoaikainen (myös osa-aikainen sovittavissa hakijan toiveesta) ja määräaikainen sijaisuus tammikuusta 2023 vähintään kesäkuun 2023 loppuun saakka. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Huomaathan, että työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

 

Valmennuspäällikön tehtäviin kuuluu mm. seuran leiri- ja kurssitoiminnan organisointi, valmennusryhmien kokoonpanojen ja harjoitusvuorojen suunnittelu yhdessä toisen valmennuspäällikön kanssa, vastuu sovitun joukkueen valmennustoiminnasta sekä valmentajien työskentelyn ja kehittymisen tukeminen. 

 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa mieluiten AMK-tasoista koulutusta ja kokemusta valmennustoiminnasta. Cheerleadingin lajituntemus ja kokemus seuratoiminnasta ovat vahvasti eduksi tehtävässä. Toivomme sinulta halukkuutta päästä kehittämään harrastejoukkueiden toimintaa ja luomaan malleja, joilla urheilijat löytävät heille parhaiten sopivan urheilijapolun. Lopulliset tehtävät tarkentuvat valittavan henkilön koulutuksen ja osaamisen perusteella. Työskentelet työparina toisen, huippu-urheiluun suuntautuneen valmennuspäällikön kanssa. 

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän perinteikkäässä urheiluseurassa kasvavan lajin parissa. Harrastajia meillä on lapsista todella aikuisiin ja aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Työkavereitasi ovat toinen valmennuspäällikkö, kokoaikainen ammattivalmentaja ja useita osa-aikaisia valmentajia sekä talous- ja hallintokoordinaattori. Seuran hallitus ja laaja joukko joukkueenjohtajia sekä muita toimijoita ovat myös tukenasi ja osana yhteisöä. 

 

Lähetä hakemuksesi ja CV.si pian, kuitenkin viimeistään 5.1.2023 osoitteeseen puheenjohtaja@hac.fi otsikolla “Hakemus HAC valmennuspäälliköksi”. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Kokoaikaisena työskennellessä tehtävästä maksettava palkka on 2400-2800 €/kk koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen. 

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä valmennuspäällikkö Irene Emenikeltä 27.-30.12.2022 klo 10-17 välillä numerosta 0406656164.

 

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry on 21.11.2002 perustettu kilpa-cheerleadingin erikoisseura, jonka lajeja ovat cheerdance ja cheerleading. HAC:lla on takanaan pitkät perinteet – se on perustettu entisen Roosters Cheerleaders kilpa-cheerleading seuran pohjalta, joka toimi 14 vuotta alajaostona amerikkalaisen jalkapalloseuran Roostersin alla.

Leijonaperheessä on yhteensä huimat 33 joukkuetta, joissa urheilee yli 950 harrastajaa – tyttöjä, poikia, naisia ja miehiä. Suurin osa seuran urheilijoista on alle 19-vuotiaita lapsia ja nuoria. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja vuonna 2018 leijonien kotiluolaksi avattiin uusi HAC Training Center Helsingin Konalaan.

HAC ry:n toiminnan tarkoitus on lasten ja nuoren kasvun sekä kehityksen tukeminen. Seuran arvoja ovat turvallisuus, yhteisöllisyys ja avoimuus. HAC:n valmentajat vastaavat joukkueiden tavoitetason mukaisesta valmennuksesta sekä kehityksestä suunnittelemalla joukkueen tasolle sopivat harjoitukset ja turvallisen harjoitteluympäristön joukkueilleen. Kaikki seuran toiminta perustuu avoimelle keskustelulle ja tiedottamiselle ja on avointa harrastajien tasosta ja sukupuolesta riippumatta.

Seurassa työskentelee noin 80 valmentajaa sekä toista kymmentä valmentajaharjoittelijaa. HAC:n valmentajat ovat monipuolisesti koulutettuja. Kaikki seuran valmentajat ovat käyneet liiton ohjaajakoulutuksen sekä seuran tarjoamat fyysisen koulutuksen sekä ensiapu-koulutuksen. HAC järjestää lisäksi myös omia koulutuksia, sekä tarjoaa valmentajille mahdollisuuden osallistua Suomen Cheerleadingliiton koulutuksiin sekä muihin valmennustoimintaa kehittäviin koulutuksiin. HAC tukee valmentajiensa kehityspolkua ja tekee aktiivisesti yhteistyötä muiden seurojen kanssa suomalaisen cheerleadingin valmennusosaamisen kehittämiseksi.

AVOIMET TYÖPAIKAT

HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE SOMEVASTAAVAA

Somevastaavana tehtäviisi kuuluu somepostausten toteuttaminen seuran some-kanavissa (IG ja FB) sekä sidosryhmien (mm. SCL,ESLU,OKM,Tähtiseura, joukkueet) kanavien seuraaminen sekä erilaisten kampanjoiden starttaaminen yhteistyössä seuran työntekijöiden ja hallituksen kanssa. Toivomme sinun myös työstävän somesuunnitelman seuralle sekä somepohjia kaikkien seuran joukkueiden yhteiseen käyttöön. 

Odotamme sinun tehtävässäsi toteuttavan vähintään kaksi postausta viikossa sekä jakavan storyja, vastaavan somen kautta tuleviin viesteihin, tykkäävän postauksista ja kommentoivan postauksia soveltuvilta osin. Apua ja ideoita saat seuran hallitukselta ja työntekijöiltä. Tehtävät tarkennetaan valittavan henkilön osaamisen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kehittyvässä cheerleadingin seurassa sekä  intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Tehtävä soveltuu hyvin opiskelujen tai muun työn ohessa tehtäväksi. Somevastaavan tehtävä on määräaikainen projekti kesäkuun 2023 loppuun saakka. Viitteellisesti työtunnit ovat noin 20 h/kk. Palkkio tehtävästä on 250 €/kk

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 6.12.2022 seuran valmennuspäällikö Henri Haukkovaaralle osoitteeseen henri.haukkovaara@hac.fi. Lähetä hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse Henriltä maanantaisin ja torstaisin klo 12-16.

HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE HALLINTO- JA TALOUSKOORDINAATTORIA

AVOIMET TYÖPAIKAT

HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE HALLINTO- JA TALOUSKOORDINAATTORIA

 

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä cheerleadingseurassa? Helsinki Athletics Cheerleaders hakee hallinto- ja talouskoordinaattoria vastaamaan seuramme päivittäisistä hallinnollisista rutiineista. Työkavereinasi työskentelevät toiminnanjohtaja, kaksi valmennuspäällikköä ja ammattivalmentaja. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat vanhempineen.

Tehtävä on osa-aikainen 60% työajalla. Työaikaa voidaan mahdollisesti nostaa kohti täysipäiväistä työsuhteen aikana. Kyseessä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus vuoden 2024 loppuun saakka. Tehtävään sisältyy 6 kuukauden koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville päiväsaikaan, satunnaisesti myös illoille tai viikonloppuihin. Toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian.

Odotamme sinulta positiivista asennetta ja kiinnostusta hallinnollisiin rutiineihin. Olet asiakaspalveluhenkinen, tarkka, itsenäiseen työhön kykenevä ja aikatauluista kiinni pitävä. Osaat laskuttaa ja hoitaa kirjanpidon avustavia tehtäviä. Excelin käyttö on sinulle helppoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja valmiutta oppia uutta, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä on eduksi kokemus seura- ja/tai yhdistystoiminnasta. 

Työtehtäviäsi ovat muun muassa:

  • jäsenrekisterin hoitaminen myClub järjestelmällä
  • asiakaspalvelun hoitaminen
  • osto- ja myyntilaskujen hallinnointi sekä kirjanpitoaineiston koonti
  • tapahtumien järjestelyihin osallistuminen
  • seuravarusteiden koordinointi

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kehittyvässä cheerleadingin seurassa sekä  intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheerleadingin huippuseuran toimintaa. Tehtäväkohtainen palkka on 1200-1500 €/kk (kokoaikaisena 2000-2500 €/kk) riippuen valittavan henkilön koulutuksesta ja kokemuksesta. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse seuran puheenjohtajalle osoitteeseen puheenjohtaja@hac.fi otsikolla ‘Hallinto- ja talouskoordinaattori’, viimeistään 18.11.2022. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marja Pesonen, tavoitettavissa torstaisin ja perjantaisin klo 16-17 numerosta 0407659073.

 

Varainhankinta ja kumppanuus -tiimi kaipaa apuasi!

Etsimme lisäkäsiä vielä erityisesti Varainhankinta ja kumppanuus-tiimiimme!

Hae mukaan klikkaamalla tästä!

Tiimillä on tavoitteena uudistaa seuran kumppanuushankintaa ja tarvitsemme tähän osaavia tyyppejä mukaan!
Kolahtaako jokin näistä avainsanoista sinuun?
▪️markkinointi
▪️myynti
▪️yritysyhteistyö
▪️laaja kontaktiverkosto
▪️innovatiivisuus

Tiimiin ei vaadita suurta ammatillista osaamista tai ajallista panostusta!

Kaikki apu on tarpeen –viedään yhdessä seuraamme eteenpäin!

 

Huom: myös some- ja markkinointitiiimiin sekä tähtiseuratiimiin otetaan lisää jäseniä!

Olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä (hallitus@hac.fi) mikäli joku tiimeistä kiinnostaa!

Go to Top