UUTISET2019-10-10T13:36:27+00:00

HAC:ssa tapahtuu

Lue alta ajankohtaisia uutisia HAC:n toiminnasta, tapahtumista ja yhteistyökumppaneista!

Seuraathan meitä myös somessa!

HAC Talvinäytös

HAC Talvinäytös järjestetään Energia Areenalla torstaina 5.12. klo 17.00 alkaen!

Näytöksessä esiintyy kaikki seuran upeat joukkueet! Tule seuraamaan esityksiä ja nauttimaan urheilun ja cheerleadingin riemusta!

Mukana mm. seuratuotteiden myynti, arpajaiset sekä cheer.fi myyntipiste.

Liput myydään Lippuagentin kautta. 

Liput myynnissä ennakkoon Lippuagentista 15.10.-4.12. välisenä aikana. Tapahtumapäivänä liput myynnissä ainoastaan ovella.

Lippujen hinnat:

Peruslippu ennakkoon 15€ / ovelta 20€

Alle 12 -vuotiaat ja eläkeläiset ennakkoon 10€ / ovelta 15€

LIPUT MYYNNISSÄ TÄÄLTÄ

Vapaaehtoishaku on nyt auki!

Etsimme tapahtumaan vapaaehtoisia useisiin tehtäviin, tule mukaan toteuttamaan kaikkien aikojen parasta HAC:n näytöstä. HAE VAPAAEHTOISEKSI TÄSTÄ

Arpajaispalkintoja?

Otamme vastaan myös lahjoituksia arpajaispalkinnoiksi. Mikäli haluat olla mukana tukemassa HAC:n toimintaa arpajaispalkintojen lahjoituksella, otathan yhteyttä toimisto@hac.fi.

Cheer.fi & HAC verkkokauppa nyt auki!

Tarve treenivarusteiden päivitykselle?

Ihana yhteistyökumppanimme Cheer.fi on avannut uuden verkkokaupan, josta löytyy nyt tuotteita HAC:logolla varustettuna. Käy tsekkaamassa verkkokaupan valikoima TÄÄLTÄ

Cheer.fi tuotteita on mahdollista ostaa myös HAC Training Centerin myyntipisteeltä 3.11. klo 12-18 välillä. Tarve uusille kengille tai shortseille? Tervetuloa sovittelemaan ja ostoksille joko HAC Training Centerin myyntipisteelle tai Porvoon myymälään osoitteeseen Teollisuuskatu 17.

HAC Valmentajahaku on nyt auki!

HAC hakee uusia valmentajia ja valmentajaharjoittelijoita vuodelle 2020!

HAC:ssa on yli 30 upeaa joukkuetta, yli 800 harrastajaa ja yli 90 valmentajaa ja valmentajaharjoittelijaa. Haluatko mukaan tähän joukkoon osaksi valovoimaista Leijonaperhettämme?

HAC valmentajaksi voi hakea henkilö, jolla on aiempaa urheilutaustaa ja/tai pedagogista osaamista.

Valmentajaharjoittelijaksi voi hakea henkilö, jolla ei ole aiempaa valmennuskokemusta. Puolen vuoden valmentajaharjoittelujakson ajan perehdytään valmennukseen useissa joukkueissa ja koulutuksissa. Valmentajaharjoittelija saa mahdollisuuden oppia useilta eri valmentajilta, ja toimii samalla isona apuna ja voimavarana vakituisille valmentajille.

Lue lisää valmentajaharjoittelusta, valmentamisesta ja hakemisesta TÄÄLTÄ

HAC yhteistyöhön Kisakallion kanssa

HAC yhteistyöhön Kisakallion kanssa!

HAC solmi merkittävän yhteistyösopimuksen Kisakallion kanssa. Yhteistyön myötä HAC keskittää yöleiritoimintansa Kisakallioon, jonka lisäksi yhteistyötä tehdään mm. koulutuksen ja seuran valmentajien osaamisen kehittämisessä.

Kisakallion harjoitushalli muutetaan cheerleadingin käyttöön soveltuvaksi harjoituskeskukseksi.

Lue lisää https://www.kisakallio.fi/fi/kisakallio-ja-hac-yhteistyohon-cheerleadingin-lajiolosuhteisiin-valtava-parannus

Mitä on cheerleading?
Kisakallion markkinointipäällikkö kävi kokeilemassa lajia Xtremen harjoituksissa.
Katso videolta kuinka Jyrki pärjäsi!

Kisakallion harjoitushallista taidon oppimisen ympäristö

Osana tänään julkaistua Kisakallion ja HAC – Helsinki Athletics Cheerleadersin yhteistyötä Kisakallion harjoitushallli muuttuu joulukuussa taidon oppimisen ympäristöksi.Halliin rakennetaan 16 x 34m kanveesialue, joka palvelee cheerleadingin, sekä myöskin Kisakallion strategisten lajien joukkue- ja rytmisen voimistelun harjoitusolosuhteena.Kisakallion olosuhdejohtaja Marko Ruti, sekä HAC:n valmennuspäällikkö Ina Tiittula kertovat videolla uudesta harjoitusolosuhteesta.

Julkaissut Kisakallion Urheiluopisto Tiistaina 24. syyskuuta 2019

Mini Eliten harrastajat Venla ja Iida kertovat kokemuksistaan
Kisakallion leiriltä.
Katso videolta mikä oli parasta leirissä!

HAC Mini Eliten Venla ja Iida

HAC – Helsinki Athletics Cheerleadersin Mini Elite ryhmän Venla 12v ja Iida 13v kertovat cheerleadingista harrastuksena, omasta joukkueestaan sekä parin viikon takaisesta Kisakallion leiristään. Kisakallion ja HAC:n yhteistyön myötä HAC:n cheerleadereita nähdään jatkossa säännöllisesti Kisakallioon rakennettavissa lajin huippuolosuhteissa. Nuoret urheilijat kertovat videolla myös valmentajistaan!Huomenna me kaikki muutkin saamme kertoa meidän valmentajista kun vietetään Valmentajanpäivää, #kiittikoutsi kansaivälisestä #thankscoach!Valmentajalla on merkittävä vaikutus urheilijan elämään. Motivoituneet ja hyvinvoivat valmentajat ovat seuramme ehdottomasti tärkein resurssi! Kenellä valmentajalla on ollut iso merkitys sinun elämässä?Ketä valmentajaa sinä haluaisit kiittää huomenna valmentajanpäivänä?

Julkaissut Kisakallion Urheiluopisto Maanantaina 23. syyskuuta 2019

Marko Ruti ja Ina Tiittula kertovat mietteitään
Kisakallioon rakennettavista olosuhteista.
Emme malta odottaa harjoitustilojen valmistumista!

Mitä on cheerleading? Kisakallion markkinointipäällikkö selvitti

Mitä on cheerleading? Mistä se on lähtöisin ja mitä se on nykypäivän urheiluna? Onko se pelkkä naisten laji vai myös miehille? Tiesitkö, että lajin kaksi viimeisintä maailmanmestaruutta on tullut Suomeen?Kisakallion markkinointipäällikkö Jyrki Paajanen osallistui HAC – Helsinki Athletics Cheerleadersin SM-mitaleita ja EM-edustuksiakin keränneen sekajoukkue Xrayn harjoituksiin ja selvitti vastauksia kysymyksiin.Tsekkaa miten markkinointimiehen kävi vaativassa stuntissa. Vahva katselusuositus!

Julkaissut Kisakallion Urheiluopisto Maanantaina 23. syyskuuta 2019