UUTISET2019-11-25T11:55:52+00:00

HAC:ssa tapahtuu

Lue alta ajankohtaisia uutisia HAC:n toiminnasta, tapahtumista ja yhteistyökumppaneista!

Seuraathan meitä myös somessa!

Seuramme valmentajilla sykkii seurasydän, Suomen Valmentajat nostaa esille viisi HAC valmentajaa!

Suomen Valmentajat ry nostaa esille uusimmassa uutisessaan Cheerleadingin yhteisöllisyyden!

”Yksi laji kuitenkin erottui selvästi aktiivisuudellaan muista. Sen vuoksi päätimmekin nostaa yhden valmentajan sijaan esille koko lajin –cheerleadingin, jonka kasvun eteen moni valmentaja on edustamassaan seurassaan tehnyt töitä rakkaudesta lajiin.”

Uutisessa nostetaan esille viisi mahtavaa HAC valmentajaa!

Elsa Nyrhinen, Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry

”Elsa on pitkänlinjan cheerleadingkonkari, joka on ollut mukana seuran perustamisesta lähtien! Hän kehittää itseään jatkuvasti cheerleadingin pelikentällä kouluttautumalla aktiivisesti, osallistumalla seurakehitykseen sekä ottamalla selvää asioista! Elsan uteliaisuus, tiedonjano ja sydämellisyys tekevät hänestä esimerkillisen valmentajan! Elsalla on suuri seurasydän!”

Hanna Haapalinna, Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry

”Hanna on omistautunut maailman parhaan cheerleadingin valmentamiselle! Hän tavoittelee rohkeasti suuria asioita ja antaa itsestään paljon valmentamilleen joukkueille ja urheilijoille! Hanna rakastaa lajia ja hänen sydämensä sykkii cheerleadingille!”

Nenna Kortelainen, Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry

”Nenna on arvokas seuravalmentaja, joka antaa urheilijoilleen tukea, ystävyyttä, luottamusta ja uskallusta tavoitella suuria asioita. Nenna antaa itsestään paljon seuratyölle sekä kehittää seuran toimintaa myös seuran valmennuksen kehitystyöryhmässä!”

Jade Toivonen, Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry

”Jade on sydämeltään leijona! Mukana monessa ja aina kehittämässä seuran ja joukkueiden toimintaa. Jade on sydämellinen valmentaja ja tukee urheilijoitaan hyvinä ja huonoina päivinä.”

Valtava kiitos kaikille seurassamme työskenteleville huipuille, jotka mahdollistavat seuramme ydintoiminnan laadukkaan lasten, nuorten ja aikuisten liikuttamisen!

Ennätysmäärä osallistujia HAC:n avoimissa treeneissä!

HAC Training Centerillä järjestettiin uusille harrastajille tarkoitetut avoimet treenit lauantaina 11.1. klo 12-13.30. Tapahtuma veti paikalle liki 200 uutta innokasta harrastajaa kokeilemaan cheerleadingiä ja cheertanssia.

” Loistava nähdä miten lajimme kiinnostaa ja kasvaa vuosittain. Hienoa että seuramme on alueellisesti vaikuttava toimija ja avoimiin treeneihin osallistuu vuosittain enemmän ja enemmän osallistujia. Tämän vuoden lähes 200 osallistujaa kertoo meille myös palautteen laadukkaasta tehdystä työstä ja olemme erittäin ylpeitä laatu edellä kasvavasta seuratoiminnastamme”, kertoo valmennuspäällikkö Ina Tiittula.

“Oli ihana nähdä kuinka paljon juniori osallistujia oli paikalla! Tekemisen meininki oli huikea ja jokaisesta näki että he selkeästi tekivät parhaansa nauttien siitä”, oppisopimusopiskelijamme Nenna Kortelainen kommentoi.

Ilmoittautuminen harrastejoukkueisiin avataan 13.1. maanantaina. Huomaathan, että paikkoja on rajallinen määrä suuren kysynnän ja rajallisten resurssien vuoksi. Osaan joukkueista on jo muodostunut jonoja.

Mikäli jäit ilman paikkaa, muistattehan että Helsinki Athletics Cheerleaders järjestää Helsingin Kaupungin kanssa yhteistyössä maksuttoman HAC Easy Sport- sekä Active Cheer toiminnan.

HAC Easy Sport alakoululaisten ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo. 15.00-16.00
Lisätietoa lasten EASY SPORT toiminnasta löydät täältä.

HAC Active Cheer ryhmä 13-17- vuotiaille harjoittelee keskiviikkoisin klo. 16.00-17.00
Lisätietoa nuorten FUN ACTION toiminnasta löydät täältä.

HAC Active Cheer ryhmä 18-29 -vuotiaille harjoittelee torstaisin klo. 16.00-17.00
Lisätietoa aikuisten NYT-liikunnasta löydät täältä.

Uusia työntekijöitä mukaan HAC:n toimintaan!

Seurassa on aloittanut vuoden alusta neljä uutta työntekijää. Ammattivalmentajat Rosanna Toivonen ja Nina Nyberg, oppisopimusopiskelija Nenna Kortelainen sekä Seurakoordinaattori Kiia Kontturi. Tervetuloa mukaan!

AVOIMET TYÖPAIKAT

HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE SEURAKOORDINAATTORIA

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä cheerleadingseurassa? Helsinki Athletics Cheerleaders hakee seurakoordinaattoria vastaamaan seuramme päivittäisistä hallinnollisista rutiineista. Työparinasi työskentelee seuramme valmennuspäällikkö. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat vanhempineen.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään sisältyy koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville päiväsaikaan, satunnaisesti myös illoille tai viikonloppuihin.

Odotamme sinulta positiivista asennetta ja urheilutoiminnasta innostuneisuutta. Olet asiakaspalveluhenkinen, tarkka, itsenäiseen työhön kykenevä ja aikatauluista kiinni pitävä. Kokemus yhdistystoiminnasta ja urheiluseuratyöstä on eduksi. Osaat laskuttaa ja hoitaa kirjanpidon avustavia tehtäviä. Excelin käyttö on sinulle helppoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja valmiutta oppia uutta, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Seurakoordinaattorin tehtäviä ovat muun muassa

  • jäsenrekisterin hoitaminen myClub järjestelmällä
  • asiakaspalvelusähköpostin hoitaminen
  • laskutus, laskujen maksu ja kirjanpitoaineiston koonti
  • tapahtumien järjestelyihin osallistuminen
  • seuran hallinnollisten toimintamallien kehittäminen

Tarjoamme sinulle intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheerleadingin huippuseuran toimintaa. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen toimisto@hac.fi otsikolla ’Seurakoordinaattori’, viimeistään 8.12.2019. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Heli Kortesalmi ma 2.12. klo 9-11 ja ti 3.12. klo 18-20.

AVOIMET TYÖPAIKAT

HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE KAHTA KOKOAIKAISTA VALMENTAJAA

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä cheerleadingseurassa? Helsinki Athletics Cheerleaders hakee kahta (2) kokoaikaista valmentajaa vastaamaan seuramme edustusjoukkueiden (level 5, level 6)  valmennustoiminnasta, sekä seuramme klinikka- ja leiritoiminnasta. Valmentajien työparina työskentelee seuramme valmennuspäällikkö. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme seurakoordinaattori, hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat vanhempineen.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään sisältyy koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ilta-aikaan ja viikonloppuihin.

Odotamme sinulta valmennuskokemusta, urheiluosaamista, kehityshalua  ja innostuneisuutta seuratoimintaa kohtaan.  Toivomme että pystyt esittämään esimerkkejä tuloksellisesta valmennuksesta.  Olet kykeneväinen ryhmä- sekä itsenäiseen työskentelyyn ja pidät sovituista aikatauluista kiinni. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja johtamistaitoja, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Valmentajan tehtäviä ovat muun muassa

–    käytännön valmennustyö (3 joukkueessa)

–    seuran leiritoiminnan suunnittelu ja toteutus

–    edustusjoukkueiden toiminnan suunnittelu, organisointi ja kehittämistyö

–    seuran kurssitoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteutus

–    kouluyhteistyö

–     harjoitusvierailut ja seuran valmennuslinjojen jalkautus

Tarjoamme sinulle intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheereadingin huippuseuran toimintaa. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen valmennus@hac.fi otsikolla ’Ammattivalmentaja’, viimeistään 28.11.2019. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa valmennuspäällikkö Ina Tiittula torstaina 21.11 klo.10-13.00, maanantaina 25.11 klo. 10-13,  p. 040 160 9868.