Aloita Cheer!2019-08-23T12:06:39+00:00

Aloita cheerleading tai cheer-tanssi HAC:ssa!

Helsinki Athletics Cheerleaders on tähtiseurasinetin saanut helsinkiläinen cheerleading-seura. Olemme toimineet jo vuodesta 2002! HAC on Suomen menestyksekkäimpiä cheer-seuroja, jolla on jo yli 700 jäsentä. Meillä urheilevat niin perheen pienimmät kuin vanhemmatkin – joukkueita löytyy harrastetasolta aina MM-tasolle asti.

Arvomme ovat turvallisuus, yhteisöllisyys ja avoimuus.

Cheerleading vai cheer-tanssi?

Cheerleading on mukaansatempaava joukkuelaji, joka koostuu stunteista eli nostoista, pyramideista, heitoista ja akrobatiasta. Cheerleading sopii erittäin hyvin kaikille, sillä tasoja on useita – seurassamme voi harrastaa niin alkeis- kuin MM-tasollakin. Jokaiselle löytyy myös sopiva rooli joukkueessa, sillä kaikkia tarvitaan! Vaikka cheerleading näyttää hurjalta, kokeneet valmentajamme pitävät huolen että urheilu on turvallista ja kaikkien tasolle sopivaa. Halliltamme löytyvät air track ja cheerleading-matto mahdollistavat akrobatian harjoittelemisen. HAC treenaa pääsääntöisesti Konalassa HAC Training Centerillä, joka on seuramme oma cheer-halli.

Cheer-tanssi on vauhdikas tanssilaji, joka koostuu pirueteista, hypyistä, venyvyyksistä ja tanssinostoista. Menevässä cheer-tanssissa käytetään cheerleadingistä tuttuja pom-pomeja ja ohjelma koostuu tanssillisista elementeistä. Cheerleadingistä poiketen, cheer-tanssissa ei tehdä korkeita nostoja, pyramideja tai volttisarjoja. Laji sopiikin tanssista kiinnostuneille urheilijoille, joita vauhti viehättää. HAC Training Centeriltä löytyykin mahtavat puitteet cheer-tanssille – isossa peilisalissa on laadukas tanssia varten rakennettu parketti sekä alusta.

Mikä joukkue sopii minulle parhaiten?

Ei lajikokemusta: Aloita aina mukaan -joukkueissamme! Aloittelijajoukkueisiimme saa mennä kokeilemaan maksutta kahdeksi viikoksi. Mikäli olet jo varma, että haluat olla menossa mukana, ilmoittaudu joukkueisiin TÄÄLTÄ.

Kaikkiin joukkueisiimme pääset tutustumaan TÄÄLTÄ. Seuraaviin joukkueisiin otamme aina mukaan uusia harrastajia:
Mikrot (4–8-vuotiaat) Epelit, Elves
Minit (9–12-vuotiaat) Essence, Effect, Excite, Enter, Effort (otamme mukaan jo 7-vuotiaita), Epic (cheer&tanssi), Enjoy (tanssi)
Juniorit (12–15-vuotiaat) Extempore, Electric
Seniorit (yli 16-vuotiaat) Eager, Eternal (tanssi)

Miehet ja pojat ovat tervetulleita kokeilemaan läpi kauden Xrayhin (yli 16-vuotiaat) ja Xtremeen (12–15-vuotiaat). Yhteys joukkueen valmentajiin etunimi.sukunimi@hac.fi.

Taustaa esimerkiksi voimistelusta tai uimahypystä: Kilpajoukkueisiin saattaa päästä myös ilman cheerleading-kokemusta, esimerkiksi voimistelun tai uimahypyn puolelta. Tutustu kilpajoukkueisiimme TÄÄLTÄ.

Omaan lajitaustan ja haluan edustusjoukkueeseen: Seuramme edustusjoukkueet karsitaan vuosittain SM-kilpailuiden jälkeen, joulukuussa. Täydennämme kuitenkin joukkueita aina tarpeen mukaan, etenkin elokuussa. Mikäli sinua kiinnostaa urheilu edustusjoukkueissamme, otathan reippaasti valmentajiin yhteyttä. Edustusjoukkueissa urheilu edellyttää lajitaustaa cheerleadingin parista – miehet sekä pojat ovat tervetulleita Xrayhin ja Xtremeen ilman lajitaustaa!

HAC ja Helsingin kaupunki järjestävät yhteistyössä maksuttomia HAC Easy Sport ja Active Cheer ryhmiä HAC Training Centerillä!
Ryhmät käynnistyvät syyskuun  ensimmäisellä viikolla.

HAC Easy Sport alakoululaisten ryhmä keskiviikkoisin klo 15-16
HAC Active Cheer ryhmä 13-17 -vuotiaille keskiviikkoisin klo 16-17
HAC Active Cheer ryhmä 18-29 -vuotiaille torstaisin klo 15-16

Lisätietoja TÄÄLTÄ.

Tervetuloa leijonaperheeseen!

Joukkueet

Jokaiselle löytyy varmasti sopiva joukkue!

Tutustu!

KAUSIMAKSUT 2019

Kausimaksu sisältää treenit, harjoitustilat, valmennuksen, kilpailuasun ja joukkueen hallinnolliset asiat.
Tämän lisäksi veloitamme joukkuekohtaisesti mahdollisista kauden muista kuluista, kuten kilpailumatkoista ja leireistä.
Harjoituskaudet ovat tammikuusta toukokuuhun sekä elokuun puolivälistä joulukuulle.
Kesäaikoina urheilevilta joukkueet maksavat erillisen kesäurheilumaksun.

1 x viikko 170€   2 x viikko 220€   3 x viikko 280€   4 x viikko 320€   5 x viikko 340€

Lisäksi maksetaan kausittain jäsenmaksu 35 €. Jäsenmaksu on kaikille seuran harrastajille samansuuruinen ja se maksetaan kausittain seuran jäsenyydestä. Jäsenmaksulla rahoitetaan seuran hallintoa sekä sen maksaminen oikeuttaa edustamaan seuraa kilpailuissa.

Jokaisella urheilijalla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Joukkueissa, jotka eivät kilpaile, riittää kilpacheerleadingiin soveltuva vakuutus.
Tutustu lisenssivaihtoehtoihin TÄÄLTÄ!

HAC:n uudet jäsenet maksavat kertaluontoisen 20 euron liittymismaksun.

HAC:n kausimaksun voi maksaa myös smartumilla, edenredillä tai ePassilla. Ohjeet maksamiseen TÄSTÄ

Ilmoittaudu mukaan!

Liity leijonaperheeseen tästä!

Tervetuloa treenaamaan – ohjeet treeneihin

Mitä mukaan?

Treenivaatteena käyvät joustavat urheiluvaatteet, kuten t-paita, toppi, trikoot tai shortsit. Cheerleadingissä käytetään valkoisia cheer-kenkiä, mutta aloittelijalle toimivat sisäpelikengät aivan hyvin! Aloittelijoiden tanssijoukkueisiin voit tulla sukkasillasi. Nappaa treeneihin mukaan juomapullo ja palautuseväs, esimerkiksi banaani tai välipalapatukka. Kuumalla kelillä voit ottaa myös hikipyyhkeen – HAC Training Centerillä on myös mahdollisuus käydä suihkussa. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni ja korut ottaa pois.

Milloin treenit ovat?

Jokaisella joukkueella on omat treeniajat – pääsääntöisesti treenaamme arkisin neljän jälkeen sekä viikonloppuisin. Treenit kestävät tunnista kahteen ja puoleen. Joukkueiden treeniaikatauluja voit kysellä valmentajilta sekä joukkueen johtajilta. Tulethan treeneihin ajoissa! Mahdollisista myöhästymistä tulee ilmoittaa valmentajille.

Missä treenit ovat?

Pääsääntöisesti treenaamme omalla hallillamme HAC Training Centerissä Konalassa (Ristipellontie 1 A). Vihdintien varrella sijaitsevassa treenitilassa on pukuhuoneet 2. kerroksessa. Kengät tulee jättää eteiseen, mutta muut tavarat voi ottaa harjoitustiloihin niille varattuihin hyllyihin. Training Centerille pääset niin julkisilla kuin autollakin – pihalla on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Järjestämme treenejä myös Yrjönkadun tanssisalissa, Skillz Gymillä sekä Töölön Kisahallilla.

#Repost @hacelephants with @get_repost
・・・
HAC:n edustusta tänään Vaasan klassikkopäivässä 🤩 Kiitos ihanasta päivästä kaikille osallistujille! Illalla on vielä edessä yhteinen illallinen Wazacassa 🌮
... Näytä lisääNäytä vähemmän

#Repost @hacelephants with @get_repost
・・・
HAC:n edustusta tänään Vaasan klassikkopäivässä 🤩 Kiitos ihanasta päivästä kaikille osallistujille! Illalla on vielä edessä yhteinen illallinen Wazacassa 🌮

✖️ HAC Takeover✖️⁣

Tämän viikon HAC insta takeover vuorossa upea HAC Elixir❣️⁣

Tiesikö että Elixir on seuramme cheer aikuisten level 3 klassikkojoukkue💪⁣

Takeoverissa seuramme joukkueet esittäytyvät yksi kerrallaan HAC:n instatilillä ja kertovat joukkueen kauden kuulumisia ! 🏆⁣

🔜 Seuraa joukkueen päivityksiä HAC:n instastorystä sunnuntaina 25.8.2019! 🙌⁣

#hactakeover #leijonaperhe #winningsince2002 #proudtobehac
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Load more