UUTISET2023-10-09T16:53:57+03:00

HAC:ssa tapahtuu

Lue alta ajankohtaisia uutisia HAC:n toiminnasta, tapahtumista ja yhteistyökumppaneista!

Seuraathan meitä myös somessa!

KUTSU HAC:N KEVÄTKOKOUKSEEN 2024

Tervetuloa HAC:n kevätkokoukseen!

Aika: Maanantaina 29.4.2024 klo 17:00
Paikka: HAC Training Center, Leijonaluola, Ristipellontie 14, 00390 Helsinki

Etäosallistumismahdollisuus (vain puheoikeus) Google Meetsin kautta. Liittymistiedot lisätään MyClub tapahtumaan.

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään Maanantaina 29.4.2024 klo 17:00.


Tervetuloa mukaan vaikuttamaan seuran asioihin!

HAC:n hallituksessa on vapautumassa paikkoja osaajille! Oletko kiinnostunut arvokkaasta hallituskokemuksesta tai tiedätkö jonkun osaajan joka sopisi johtamaan leijonaperhettä voitokkaasti?
Ilmoita kiinnostuksesi seuran hallitustoimintaan ja jätä oma hakemuksesi alla olevan linkin kautta:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScY-N_oD9m6D9CB_3xr5_0yh1AVVJIDI_zKfZbYSEAhSdwmOg/viewform?usp=sf_link

Hakijoiden esittelyt on nähtävissä lähempänä kokousta kokousmateriaaleista.

Kevätkokouksessa käsitellään seuraavat asiat:


– Toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavalle vuodelle
– Päätetään liittymis- ja jäsenmaksun suuruudesta seuraavaksi vuodeksi

– Päätetään hallituksen puheenjohtajalle ja hallitukselle maksettavista palkkioista
– Valitaan hallituksen jäsenet erovuorossa olevien jäsenten tilalle
– Valitaan seuraavalle vuodelle hallitukseen varajäsenet
– Valitaan yksi tilintarkastaja ja yksi varatilintarkastajaa seuraavalle vuodelle
– Käsitellään muut esityslistalle merkityt asiat

HAC:n jäsen voi edustaa kokouksessa toiselle jäsenelle annetulla valtakirjalla. Yhdellä henkilöllä saa olla korkeintaan yksi valtakirja kokouksessa. Alle 15-vuotiasta voi edustaa HACn kokouksessa hänen huoltajansa valtakirjalla. Mikäli huoltaja ei ole jäsen, on hänellä kokouksessa ainoastaan puheoikeus. HAC:n kunniapuheenjohtajilla, kunniajäsenillä ja kannattajajäsenillä on kokouksissa vain puheoikeus.
Valtakirjan pääset täyttämään täällä:

https://docs.google.com/forms/d/1SeSBL7QZwK2S-Lg69NTqYQ_Z3b1zjAXLPxnqx2F126A

Kokousmateriaalit ovat jäsenten saatavilla lähempänä kokousta My Clubissa tapahtuman liitetiedoissa. Jäseniltä pyydetään ilmoitusta osallistumisesta myClubin kautta kokoustarjoiluiden määrän arvioimiseksi.

Ilmoittaudu mukaan myClub-tapahtuman kautta: https://hac.myclub.fi/flow/events/6917605

Lämpimästi tervetuloa!

Keväisin terveisin,
Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry, hallitus

HAC HAKEE VALMENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry hakee innostavaa, osaavaa ja positiivisen asenteen omaavaa valmennuspäällikköä työskentelemään yhdessä Suomen suurimmista ja kansainvälisesti menestyneimmistä cheerleading-seuroista. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Osa-aikaisuudesta on mahdollista neuvotella hakijan niin toivoessa. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävään sisältyy 6 kuukauden koeaika.

 

Valmennuspäällikkö tukee valmentajia päivittäisessä valmennustyössä ja kehittää urheilutoimintaa yhdessä toiminnanjohtajan, hallituksen ja työryhmien kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös seuran leiri- ja koulutustoiminnasta vastaaminen. Lopulliset tehtävät tarkentuvat valittavan henkilön osaamisen ja toiveiden perusteella. Työskentely on pääsääntöisesti itsenäistä, mutta tapahtuu tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan, talous- ja hallintokoordinaattorin, tanssin vastuuvalmentajan sekä HAC:n joukkueiden valmentajien ja toimijoiden kanssa.

 

Toivomme sinulta:

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta (VEAT, soveltuva AMK-/yliopistotutkinto)
 • oma-aloitteisuutta
 • positiivista asennetta
 • kykyä viestiä selkeästi suullisesti ja kirjallisesti suomeksi
 • vahvan lajituntemuksen leveleiltä 1-6
 • kokemuksen seuratoiminnasta

 

Katsomme eduksi:

 • englannin kielen osaamisen
 • myClub -jäsenpalvelun hallinnan
 • kokemuksen valmentajien kouluttamisesta
 • kokemuksen leirien ja tapahtumien järjestämisestä

 

Tarjoamme sinulle:

 • monipuolisen tehtävän perinteikkäässä ja menestyneessä urheiluseurassa
 • mahdollisuuksia kehittää omaa osaamista
 • mukavat työkaverit ja työyhteisön
 • joustavat työajat
 • kuukausipalkan (sisältäen ilta- ja viikonloppulisät) 2400-2800 €/kk kokoaikaisesta työstä, riippuen koulutuksesta ja kokemuksesta

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 24.3.2024 osoitteeseen henri.haukkovaara@hac.fi otsikolla “Hakemus valmennuspäälliköksi”. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja järjestetään jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä HAC:n toiminnanjohtajalta Henri Haukkovaaralta sähköpostitse henri.haukkovaara@hac.fi tai numerosta 040-0320916.

 

————————————————————————————————————

 

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry on 21.11.2002 perustettu kilpa-cheerleadingin erikoisseura, jonka lajeja ovat cheerdance ja cheerleading. HAC:lla on takanaan pitkät perinteet – se on perustettu entisen Roosters Cheerleaders kilpa-cheerleading seuran pohjalta, joka toimi 14 vuotta alajaostona amerikkalaisen jalkapalloseuran Roostersin alla.

Leijonaperheessä on yhteensä lähes 40 joukkuetta, joissa urheilee noin 900 harrastajaa – tyttöjä, poikia, naisia ja miehiä. Suurin osa seuran urheilijoista on alle 19-vuotiaita lapsia ja nuoria. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja suurin osa toiminnasta keskittyy HAC Training Centerille Helsingin Konalaan.

HAC ry:n toiminnan tarkoitus on lasten ja nuoren kasvun sekä kehityksen tukeminen. Seuran arvoja ovat turvallisuus, yhteisöllisyys ja avoimuus. HAC:n valmentajat vastaavat joukkueiden tavoitetason mukaisesta valmennuksesta sekä kehityksestä suunnittelemalla joukkueen tasolle sopivat harjoitukset ja turvallisen harjoitteluympäristön joukkueilleen. Kaikki seuran toiminta perustuu avoimelle keskustelulle ja tiedottamiselle ja on avointa harrastajien tasosta ja sukupuolesta riippumatta.

Seurassa työskentelee noin 80 valmentajaa sekä toista kymmentä valmentajaharjoittelijaa. HAC:n valmentajat ovat monipuolisesti koulutettuja. Kaikki seuran valmentajat ovat käyneet liiton ohjaajakoulutuksen sekä seuran tarjoamat fyysisen koulutuksen sekä ensiapukoulutuksen. HAC järjestää lisäksi myös omia koulutuksia, sekä tarjoaa valmentajille mahdollisuuden osallistua Suomen Cheerleadingliiton koulutuksiin sekä muihin valmennustoimintaa kehittäviin koulutuksiin. HAC tukee valmentajiensa kehityspolkua ja tekee aktiivisesti yhteistyötä muiden seurojen kanssa suomalaisen cheerleadingin valmennusosaamisen kehittämiseksi.

 

HAC:N JOUKKUEET VOITOKKAITA CHEERMYRSKY-KILPAILUISSA

HAC:n joukkueet avasivat kotimaisen kilpailukauden menestyksekkäästi Vantaalla Cheermyrsky-kilpailuissa kaikkien seuran joukkueiden voittaessa omat sarjansa. Cheermyrsky on eteläisen alueen ensimmäinen Start-kilpailu, joka aloittaa joukkueiden valmistautumisen kohti kevään pääkilpailuja. Eteläisellä alueella järjestetään tällä kaudella kahdet Start-kilpailut, joista HAC järjestää toisen, kun Lion Cup kisataan 10.2.2024. Start-kilpailut ovat alueellisia ja kotimainen kilpailukausi huipentuu keväällä sarjasta riippuen Super- tai SM-kilpailuissa.

HAC:sta osallistui Cheermyrskyyn 6 joukkuetta: Effort, Essence, Effect, Exact, Youth Extreme ja Empire. Minien level 1 sarjassa ei kilpailtu sijoista, vaan kaikki joukkueet sijoituivat jaetulle 1. sijalle. Effortin urheilijat Mila ja Melinda kertoivat kisapaikalla haastattelussa, että suoritus meni tosi hyvin. Kilpailusuoritus oli suurimmalle osalle joukkueesta cheer-uran ensimmäinen. Effort jatkaa kisakauttaan helmikuussa Lion Cupissa. Essencen suoritus oli joukkueen mukaan onnistunut veto, johon urheilijat ja valmentajat ovat tyytyväisiä. Joukkueen Instagram-postauksen mukaan: ”Tästä on super hyvä jatkaa kohti näytöstä ja kevään kilpailuja!”

Youth level 1-sarjassa Effect nappasi selkeän voiton 215 pisteellä (täydet pisteet 300). Youth-sarjat kilpaillaan Suomessa tällä kaudella ensimmäistä kertaa ikäluokkauudistuksen myötä. Effectin urheilijat vertasivat onnistunutta kisapäivää elokuvaan: ”Ihan huikea fiilis jäi lauantain kisapäivästä, meidän kova työ palkittiin puhtaalla ohjelmalla ja voitolla. Oli best lauantai!”. Effectin kilpailukausi jatkuu helmikuussa Lion Cupissa ja joukkueen kauden pääkilpailut Super 1 kilpaillaan 20.4. Vaasassa.

Minien level 2-sarjassa Exact otti joukkueen historian ensimmäisen 1-sijan 196,5 pisteellä. Joukkueen valmentaja Tiia-Maria Mäkinen kertoi, että: ”Joukkue on tehnyt upeaa työtä syksyn aika ja nyt se palkittiin.” Myös Exact kisaa seuraavan kerran Lion Cupissa valmistautuessaan kohti level 2-sarjan pääkilpailuja Vaasassa 21.4.

Youth level 3-sarjassa Youth Extreme avasi kautensa vakuuttavasti 245,5 pisteellä ja voitolla. Youth Extreme on uusi tälle kaudelle perustettu joukkue, jonka tarina alkoi siis hienosti heti 1. sijalla. Joukkue kommentoi kisoja Instagram-tilillään: ”Meillä oli tänään ihana ja onnistunut päivä yhdessä. Teimme puhtaan kilpailusuorituksen, joka palkittiin tänään 1. sijalla. Ollaan super ylpeitä työstämme, tästä meidän tarina alkaa.” Youth Extremen kauden pääkilpailut ovat Super 3-kilpailut Vierumäellä 11.5.

Empire kruunasi HAC:n joukkueiden menestyksekkään päivän voittamalla tiukan junioreiden level 4 -sarjan 213,5 pisteellä. Myös Empirelle voitto oli joukkueen historian ensimmäinen. Valmentajat ovat todella ylpeitä urheilijoiden huikeasta työstä ja valmistautumisesta kisoihin. Joukkue nähdään myös helmikuun Start-kilpailuissa Vantaalla. Junioreiden level 4-sarjan pääkilpailut kilpaillaan Vierumäellä 12.5.

Aiemmin joulukuussa Ruotsissa NALC-kilpailuissa Junior Elite (juniorit level 5) ja Youth Elite (youth level 4) voittivat sarjansa ja Extra (aikuiset level 5) toi kotiin pronssia.

Nämä ja muut seuran joukkueet pääset näkemään tämän vuoden puolella vielä talvinäytöksessä lauantaina 16.12.2024, liput ostettavissa: https://kide.app/events/ab996c76-40ac-47e5-bbb2-85704e61fe2f

HAC TALVINÄYTÖS 16.12.2023

HAC:n perinteinen talvinäytös järjestetään lauantaina 16.12.2023 Energia Areenalla Myyrmäessä.

Näytöksessä esiintyvät kaikki seuran ryhmät. Jotta mahdollistetaan kaikille halukkaille mahdollisuus nähdä oman urheilijan esitys ja lyhennetään urheilijoiden ja valmentajien päivän kestoa, on näytös jaettu kahteen osaan:

Ensimmäiseen osaan ovet aukeavat 11.00 ja tapahtuma alkaa klo. 11.30!

Toisen näytöksen ovet aukeavat klo. 15.00 ja näytös alkaa klo. 15.30.

1. Näytöksessa esiintyvät:

Epelit
Ease
Elves
Effort
Effect
Excite
Youth Extreme
Junior Elite
Entry
Exact
Essence
Enter
Extempore
Elixir
Enchanted
Elephants
Elite

2. Näytöksessä esiintyvät:

Hiphop-joukkue
Mini Dance Elite
Youth Dance Elite
Junior Dance Elite
Eternal
Euphoria
Dance Elite
Eagles
Epic
Edgy
Energy
Excel
Elation
Eager
Empire
Extra
Mini Elite
Youth Elite

Liput talvinäytökseen ovat myynnissä kide.appin kautta: https://kide.app/events/ab996c76-40ac-47e5-bbb2-85704e61fe2f hintaan 15€/näytös tai 20€ molemmat näytökset.

Tervetuloa mukaan ja nähdään Energia Areenalla!

HAC STUNTCUP 2023 TULOKSET

Historian ensimmäisessä StuntCupissa kisattiin ryhmästuntissa leveleillä 2-6 ja paristuntissa levelillä 6. Sarjojen sijoitusten lisäksi kilpailussa palkittiin kisojen korkeimmat pisteet saanut Grand Champion.

Vuoden 2023 ja ensimmäinen StuntCup Grand Champion on 263 pisteellä ryhmästunt level 6-sarjan voittaja HAC Jaaa (J – tripla A), jossa urheilivat Aino Kaisa Pinta, Anni Jussila, Ann-Marie Marschan ja Joanna Remes. Kilpailu Grand Champion -tittelistä oli erittäin tiukka sillä toiseksi korkeimmat pisteet sai ryhmästunt level 3-sarjan voittaja HAC Youth Candies, joka jäi 262,5 pisteellä puolen pisteen päähän voittajista.

Katso kaikki tulokset sarjakohtaisesti alta:

Ryhmästunt level 2

 1. HAC Royal Lions – 248p

Ryhmästunt level 3

 1. HAC Youth Candies – 262,5p
 2. HAC Youth Excellent – 250,5p
 3. HAC Golden Babes – 242,5p
 4. HAC Golden Extreme – 234,5p
 5. HAC Youth Lions – 229,5p
 6. HAC Youth Elemental – 228p
 7. HAC Winner Extreme – 223,5p
 8. JSA Wanderstars – 221,5p
 9. SSC Icestorm – 217p
 10. GEC Spirals – 189p
 11. HAC Empower – 176p
 12. HAC Elegance – 173p
 13. HAC Euphoric – 170,5p
 14. HAC Unstoppable – 163p (vähennys 5p)
 15. GEC Riddle – 158p (vähennys 5p)
 16. HAC Almost Elite – 129p

Ryhmästunt level 4

 1. LCS Ceren – 224,5p (vähennys 5p)

Ryhmästunt level 5

 1. LCS Velox 2 – 249,5p
 2. LCS Velox 5 – 235,5p
 3. LCS Velox 1 – 235p
 4. LCS Velox 6 – 220 p
 5. GS Golden Nuggets – 215p
 6. GS Lightbringers – 193p
 7. LCS Velox 3 – 190p
 8. GS Destroyers – 187,5p
 9. GS Harpies – 187p
 10. GS Taikamatot – 181p
 11. GS 5 Wishes – 164p
 12. LCS Velox 4 – 163p (vähennys 5p)

Ryhmästunt level 6

 1. HAC Jaaa – 263p
 2. HAC Kolmekymppiset – 255,5p
 3. HAC 4Elite – 248p
 4. HAC Elite ryhmä 106 – 247p
 5. HAC Kiissun ryhmä – 228p
 6. HAC Elite to infinity – 227,5p
 7. HAC Elite ryhmä 1 – 227p

Paristunt level 6

 1. FTC Leino & Skou – 259p

Arvostelukaavakkeet toimitetaan ryhmille sähköpostitse.

HAC HAKEE VALMENTAJIA KEVÄTKAUDELLE 2024

Cheerleadingin erikoisseura HAC hakee nyt valmentajia osa-aikaiseen työsuhteeseen sekä uusia valmentajaharjoittelijoita.

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry on 2002 perustettu seura, joka liikuttaa noin 800 harrastajaa. Seuran toiminta painottuu Konalaan, jossa meillä on oma harjoittelukeskus HAC Training Center. Seurassa työskentelee noin 70 osa-aikaista valmentajaa, minkä lisäksi koulutuspolullamme on noin 10 valmentajaharjoittelijaa. HAC:n arvot ovat turvallisuus, yhteisöllisyys ja avoimuus ja meille on tärkeää, että toiminta pohjautuu laadukkaaseen valmennukseen kaikissa ryhmissä.

Sykkiikö sydämesi lasten valmennukselle tai kiinnostaako sinua esimerkiksi klassikkojoukkueiden valmennus? Onko sinulla lajitaustaa muista lajeista kuten esim. voimistelusta, tanssista tai vaikkapa jalkapallosta ja pohdit valmentajaksi hakemista?

Valmentajana HAC:ssa sinulle maksetaan ohjauksistasi palkkaa, pääset työskentelemään osaavassa ja kunnianhimoisessa ympäristössä ja saat kehittää omaa valmennusosaamistasi koulutusten ja vertaisoppimisen avulla. Valmentajaksi voi hakea henkilö, jolla on jo aiempaa urheiluvalmennustaustaa, pedagogista osaamista tai vahvaa lajiosaamista esimerkiksi oman urheilu-uran kautta. Edellytämme uusilta valmentajilta vähintään 15 vuoden ikää.

HAC:n valmentajaharjoittelijaksi voi hakea valmennuksesta kiinnostunut henkilö, jolla ei ole vielä aiempaa valmennuskokemusta. Valmentajaharjoittelu on noin puolen vuoden mittainen harjoitusjakso, jonka tarkoituksena on perehdyttää ja valmistaa harjoittelija valmentajan työhön HAC:ssa HAC maksaa harjoittelujaksan aikana valmentajaharjoittelijoiden lisenssit ja kouluttautumisen seuran omissa ja liiton alaisissa koulutuksissa. Lisäksi valmentajaharjoittelijat saavat osallistua seuran toimijoiden tapahtumiin, kuten virkistyksiin ja toimijoiden kauden kick offiin. Edellytämme valmentajaharjoittelijoilta vähintään 14 vuoden ikää.

Tällä hetkellä haemme erityisesti:

 • täydennystä muutamiin valmennustiimeihin kilpa- ja harrastejoukkueissa
 • valmentajia uusien harrastejoukkueiden käynnistämiseen vuoden 2024 alussa
 • ohjaajia käynnistämään kaupunginosajoukkuetoimintaa
 • ohjaajia erilaisille leireille ja tapahtumiin
 • uusia valmentajaharjoittelijoita kasvamaan tulevaisuuden valmentajiksi

Lasten kanssa työskenteleviltä ohjaajilta ja valmentajilta edellytämme rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen työsuhteen alkaessa.

Hae valmentajaksi tai valmentajaharjoittelijaksi täyttämällä tämä lomake 16.12.2023 mennessä. Olemme kaikkiin vastanneisiin yhteydessä henkilökohtaisesti. Valmennuspaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

Valmennuspäällikkö Henri Haukkovaara

henri.haukkovaara (a) hac.fi

040 032 0916

Go to Top