Aloita Cheer!2019-10-10T15:03:47+00:00

Aloita cheerleading tai cheer-tanssi HAC:ssa!

Helsinki Athletics Cheerleaders on tähtiseurasinetin saanut helsinkiläinen cheerleading-seura. Olemme toimineet jo vuodesta 2002! HAC on Suomen menestyksekkäimpiä cheer-seuroja, jolla on jo yli 800 jäsentä. Meillä urheilevat niin perheen pienimmät kuin vanhemmatkin – joukkueita löytyy harrastetasolta aina MM-tasolle asti.

Arvomme ovat turvallisuus, yhteisöllisyys ja avoimuus.

Cheerleading vai cheer-tanssi?

Cheerleading on mukaansatempaava joukkuelaji, joka koostuu stunteista eli nostoista, pyramideista, heitoista ja akrobatiasta. Cheerleading sopii erittäin hyvin kaikille, sillä tasoja on useita – seurassamme voi harrastaa niin alkeis- kuin MM-tasollakin. Jokaiselle löytyy myös sopiva rooli joukkueessa, sillä kaikkia tarvitaan! Vaikka cheerleading näyttää hurjalta, kokeneet valmentajamme pitävät huolen että urheilu on turvallista ja kaikkien tasolle sopivaa. Halliltamme löytyvät air track ja cheerleading-matto mahdollistavat akrobatian harjoittelemisen. HAC treenaa pääsääntöisesti Konalassa HAC Training Centerillä, joka on seuramme oma cheer-halli.

Cheer-tanssi on vauhdikas tanssilaji, joka koostuu pirueteista, hypyistä, venyvyyksistä ja tanssinostoista. Menevässä cheer-tanssissa käytetään cheerleadingistä tuttuja pom-pomeja ja ohjelma koostuu tanssillisista elementeistä. Cheerleadingistä poiketen, cheer-tanssissa ei tehdä korkeita nostoja, pyramideja tai volttisarjoja. Laji sopiikin tanssista kiinnostuneille urheilijoille, joita vauhti viehättää. HAC Training Centeriltä löytyykin mahtavat puitteet cheer-tanssille – isossa peilisalissa on laadukas tanssia varten rakennettu parketti sekä alusta.

Mikä joukkue sopii minulle parhaiten?

Seurassa harjoittelee yli 30 cheer- ja tanssi joukkuetta, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva joukkue. Tsekkaa alta kaikki HAC:n joukkueet eri tasoilta ja ikäryhmistä! Lisätietoa joukkueista myös TÄÄLTÄ

Ei lajikokemusta: Voit tulla mukaan alkeisjoukkueisiimme. Osa joukkueista täydentää mahdollisuuksien mukaan läpi kauden. Mikäli olet jo varma, että haluat olla menossa mukana, ilmoittaudu suoraan joukkueisiin TÄÄLTÄ.
Taustaa esimerkiksi voimistelusta tai uimahypystä: Kilpajoukkueisiin saattaa päästä mukaan myös ilman kokemusta cheerleading puolelta. Ole yhteydessä joko valmennuspäällikköömme, tai suoraan joukkueen valmentajiin etunimi.sukunimi@hac.fi
Omaan lajitaustan ja haluan edustusjoukkueeseen: Seuramme edustusjoukkueet karsitaan vuosittain SM-kilpailuiden jälkeen, joulukuussa. Täydennämme kuitenkin joukkueita aina tarpeen mukaan, etenkin elokuussa. Mikäli sinua kiinnostaa urheilu edustusjoukkueissamme, otathan reippaasti valmentajiin yhteyttä. Edustusjoukkueissa urheilu edellyttää lajitaustaa cheerleadingin parista – miehet sekä pojat ovat tervetulleita Xrayhin ja Xtremeen ilman lajitaustaa! Miehet ja pojat ovat tervetulleita kokeilemaan läpi kauden! Yhteys joukkueen valmentajiin etunimi.sukunimi@hac.fi

HAC ja Helsingin kaupunki järjestävät yhteistyössä myös maksuttomia HAC Easy Sport ja Active Cheer ryhmiä HAC Training Centerillä!

HAC Easy Sport alakoululaisten ryhmä keskiviikkoisin klo 15-16
HAC Active Cheer ryhmä 13-17 -vuotiaille keskiviikkoisin klo 16-17
HAC Active Cheer ryhmä 18-29 -vuotiaille torstaisin klo 15-16

Lisätietoja TÄÄLTÄ.

Epelit

Elves

Epic

Excite L1

Enter L1

Effort L1

Essence L1

Effect 1

Exact L2

Energy L2

Mini Elite L3

Extempore L1

Electric L2

Excel L2

Elation L3

Xtreme L5

Junior Elite L5

Elixir L3

Ego L5

Elephants L6

Enchanted L6

Xray L6

Elite L6

Enjoy

Exotic

Elastic

Emotion

Excellence

Euphoria

Dance Elite

Joukkueet

Jokaiselle löytyy varmasti sopiva joukkue!

Tutustu joukkueisiin tarkemmin täältä!

KAUSIMAKSUT 2019

Kausimaksu sisältää treenit, harjoitustilat, valmennuksen, kilpailuasun ja joukkueen hallinnolliset asiat.
Tämän lisäksi veloitamme joukkuekohtaisesti mahdollisista kauden muista kuluista, kuten kilpailumatkoista ja leireistä.
Harjoituskaudet ovat tammikuusta toukokuuhun sekä elokuun puolivälistä joulukuulle.
Kesäaikoina urheilevilta joukkueet maksavat erillisen kesäurheilumaksun.

1 x viikko 170€   2 x viikko 220€   3 x viikko 280€   4 x viikko 320€   5 x viikko 340€

Lisäksi maksetaan kausittain jäsenmaksu 35 €. Jäsenmaksu on kaikille seuran harrastajille samansuuruinen ja se maksetaan kausittain seuran jäsenyydestä. Jäsenmaksulla rahoitetaan seuran hallintoa sekä sen maksaminen oikeuttaa edustamaan seuraa kilpailuissa.

Jokaisella urheilijalla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Joukkueissa, jotka eivät kilpaile, riittää kilpacheerleadingiin soveltuva vakuutus.
Tutustu lisenssivaihtoehtoihin TÄÄLTÄ!

HAC:n uudet jäsenet maksavat kertaluontoisen 20 euron liittymismaksun.

HAC:n kausimaksun voi maksaa myös smartumilla, edenredillä tai ePassilla. Ohjeet maksamiseen TÄSTÄ

Ilmoittaudu mukaan!

Liity leijonaperheeseen tästä!

Tervetuloa treenaamaan – ohjeet treeneihin

Mitä mukaan?

Treenivaatteena käyvät joustavat urheiluvaatteet, kuten t-paita, toppi, trikoot tai shortsit. Cheerleadingissä käytetään valkoisia cheer-kenkiä, mutta aloittelijalle toimivat sisäpelikengät aivan hyvin! Aloittelijoiden tanssijoukkueisiin voit tulla sukkasillasi. Nappaa treeneihin mukaan juomapullo ja palautuseväs, esimerkiksi banaani tai välipalapatukka. Kuumalla kelillä voit ottaa myös hikipyyhkeen – HAC Training Centerillä on myös mahdollisuus käydä suihkussa. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni ja korut ottaa pois.

Milloin treenit ovat?

Jokaisella joukkueella on omat treeniajat – pääsääntöisesti treenaamme arkisin neljän jälkeen sekä viikonloppuisin. Treenit kestävät tunnista kahteen ja puoleen. Joukkueiden treeniaikatauluja voit kysellä valmentajilta sekä joukkueen johtajilta. Tulethan treeneihin ajoissa! Mahdollisista myöhästymistä tulee ilmoittaa valmentajille.

Missä treenit ovat?

Pääsääntöisesti treenaamme omalla hallillamme HAC Training Centerissä Konalassa (Ristipellontie 1 A). Vihdintien varrella sijaitsevassa treenitilassa on pukuhuoneet 2. kerroksessa. Kengät tulee jättää eteiseen, mutta muut tavarat voi ottaa harjoitustiloihin niille varattuihin hyllyihin. Training Centerille pääset niin julkisilla kuin autollakin – pihalla on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Järjestämme treenejä myös Yrjönkadun tanssisalissa, Skillz Gymillä sekä Töölön Kisahallilla.

Tytöistä, joilla on mahdollisuuksia, kasvaa naisia, jotka muuttavat maailman! 💖⁣

Hyvää kansainvälistä tyttöjen päivää🌹⁣

#tyttöjenpäivä
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Tytöistä, joilla on mahdollisuuksia, kasvaa naisia, jotka muuttavat maailman! 💖⁣
⁣
Hyvää kansainvälistä tyttöjen päivää🌹⁣
⁣
#tyttöjenpäivä

Helsingin kaupungin ja HAC:n Easy Sport, Fun Action ja NYT-liikunnan ryhmät ovat tauolla syyslomaviikolla 42🍁⁣

Ryhmien toiminta jatkuu normaalisti viikolla 43 ja jatkuu aina 12.12 asti🙌 ⁣

Oletko sä käynyt jo kokeilemassa Active Cheer - tunteja Konalassa ? 👀🖤⁣

Alakouluikäisille keskiviikkoisin klo. 15-16 (maksuton) ⁣
Yläkouluikäisille keskiviikkoisin klo. 16-17 ( funaction-kortilla) ⁣
Aikuisille torstaisin klo. 15-16 (nyt-liikuntakortilla)⁣

#helsinkiliikkuu #activecheer #nytliikunta #funaction #easysport
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Helsingin kaupungin ja HAC:n Easy Sport, Fun Action ja NYT-liikunnan ryhmät ovat tauolla syyslomaviikolla 42🍁⁣
⁣
Ryhmien toiminta jatkuu normaalisti viikolla 43 ja jatkuu aina 12.12 asti🙌 ⁣
⁣
Oletko sä käynyt jo kokeilemassa Active Cheer - tunteja Konalassa ? 👀🖤⁣
⁣
Alakouluikäisille keskiviikkoisin klo. 15-16 (maksuton) ⁣
Yläkouluikäisille keskiviikkoisin klo. 16-17 ( funaction-kortilla) ⁣
Aikuisille torstaisin klo. 15-16 (nyt-liikuntakortilla)⁣
⁣
#helsinkiliikkuu #activecheer #nytliikunta #funaction #easysport

5 päivää sitten

HAC - Helsinki Athletics Cheerleaders

Meidän tettiläinen Roni ottaa tänään haltuun Sporttitetti Instagram tilin! Käy seurailemassa Ronin päivää Instagramin puolella!

#sporttitetti

Sporttitetti
Tänään kannattaa jälleen suunnata katseet Instagramin puolelle (@sporttitetti), sillä Instan valtaa HAC - Helsinki Athletics Cheerleaders sporttitettiläinen Roni❤️💪🏼 Onnistuuko sulta HAC:n Viikon haaste yhtä vauhdikkaasti kun Ronilta? Testaa😉🔥 • • • HAC Viikon haasteet ovat taas täällä 🏆⁣ ⁣ Meidän tämän viikon @sporttitetti opiskelija Roni heittää sulle punnerrus-vatsalihas haasteen! ⁣ ⁣ Monta situp-pushup yhdistelmää sulla menee 30 sekuntiin? 💎⁣ ⁣ Roni teki 30 sekunnissa 20 toistoa 💪🔥⁣ ⁣ #situppushupchallenge #hachaaste #leijonaperhe #proudtobehac #sporttitetti #nuoretmukaan #tetti #työelämääntutustuminen #urheilu #liikunta #nuoret
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Load more