UUTISET2019-11-25T11:55:52+00:00

HAC:ssa tapahtuu

Lue alta ajankohtaisia uutisia HAC:n toiminnasta, tapahtumista ja yhteistyökumppaneista!

Seuraathan meitä myös somessa!

TERVETULOA SYKSYN 2020 HAC LIVE CUP -KILPAILUUN

Tervetuloa kilpailemaan vuoden kovatasoisimpaan cheerleadingin yksilö- ja ryhmäkilpailuun HAC Live Cupiin! 

HAC Live Cup-kilpailun tarkoituksena on löytää teknisesti taitavimmat akroilijat, tanssijat ja stunttaajat kaikissa eri tasoissa ja leveleissä ympäri Suomen ja kruunata heidät HAC Live Cup-mestareiksi!

Osallistujat lähettävät videot omista suorituksistaan 25.10.2020 mennessä ja kovatasoiseen finaalin selviytyy karsinnan perusteella teknisesti taitavimmat 3-5 kilpailijaa jokaisesta sarjasta ja leveleiltä.

Finaali tullaan lähettämään livestreaminä yhdessä Liveton kanssa. Livestreamin katsojien kesken arvotaan yhden yön lahjakortti Kisakallion upeisiin Villoihin Lohjanjärven rannalla. Kisakallion Villa-alue edustaa laadukasta, nykyaikaista arkkitehtuuria keskellä silmiähivelevää luontoa. Kisakallion Urheiluopisto, Karnaisten korpi sekä Lohjanjärvi tarjoavat elämykselliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.

Livestream on katsottavissa 6€ hintaan!

 

Aikataulu:

Karsinnat 1.25.10.2020

Kilpailu 28.11.2020 HAC Training Center

 

Kaikki kilpailuun osallistuvat saavat henkilökohtaista palautetta taidoistaan sekä tuomareiden pisteytyksen ja kehityskohdat! 

Kilpailun kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja mm. AirTrack Nordic, Prosharp, Punttisali.com ja HAC Finland tuotteita. Kilpailun jokaisen sarjan parhaimmisto palkitaan upein tuotepalkinnoin kilpailun yhteistyökumppaneiden toimesta mm.  @varsitynordic @suomenurheiuhierojaopisto @flevaproductions @punttisalicom ja @blingbowsfin. 

Kilpailumaksu on 12,50 euroa per osallistuja / sarja / level.

Lisäsarja maksu on 10 euroa per osallistuja / sarja / level.

Ilmoittaudu mukaan kisaan TÄÄLLÄ linkistä ja olet mukana vuoden parhaassa kisassa ja tuotepalkintojen arvonnassa! 

#haclivecup #proudtobehac #competition #cheerleading 

Kiitos HAC valmentajat arvokkaasta työstänne

Tänään vietetään Valmentajan päivää! ❤️
Halusimme muistaa seuramme lähes 100 valmentajaa ja kiittää heitä työstä jota he tekevät päivittäin urheilijoidemme ja seuramme eteen!
Valmentajat ovat seuramme tärkein resurssi ja he mahdollistavat seuramme perustoiminnan omalla työllään!
Olemme ylpeitä seuramme koulutetuista ja sitoutuneesta valmentajista ! Kiitos että olette ja mahdollistatte laadukkaan, turvallisen ja tavoitteellisen urheilun seurassamme!
Haluamme kiittää valmentajia urheilijoiden, vanhempien, hallituksen ja toimijoiden puolesta ! Teidän työnne ansiosta voimme ylpeinä sanoa #proudtobehac !
Mahtavaa Valmentajan päivää kaikille valmentajille ! ❤️

HAC urheilijoita liittojohtoisissa maajoukkueissa

HAC haluaa ⁣onnittella kaikkia Suomen maajoukkueisiin sekä haastajiin valittuja urheilijoita!

Seurastamme valittiin mukaan vuoden 2021 kovatasoisiin liittojohtoisiin cheermaajoukkueisiin yhteensä 21 nykyistä HAC urheilijaa sekä 3 alumnia.

Lisäksi naisten cheermaajoukkueen haastajaryhmään valittiin mukaan 2 HAC urheilijaa! 🔥⁣ ⁣

Valtavat onnittelut kaikille maajoukkueisiin valituille urheilijoille! Olemme ylpeitä teistä! ❤️

Kaikki valitut urheilijat nähtävissä www.scl.fi

HAC ja Punttisali.com ovat aloittaneet yhteistyön!

Punttisali.com on urheilijoiden vaatimukset täyttävä kuntosali, josta eivät vapaat painot ja nostopaikat lopu kesken. Peruskuntoilijalle tämä tarkoittaa erinomaisia välineitä ja tiloja esimerkiksi voimaharjoittelun aloittamiseen. Mikäli voimaharjoittelu ja vapailla painoilla tehtävä harjoittelu ei ole sinulle entuudestaan tuttua, ota yhteyttä info@punttisali.com niin autamme sinua mielellämme alkuun ammattitaitoisten yhteistyövalmentajiemme avulla.

Punttisali.com sijaitsee Ristipellontien liikuntakeskuksessa aivan HAC:n harjoittelukeskuksen vieressä. Sijainti on ihanteellinen niin urheilijoille kuin kuntoilijoillekin, jotka joka tapauksessa liikkuvat hallilla useaan otteeseen viikossa. Mikäpä sen parempi tapa kuluttaa aikaa lapsen treenatessa kuin käydä nostamassa rautaa!

Ensimmäinen salikäynti on aina ilmainen, joten käy vapaasti testaamassa heti kuin itsellesi sopii parhaiten. Jos innostut salista tilaa harjoittelusopimus Punttisalin verkkosivuilta! Tarjoamme kaikille HAC:n toiminnan piirissä oleville henkilöille -10% alennuksen kaikkiin 1kk ja 6kk sopimuksiin ja -20% tarjouksen 12kk sopimuksiin.  Kirjoita tilauksen yhteydessä alennuskoodi-kenttään HAC-TARJOUS.

www.punttisali.com

ILMOITTAUTUMINEN HAC ALKEIS- JA HARRASTEJOUKKUEISIIN

Uusille jäsenille ilmoittautuminen HAC alkeis- ja harrastejoukkueisiin avataan tiistaina 30.6. klo 16 HAC myclubissa!

Ennen tätä tulee kuitenkin joukkueissa jatkavien ja joukkuetta vaihtavien ilmoittautua joukkueisiiin HAC myclubissa 26.6. klo 14 mennessä! Tällä huolehdimme oikeasta määrästä avattavissa paikoissa!

Eli save the date ja ole valmiina ilmoittautumaan joukkueisiin 30.6. klo 16!

Pohjola Sairaalasta ammattitaitoista palvelua

HAC on nyt vuoden tehnyt yhteistyötä Pohjola Sairaalan kanssa.

Haastattelimme Pohjola Sairaalan yhteistyö fysioterapeuttiamme Katja Vuolaa:

Voitko kertoa omasta urheilu-urastasi?

Oma urheilu-urani on alkanut temppukoulu Touhuvintistä, josta ohjaajani suositteli minulle telinevoimistelua. Aloitin telinevoimistelun 6 vuotiaana Fliku- 82 seurassa ja jatkoin uraani aina 2010 asti. Kilpailin SM tasolla ja edustin maajoukkueessa niin telinevoimistelussa, kuin myös Teamgymissä. Telinevoimistelun jouduin lopettamaan loukkaantumisten vuoksi 2006 ja loppu-urani meni Teamgymin parissa.

Miten päädyit opiskelemaan fysioterapiaa?

Terveys ja hyvinvointi on ollut aina mielenkiinnonkohteena. Omat loukkaantumiset sekä lukiossa käyty keskustelu opinto-ohjaajan kanssa innosti minut fysioterapia opintoihin.

Miten päädyit Pohjola Sairaalalle töihin?

Muutimme mieheni takaisin pääkaupunkiseudulle Kuopiosta ja otin yhteyttä Pohjola Sairaalan  vastaavaan fysioterapeuttiin ja sitä kautta työt lähti rullaamaan.

Mitä hyötyä urheilutaustastasi on ollut työssäsi?

Urheilutausta antaa paljon ymmärrystä mitä urheilijalta vaaditaan niin fyysisesti, kuin myös henkisesti ja miten ne vaikuttavat kuntoutusprosessiin. Urheilijan käymiin tunteisiin loukkaantumisen/kuntoutumisen aikana osaa samaistua ja niihin osaa antaa myös tukea. Urheilutausta antaa myös hyvää liikepankkia kuntoutusharjoitteisiin ja niitä osaa soveltaa lajinomaiseen harjoitteluun kuntoutuksen aikana. Olen todennut että omakohtainen kokemus etenkin loukkaantumisista rauhoittaa kuntoutettavaa ja luo uskoa siihen, että lopputulos on hyvä.

Mitä yhtäläisyyksiä on voimistelulla ja cheerleadingillä?

Lajien välillä akrobaattiset liikkeet ovat varmastikin suurin yhdistävä tekijä. Toki myös joukkuehenki ja yhdessä tekeminen näkyy vahvasti mielestäni molemmissa lajeissa.

Mikä on mielekkäintä työssäsi?

Mielekkäintä työssäni on asiakkaasta näkyvä ilo ja tyytyväisyys, se onnistuminen kun saadaan kuntoutettua ja selätettyä haasteet. Lisäksi tässä työssä on parhainta monipuolisuus, päivät eivät ole samanlaisia ja välillä saa tehdä kunnon salapoliisityötä.

Lopuksi Vuola kertoi vielä omat suosituksensa Suomalaisille cheerleadereille omatoimiseen harjoitteluun Covid19 pandemian ajaksi:

Kotivoimat, joita voi tehdä hyvin ihan ilman kuntoiluvälineitä ja siihen lajinomaisia harjoitteita mukaan. Kevät tekee kovaa vauhtia tuloaan, joten suositettelen tekemään ohjelman hypyt tms. kotipihalla nauttien samalla kevätauringosta. Haastakaa toisianne ja innovoikaa yhdessä, hyödyntäkää teknologiaa ja pitäkää yhdessä etätreenejä. Paljon pystyy tekemään jos käyttää hieman mielikuvitusta.

Lisää Pohjola Sairaalan tarjoamista palveluista pääset lukemaan täältä.