UUTISET2019-11-25T11:55:52+00:00

HAC:ssa tapahtuu

Lue alta ajankohtaisia uutisia HAC:n toiminnasta, tapahtumista ja yhteistyökumppaneista!

Seuraathan meitä myös somessa!

ILMOITTAUTUMINEN HAC ALKEIS- JA HARRASTEJOUKKUEISIIN

Uusille jäsenille ilmoittautuminen HAC alkeis- ja harrastejoukkueisiin avataan tiistaina 30.6. klo 16 HAC myclubissa!

Ennen tätä tulee kuitenkin joukkueissa jatkavien ja joukkuetta vaihtavien ilmoittautua joukkueisiiin HAC myclubissa 26.6. klo 14 mennessä! Tällä huolehdimme oikeasta määrästä avattavissa paikoissa!

Eli save the date ja ole valmiina ilmoittautumaan joukkueisiin 30.6. klo 16!

Pohjola Sairaalasta ammattitaitoista palvelua

HAC on nyt vuoden tehnyt yhteistyötä Pohjola Sairaalan kanssa.

Haastattelimme Pohjola Sairaalan yhteistyö fysioterapeuttiamme Katja Vuolaa:

Voitko kertoa omasta urheilu-urastasi?

Oma urheilu-urani on alkanut temppukoulu Touhuvintistä, josta ohjaajani suositteli minulle telinevoimistelua. Aloitin telinevoimistelun 6 vuotiaana Fliku- 82 seurassa ja jatkoin uraani aina 2010 asti. Kilpailin SM tasolla ja edustin maajoukkueessa niin telinevoimistelussa, kuin myös Teamgymissä. Telinevoimistelun jouduin lopettamaan loukkaantumisten vuoksi 2006 ja loppu-urani meni Teamgymin parissa.

Miten päädyit opiskelemaan fysioterapiaa?

Terveys ja hyvinvointi on ollut aina mielenkiinnonkohteena. Omat loukkaantumiset sekä lukiossa käyty keskustelu opinto-ohjaajan kanssa innosti minut fysioterapia opintoihin.

Miten päädyit Pohjola Sairaalalle töihin?

Muutimme mieheni takaisin pääkaupunkiseudulle Kuopiosta ja otin yhteyttä Pohjola Sairaalan  vastaavaan fysioterapeuttiin ja sitä kautta työt lähti rullaamaan.

Mitä hyötyä urheilutaustastasi on ollut työssäsi?

Urheilutausta antaa paljon ymmärrystä mitä urheilijalta vaaditaan niin fyysisesti, kuin myös henkisesti ja miten ne vaikuttavat kuntoutusprosessiin. Urheilijan käymiin tunteisiin loukkaantumisen/kuntoutumisen aikana osaa samaistua ja niihin osaa antaa myös tukea. Urheilutausta antaa myös hyvää liikepankkia kuntoutusharjoitteisiin ja niitä osaa soveltaa lajinomaiseen harjoitteluun kuntoutuksen aikana. Olen todennut että omakohtainen kokemus etenkin loukkaantumisista rauhoittaa kuntoutettavaa ja luo uskoa siihen, että lopputulos on hyvä.

Mitä yhtäläisyyksiä on voimistelulla ja cheerleadingillä?

Lajien välillä akrobaattiset liikkeet ovat varmastikin suurin yhdistävä tekijä. Toki myös joukkuehenki ja yhdessä tekeminen näkyy vahvasti mielestäni molemmissa lajeissa.

Mikä on mielekkäintä työssäsi?

Mielekkäintä työssäni on asiakkaasta näkyvä ilo ja tyytyväisyys, se onnistuminen kun saadaan kuntoutettua ja selätettyä haasteet. Lisäksi tässä työssä on parhainta monipuolisuus, päivät eivät ole samanlaisia ja välillä saa tehdä kunnon salapoliisityötä.

Lopuksi Vuola kertoi vielä omat suosituksensa Suomalaisille cheerleadereille omatoimiseen harjoitteluun Covid19 pandemian ajaksi:

Kotivoimat, joita voi tehdä hyvin ihan ilman kuntoiluvälineitä ja siihen lajinomaisia harjoitteita mukaan. Kevät tekee kovaa vauhtia tuloaan, joten suositettelen tekemään ohjelman hypyt tms. kotipihalla nauttien samalla kevätauringosta. Haastakaa toisianne ja innovoikaa yhdessä, hyödyntäkää teknologiaa ja pitäkää yhdessä etätreenejä. Paljon pystyy tekemään jos käyttää hieman mielikuvitusta.

Lisää Pohjola Sairaalan tarjoamista palveluista pääset lukemaan täältä.

HAC ALOITTAA YHTEISTYÖN KOMPIN KANSSA

Upeita uutisia! HAC on aloittanut uuden yhteistyön Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi oy:n kanssa kesäkuussa 2020.

“Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi Oy on mielenterveysalan yritys, joka tuottaa laadukkaita, matalan kynnyksen ja tieteelliseen tutkimusnäyttöön pohjautuvia mielenterveyspalveluja. Lähes 250 asiantuntijastamme moni edustaa psykoterapia-alan huippuosaamista Suomessa. Pystymme laajan palveluvalikoimamme ansiosta tarjoamaan asiakkaillemme hänen ongelmansa/oireensa huomioiden oikeanlaista ja oikea-aikaista psykososiaalista hoitoa/tukea.

HAC:n jäsenet saavat Kompista henkilökohtaista neuvontaa, nopean palvelutarpeen arvion sekä ohjauksen eteenpäin oikealla asiantuntijalla Kompissa. Yhteydenotot: komppi@komppi.net tai puhelimitse/chatin kautta (asiakaspalveluaikona): www.komppi.net ja puh. 09 23121 888.”

Komppi ja HAC tarjoavat yhteisstyössä seuran jäsenille mahdollisuuden yksilöityyn hoitopolkuun mielenterveyden palveluiden piiriin sekä työnohjausta ja koulutusta HAC:n valmentajille.

 

KAtso HAC Live Cup -finaali lauantaina 13.6.2020 klo 12-15

Vuoden kovatasoisimman yksilökilpailun HAC Live Cupin finaali kilpaillaan lauantiana 13.6. klo 12-15 HAC Training Centerillä.

Finaalia pääset seuraamaan maksuttomasta live streamistä TÄÄLTÄ.

 

Finaaliin tiensä selvittivät jokaisen levelin 5 teknisesti taitavinta akroilijaa. Finalistien karsintavideot julkaistaan finaali viikolla myös hacfinland- instragramtilillämme sekä kilpailun virallisella facebook tapahtuma sivulla HAC Live Cup.

Level 1

Milena Kangasvieri PTC

Tinka Aronpuro TCS Smash

Tia Ayikar HAC

Aada Seppänen DTC

Lilja Koivuniemi HAC

 

Level 2

Tsekyi Sillanpää MNV

Venla Jurvanen DTC

Peppi Kemppi HAC

Enni Patronen HAC

Sella Tuomikoski HAC

 

Level 3

Roosa Arola DTC

Tsekyi Sillanpää MNV

Taru Hakkarainen HAC

Venla Vinni HAC

Neea Anttila PTC

 

Level 4

Tsekyi Sillanpää MNV

Taika Kemiläinen JCS

Saimi Räsänen JCS

Moona Korhonen DTC

Jasmiina Lowry HAC

 

Level 5-6

Arttu Päivinen HAC

Moona Korhonen DTC

Patrik Särkelä Silver Sharks

Ida Montin TCS Smash

Jasmiina Lowry HAC

 

Onnea finaaliin kilpailijat!

HAC Live Cupissa huikea määrä osallistujia!

Ennennäkemättömän HAC Live Cup -yksilökilpailun ilmoittautuminen päättyi hieman vajaa kaksi viikkoa sitten. Kokonaisuudessaa kilpailun sarjoihin osallistuttiin huikeat 93 kertaa!

Live Cup -karsintaan osallistujat ovat lähettäneet maksimissaan minuutin mittaisen videon 1 paikaltaan ja 1 juoksevan akrobatian taidoistaan. Kaikki osallistujat saavat henkilökohtaista palautetta suorituksestaan, sekä ovat mukana upeiden tuotepalkintojen arvonnassa kuten muun muassa Fleva productions kuulokkeet, Kisakallio testauslahjakortti, Esport Extreme trampoliinipuisto lahjakortti.

Joka sarjasta 5 teknillisesti parasta akroilijaa kutsutaan karsinnasta 13.6. HAC Training Centerillä järjestettävään finaaliin 5.6. mennessä.

 

Finaali 13.6. klo 12-14.30

Finaali järjestetään HAC Training Centerillä lauantaina 13.6.2020 klo 12-14.30!

Finaalin kilpailuaikataulu julkaistaan lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

 

Top 3 palkitaan sijoitusten mukaan upeilla palkinnoilla:

1. Varisty Ascend kengät

2. Suomen Urheiluhierojaopisto lahjakortti

3. Blingbowsfin tuotepaketti

Lisäksi finalistien palautuseväät tarjoaa K-citymarket Ruoholahti.

Finaali näytetään maksuttomana live streaminä, jonka kautta voit seurata kovatasoista kilpailua! Livestreamin ohessa on myös myynnissä erilaisia kannatuslippuja ja Leijonaperhe-paitoja, joilla voit tukea seuramme toimintaa.

Ennakkomyynti aukeaa 8.6. klo 9!

 

 

ILMOITTAUDU MUKAAN HAC LIVE CUP -KILPAILUIHIN

Tervetuloa kilpailemaan vuoden kovatasoisimpaan cheerleadingin yksilökilpailuun HAC Live Cupiin! 

HAC Live Cup-kilpailun tarkoituksena on löytää teknisesti taitavimmat akroilijat kaikissa eri leveleissä ympäri Suomen ja kruunata heidät HAC Live Cup-mestareiksi!

Osallistujat lähettävät minuutin mittaiset videot omista paikalta ja juoksevan akrosuorituksistaan 21.5 mennessä ja kovatasoiseen finaalin selviytyy karsinnan perusteella teknisesti taitavimmat 5 akroilijaa leveleiltä 1,2,3,4,5-6. 

Karsinnat 8.5-21.5.2020

Kilpailu 13.6.2020 HAC Training Center

Kaikki kilpailuun osallistuvat saavat henkilökohtaista palautetta akrobatia taidoistaan sekä tuomareiden pisteytyksen ja kehityskohdat! 

Kilpailun kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja mm. Fleva Productionsilta kuulokkeet, Kisakalliolta testauslahjakortti (arvo 50€) ja HAC upeita tuotteita.

Top kolme kilpailijat kaikista sarjoista palkitaan upein tuotepalkinnoin. Tuotepalkinnot tarjoavat mm. Varsity Nordicilta kengät, Suomen Urheiluhierojaopistolta hierontalahjakortit ja Blingbowsfiniltä tuotepaketti.

Kilpailumaksu on 10 euroa per osallistuja. 

Ilmoittaudu mukaan kisaan TÄSTÄ ja olet mukana vuoden parhaassa yksilökisassa ja tuotepalkintojen arvonnassa! 

Tsekkaa taitojen pisteytykset täältä