UUTISET2019-11-25T11:55:52+00:00

HAC:ssa tapahtuu

Lue alta ajankohtaisia uutisia HAC:n toiminnasta, tapahtumista ja yhteistyökumppaneista!

Seuraathan meitä myös somessa!

HAC Live Cup finalistit valittu

Yhteensä 272 kilpailijaa osallistui Live Cup -kilpailun ensimmäiselle kierrokselle, jossa osallistujat lähettivät taidoistaan videot tuomaristolle!

Finaaliin valittiin akrobatia-sarjasta 3 parasta ja stuntti-sarjasta 5 parasta! Tanssisarjasta finaaliin selvisivät kaikki osallistujat!

Finaali järjestetään 28.11.2020 klo 10-15.45 HAC Training Centerillä!

Kilpailua pääset seuraamaan Livestreamistä hankkimalla katseluoikeuden TÄÄLTÄ !

Finalistit julkaistaan HAC sosiaalisessa mediassa kun kaikki ovat vastaanottaneet paikkansa.

HAC hakee ammattivalmentajaa

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry on 2002 perustettu kilpa-cheerleadingin erikoisseura, joka liikuttaa yhteensä yli 850 harrastajaa ja urheilijaa. Seurassamme on mahdollista liikkua harrastajatasolta aina huippu-urheilijaksi asti. Seurassamme lasten ja nuorten urheilu on laadukasta ja innostavaa, mistä kertoo muun muassa seuralle myönnetty Olympiakomitean Tähtiseura-status. Visiomme on toimia urheilun ja lajin edelläkävijänä, sekä suunnannäyttäjinä suomalaisessa urheilukentässä. Laadukas seura- ja valmennustoiminta välittyy harrastajillemme intohimona yhteiseen tekemiseen. #winningsince2002

 

AMMATTIVALMENTAJA

 

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä cheerleadingseurassa? Helsinki Athletics Cheerleaders hakee kokoaikaista valmentajaa vastaamaan seuramme cheer edustusjoukkueiden valmennustoiminnasta, sekä seuramme klinikka- ja leiritoiminnasta. Valmentajien työparina työskentelee seuramme ammattivalmentajat ja valmennuspäällikkö. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme seurakoordinaattori, hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat vanhempineen. 

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään sisältyy koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ilta-aikaan ja viikonloppuihin. 

Odotamme sinulta valmennuskokemusta, tavoitteellisuutta, urheiluosaamista, kehityshalua  ja innostuneisuutta seuratoimintaa kohtaan. Toivomme että pystyt esittämään esimerkkejä tuloksellisesta valmennuksesta. Olet kykeneväinen ryhmä- sekä itsenäiseen työskentelyyn ja pidät sovituista aikatauluista kiinni. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja johtamistaitoja, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

 

Valmentajan tehtäviä ovat muun muassa

käytännön valmennustyö (2 joukkueessa)

seuran leiritoiminnan suunnittelu ja toteutus

edustusjoukkueiden toiminnan suunnittelu, organisointi ja kehittämistyö

seuran kurssitoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteutus

kouluyhteistyö

seuran valmennuslinjojen jalkautus

 

Tarjoamme sinulle intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheereadingin huippuseuran toimintaa. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet. 

 

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen valmennus@hac.fi otsikolla ’Ammattivalmentaja’, viimeistään 15.11.2020. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa valmennuspäällikkö Ina Tiittula  tiistaina 3.11. klo. 12-15.00 ja tiistaina 10.11.2020 klo. 12-15.00 ,  p. 040 160 9868.

HAC HAKEE LISÄÄ OSAAJIA JOUKKOONSA

Valmennuspäällikkö

Urheilun ja liikunnan ammattilainen haluatko työskennellä jatkuvasti kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä kilpacheerleading seurassa? Helsinki Athletic Cheerleaders hakee valmennuspäällikköä vastaamaan laadukkaan valmennuksen tarjoamisesta seuran jäsenistölle. Seurassamme työkavereinasi työskentelevät seurakoordinaattori, kaksi päätoimista valmentajaa, liikunnan oppisopimusopiskelija sekä suuri joukko tuntivalmentajia. Seurassamme toimii myös useita aktiivisia joukkueenjohtajia, joiden työpanos joukkueiden ja seuran toiminnassa on merkittävä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä Suomen menestyneimpään cheerleading seuraan kehittämään seuramme valmennustoimintaa entistä laadukkaammaksi ja ammattitaitoisemmaksi. Pääset toimimaan innostuneessa ja kehittymishaluisessa työympäristössä kasvavan lajin parissa.

Työtehtäviäsi ovat mm.: valmennuksen ja harjoittelun kausisuunnittelu, valmentajien esimiehenä toimiminen, ja valmentajien rekrytointi.

Tehtävä on osa-aikainen ja määräaikainen opintovapaasijaisuus vuoden 2022 loppuun. Sopivan henkilön kanssa on mahdollisuus neuvotella kokoaikaisuudesta siten että 50% työstä koostuu valmennustehtävistä. Tehtävä edellyttää ajoittain ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Työsuhteeseen sisältyy koeaika.

Odotamme sinulta liikunta-alan koulutusta sekä innostunutta asennetta. Eduksi katsomme seuratoiminnan ja lajin tuntemuksen.

Lisätietoja antaa Valmennuspäällikkö Ina Tiittula 27.10. ja 3.11. klo 12-15, Puh: +358 40 1609868

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen elsa.nyrhinen@hac.fi viimeistään 6.11.2020 mennessä. Lisää otsikkokenttään “Valmennuspäällikkö hakemus”. Lähetä hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Toiminnanjohtaja

Hallinnon ammattilainen, haluatko työskennellä jatkuvasti kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä kilpacheerleading seurassa? Helsinki Athletic Cheerleaders hakee toiminnanjohtajaa vastaamaan seuran hallinnollisista tehtävistä. Seurassamme työkavereinasi työskentelevät valmennuspäällikkö, seurakoordinaattori, kaksi päätoimista valmentajaa, liikunnan oppisopimusopiskelija sekä suuri joukko tuntivalmentajia. Seurassamme toimii myös useita aktiivisia joukkueenjohtajia, joiden työpanos joukkueiden ja seuran toiminnassa on merkittävä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä johtamaan Suomen menestyneintä cheerleading seuraa ja vastaamaan hallinnollista tehtävistä. Pääset toimimaan innostuneessa ja kehittymishaluisessa työympäristössä kasvavan lajin parissa.

Työtehtäviäsi ovat mm.: esimiehenä toimiminen seuran työntekijöille, seuran kausisuunnittelu yhteistyössä valmennuspäällikön kanssa, tukihakemusten tekeminen, budjetointi, yhteistyö eri kumppaneiden kanssa esim. yhteistyösopimukset.

Tehtävä on osaaikainen ja määräaikainen opintovapaasijaisuus vuoden 2022 loppuun. Tehtävään saattaa tulla lisäviikkotunteja. Tehtävä edellyttää ajoittain ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Työsuhteeseen sisältyy koeaika.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa esimerkiksi hallinnollista tai kaupallista koulutusta sekä innostunutta asennetta. Et pelkää tarvittaessa tarttua myös rutiinitöihin sillä seuratyössä tarvitaan kädet savessa asennetta! Eduksi katsomme hallinnollisen osaamisen sekä seuratoiminnan ja lajin tuntemuksen.

Lisätietoja antaa Valmennuspäällikkö Ina Tiittula 27.10. ja 3.11. klo 12-15, Puh: +358 40 1609868

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen elsa.nyrhinen@hac.fi viimeistään 6.11.2020 mennessä. Lisää Hakemuksesi otsikkokenttään “Toiminnanjohtaja hakemus” Lähetä hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

TERVETULOA SYKSYN 2020 HAC LIVE CUP -KILPAILUUN

Tervetuloa kilpailemaan vuoden kovatasoisimpaan cheerleadingin yksilö- ja ryhmäkilpailuun HAC Live Cupiin! 

HAC Live Cup-kilpailun tarkoituksena on löytää teknisesti taitavimmat akroilijat, tanssijat ja stunttaajat kaikissa eri tasoissa ja leveleissä ympäri Suomen ja kruunata heidät HAC Live Cup-mestareiksi!

Osallistujat lähettävät videot omista suorituksistaan 25.10.2020 mennessä ja kovatasoiseen finaalin selviytyy karsinnan perusteella teknisesti taitavimmat 3-5 kilpailijaa jokaisesta sarjasta ja leveleiltä.

Finaali tullaan lähettämään livestreaminä yhdessä Liveton kanssa. Livestreamin katsojien kesken arvotaan yhden yön lahjakortti Kisakallion upeisiin Villoihin Lohjanjärven rannalla. Kisakallion Villa-alue edustaa laadukasta, nykyaikaista arkkitehtuuria keskellä silmiähivelevää luontoa. Kisakallion Urheiluopisto, Karnaisten korpi sekä Lohjanjärvi tarjoavat elämykselliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.

Livestream on katsottavissa 6€ hintaan!

 

Aikataulu:

Karsinnat 1.25.10.2020

Kilpailu 28.11.2020 HAC Training Center

 

Kaikki kilpailuun osallistuvat saavat henkilökohtaista palautetta taidoistaan sekä tuomareiden pisteytyksen ja kehityskohdat! 

Kilpailun kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja mm. AirTrack Nordic, Prosharp, Punttisali.com ja HAC Finland tuotteita. Kilpailun jokaisen sarjan parhaimmisto palkitaan upein tuotepalkinnoin kilpailun yhteistyökumppaneiden toimesta mm.  @varsitynordic @suomenurheiuhierojaopisto @flevaproductions @punttisalicom ja @blingbowsfin. 

Kilpailumaksu on 12,50 euroa per osallistuja / sarja / level.

Lisäsarja maksu on 10 euroa per osallistuja / sarja / level.

Ilmoittaudu mukaan kisaan TÄÄLLÄ linkistä ja olet mukana vuoden parhaassa kisassa ja tuotepalkintojen arvonnassa! 

#haclivecup #proudtobehac #competition #cheerleading 

Kiitos HAC valmentajat arvokkaasta työstänne

Tänään vietetään Valmentajan päivää! ❤️
Halusimme muistaa seuramme lähes 100 valmentajaa ja kiittää heitä työstä jota he tekevät päivittäin urheilijoidemme ja seuramme eteen!
Valmentajat ovat seuramme tärkein resurssi ja he mahdollistavat seuramme perustoiminnan omalla työllään!
Olemme ylpeitä seuramme koulutetuista ja sitoutuneesta valmentajista ! Kiitos että olette ja mahdollistatte laadukkaan, turvallisen ja tavoitteellisen urheilun seurassamme!
Haluamme kiittää valmentajia urheilijoiden, vanhempien, hallituksen ja toimijoiden puolesta ! Teidän työnne ansiosta voimme ylpeinä sanoa #proudtobehac !
Mahtavaa Valmentajan päivää kaikille valmentajille ! ❤️

HAC urheilijoita liittojohtoisissa maajoukkueissa

HAC haluaa ⁣onnittella kaikkia Suomen maajoukkueisiin sekä haastajiin valittuja urheilijoita!

Seurastamme valittiin mukaan vuoden 2021 kovatasoisiin liittojohtoisiin cheermaajoukkueisiin yhteensä 21 nykyistä HAC urheilijaa sekä 3 alumnia.

Lisäksi naisten cheermaajoukkueen haastajaryhmään valittiin mukaan 2 HAC urheilijaa! 🔥⁣ ⁣

Valtavat onnittelut kaikille maajoukkueisiin valituille urheilijoille! Olemme ylpeitä teistä! ❤️

Kaikki valitut urheilijat nähtävissä www.scl.fi