Aloita Cheer!2020-08-19T10:06:10+00:00

TOIMINTATAVAT HAC HALLILLA VIERAILLESSA

Haluamme muistuttaa että pyrimme edellleen tekemään parhaamme korona pandemian toisen aallon ennaltaehkäisemiseksi. Meille jäsentemme ja valmentajiemme turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, jonka vuoksi olemme päivittäneet hallilla kulkemiseen liittyviä ohjeistuksia ja toimintatapoja.

Pyydämme teiltä erityistä huomiota näinä poikkeuksellisina aikoina toimintatapoihimme HAC hallilla vieraillessa:
1. Sisäänkäynti:
–> HAC hallin puolella olevat treenit: Odota lastauslaiturin puoleisella ovella kunnes valmentajasi päästää sinut sisään max 10min ennen harjoitusten alkamista
–> Voittajasalissa olevat harjoitukset: Odota pääovilla, valmentajasi tulee päästämään sinut sisään max 10min ennen harjoitusten alkamista
2. Kädet pestään huolellisesti saippualla ennen treenejä ja niiden jälkeen, kuivataan käsipaperiin jonka jälkeen kädet desinfioidaan
3. Pyri pitämään 2m turvaväli toisiin treenaajiin aina kun se on mahdollista.
4. Poistu välittömästi omien harjoitusten/valmennuksen loputtua, ellet jää ilmoittautumallesi vapaaharjoittelu vuorolle harjoittelemaan
HUOM! Vapaaharjoittelu ajat varataan myclubissa
5. Ylimääräinen oleilu hallilla on ehdottomasti kielletty –> koskee myös vanhempia
6. Palautuseväs syödään hallin ulkopuolella harjoitusten loputtua
7. On urheilijan valinta minimoida kaikki ylimääräiset ihmiskontaktit muuten kuin koulussa, töissä tai urheiluharrastuksissa, jotta emme altista muita tartuntavaaraan.
8. Matkalta palaavia koskettaa THL ohjeistukset
9. Suunnittele aikataulut siten, että siirtymiset harjoituksiin ja sieltä pois eivät ruuhkauta tiloja ja joukkueet eivät kohtaa toisiaan, näin rajataan lähikontaktien määrää ja helpotetaan mahdollista altistuneiden jäljitystyötä.
10. Pohdi pukuhuoneiden käytön välttämättömyyttä – pyri tulemaan harjoituksiin valmiiksi vaatteet vaihdettuna, juomapullo täytettynä ja korut irrotettuna
11.** Osallistu harjoituksiin vain oireettomana**
12. Käytä vain omaa juomapulloa.

HUOM!
Valmentajia on infottu mahdollisista muutoksista koskien treeniaikoja ja paikkoja, pyydäthän lisätietoa omalta valmentajaltasi joukkuettasi koskien!

Mikäli teillä on kysyttävää ohjeistuksiin liittyen, olettehan yhteydessä joko omiin valmentajiinne etunimi.sukunimi(a)hac.fi  tai toimisto@hac.fi

Aloita cheerleading tai cheer-tanssi HAC:ssa!

Helsinki Athletics Cheerleaders on tähtiseurasinetin saanut helsinkiläinen cheerleading-seura. Olemme toimineet jo vuodesta 2002! HAC on Suomen menestyksekkäimpiä cheer-seuroja, jolla on jo yli 800 jäsentä. Meillä urheilevat niin perheen pienimmät kuin vanhemmatkin – joukkueita löytyy harrastetasolta aina MM-tasolle asti.

Arvomme ovat turvallisuus, yhteisöllisyys ja avoimuus.

Cheerleading vai cheer-tanssi?

Cheerleading on mukaansatempaava joukkuelaji, joka koostuu stunteista eli nostoista, pyramideista, heitoista ja akrobatiasta. Cheerleading sopii erittäin hyvin kaikille, sillä tasoja on useita – seurassamme voi harrastaa niin alkeis- kuin MM-tasollakin. Jokaiselle löytyy myös sopiva rooli joukkueessa, sillä kaikkia tarvitaan! Vaikka cheerleading näyttää hurjalta, kokeneet valmentajamme pitävät huolen että urheilu on turvallista ja kaikkien tasolle sopivaa. Halliltamme löytyvät air track ja cheerleading-matto mahdollistavat akrobatian harjoittelemisen. HAC treenaa pääsääntöisesti Konalassa HAC Training Centerillä, joka on seuramme oma cheer-halli.

Cheer-tanssi on vauhdikas tanssilaji, joka koostuu pirueteista, hypyistä, venyvyyksistä ja tanssinostoista. Menevässä cheer-tanssissa käytetään cheerleadingistä tuttuja pom-pomeja ja ohjelma koostuu tanssillisista elementeistä. Cheerleadingistä poiketen, cheer-tanssissa ei tehdä korkeita nostoja, pyramideja tai volttisarjoja. Laji sopiikin tanssista kiinnostuneille urheilijoille, joita vauhti viehättää. HAC Training Centeriltä löytyykin mahtavat puitteet cheer-tanssille – isossa peilisalissa on laadukas tanssia varten rakennettu parketti sekä alusta.

Mikä joukkue sopii minulle parhaiten?

Seurassa harjoittelee yli 30 cheer- ja tanssi joukkuetta, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva joukkue. Lisätietoa joukkueista TÄÄLTÄ

Ei lajikokemusta: Voit tulla mukaan alkeisjoukkueisiimme. Osa joukkueista täydentää mahdollisuuksien mukaan läpi kauden. Mikäli olet jo varma, että haluat olla menossa mukana, voit ilmoittautua mukaan suoraan TÄÄLTÄ.
Taustaa esimerkiksi voimistelusta tai uimahypystä: Kilpajoukkueisiin saattaa päästä mukaan myös ilman kokemusta cheerleading puolelta. Ole yhteydessä joko valmennuspäällikköömme, tai suoraan joukkueen valmentajiin etunimi.sukunimi@hac.fi
Omaan lajitaustan ja haluan edustusjoukkueeseen: Seuramme edustusjoukkueet karsitaan vuosittain SM-kilpailuiden jälkeen, joulukuussa. Täydennämme kuitenkin joukkueita aina tarpeen mukaan, etenkin elokuussa. Mikäli sinua kiinnostaa urheilu edustusjoukkueissamme, otathan reippaasti valmentajiin yhteyttä. Edustusjoukkueissa urheilu edellyttää lajitaustaa cheerleadingin parista – miehet sekä pojat ovat tervetulleita Xrayhin ja Xtremeen ilman lajitaustaa! Miehet ja pojat ovat tervetulleita kokeilemaan läpi kauden! Yhteys joukkueen valmentajiin etunimi.sukunimi@hac.fi

HAC ja Helsingin kaupunki järjestävät yhteistyössä myös maksuttomia HAC Easy Sport ja Active Cheer ryhmiä HAC Training Centerillä!

HAC Easy Sport alakoululaisten ryhmä keskiviikkoisin klo 15-16
HAC Active Cheer ryhmä 13-17 -vuotiaille keskiviikkoisin klo 16-17
HAC Active Cheer ryhmä 18-29 -vuotiaille torstaisin klo 16-17

Lisätietoja TÄÄLTÄ.

Joukkueet

Jokaiselle löytyy varmasti sopiva joukkue!

Tutustu joukkueisiin tarkemmin täältä!

KAUSIMAKSUT 2020

Kausimaksu sisältää treenit, harjoitustilat, valmennuksen, kilpailuasun ja joukkueen hallinnolliset asiat.
Tämän lisäksi veloitamme joukkuekohtaisesti mahdollisista kauden muista kuluista, kuten kilpailumatkoista ja leireistä.
Harjoituskaudet ovat tammikuusta toukokuuhun sekä elokuun puolivälistä joulukuulle.
Kesäaikoina urheilevilta joukkueet maksavat erillisen kesäurheilumaksun.

1 x 1h viikko 170€,  1 x 1,5h viikko 180€, 1 x 2h viikko 190€

  2 x viikko 230€   3 x viikko 290€   4 x viikko 330€   5 x viikko 350€

Lisäksi maksetaan kausittain jäsenmaksu 35 €. Jäsenmaksu on kaikille seuran harrastajille samansuuruinen ja se maksetaan kausittain seuran jäsenyydestä. Jäsenmaksulla rahoitetaan seuran hallintoa sekä sen maksaminen oikeuttaa edustamaan seuraa kilpailuissa.

Jokaisella urheilijalla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Joukkueissa, jotka eivät kilpaile, riittää kilpacheerleadingiin soveltuva vakuutus.
Tutustu lisenssivaihtoehtoihin TÄÄLTÄ!

HAC:n uudet jäsenet maksavat kertaluontoisen 20 euron liittymismaksun.

HAC:n kausimaksun voi maksaa myös smartumilla, edenredillä tai ePassilla. Ohjeet maksamiseen TÄSTÄ

Ilmoittaudu mukaan!

Liity leijonaperheeseen tästä!

Tervetuloa treenaamaan – ohjeet treeneihin

Mitä mukaan?

Treenivaatteena käyvät joustavat urheiluvaatteet, kuten t-paita, toppi, trikoot tai shortsit. Cheerleadingissä käytetään valkoisia cheer-kenkiä, mutta aloittelijalle toimivat sisäpelikengät aivan hyvin! Aloittelijoiden tanssijoukkueisiin voit tulla sukkasillasi. Nappaa treeneihin mukaan juomapullo ja palautuseväs, esimerkiksi banaani tai välipalapatukka. Kuumalla kelillä voit ottaa myös hikipyyhkeen – HAC Training Centerillä on myös mahdollisuus käydä suihkussa. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni ja korut ottaa pois.

Milloin treenit ovat?

Jokaisella joukkueella on omat treeniajat – pääsääntöisesti treenaamme arkisin neljän jälkeen sekä viikonloppuisin. Treenit kestävät tunnista kahteen ja puoleen. Joukkueiden treeniaikatauluja voit kysellä valmentajilta sekä joukkueen johtajilta. Tulethan treeneihin ajoissa! Mahdollisista myöhästymistä tulee ilmoittaa valmentajille.

Missä treenit ovat?

Pääsääntöisesti treenaamme omalla hallillamme HAC Training Centerissä Konalassa (Ristipellontie 1 A). Vihdintien varrella sijaitsevassa treenitilassa on pukuhuoneet 2. kerroksessa. Kengät tulee jättää eteiseen, mutta muut tavarat voi ottaa harjoitustiloihin niille varattuihin hyllyihin. Training Centerille pääset niin julkisilla kuin autollakin – pihalla on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Järjestämme treenejä myös Yrjönkadun tanssisalissa, Skillz Gymillä sekä Töölön Kisahallilla.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.