HAC:n joukkueet avasivat kotimaisen kilpailukauden menestyksekkäästi Vantaalla Cheermyrsky-kilpailuissa kaikkien seuran joukkueiden voittaessa omat sarjansa. Cheermyrsky on eteläisen alueen ensimmäinen Start-kilpailu, joka aloittaa joukkueiden valmistautumisen kohti kevään pääkilpailuja. Eteläisellä alueella järjestetään tällä kaudella kahdet Start-kilpailut, joista HAC järjestää toisen, kun Lion Cup kisataan 10.2.2024. Start-kilpailut ovat alueellisia ja kotimainen kilpailukausi huipentuu keväällä sarjasta riippuen Super- tai SM-kilpailuissa.

HAC:sta osallistui Cheermyrskyyn 6 joukkuetta: Effort, Essence, Effect, Exact, Youth Extreme ja Empire. Minien level 1 sarjassa ei kilpailtu sijoista, vaan kaikki joukkueet sijoituivat jaetulle 1. sijalle. Effortin urheilijat Mila ja Melinda kertoivat kisapaikalla haastattelussa, että suoritus meni tosi hyvin. Kilpailusuoritus oli suurimmalle osalle joukkueesta cheer-uran ensimmäinen. Effort jatkaa kisakauttaan helmikuussa Lion Cupissa. Essencen suoritus oli joukkueen mukaan onnistunut veto, johon urheilijat ja valmentajat ovat tyytyväisiä. Joukkueen Instagram-postauksen mukaan: ”Tästä on super hyvä jatkaa kohti näytöstä ja kevään kilpailuja!”

Youth level 1-sarjassa Effect nappasi selkeän voiton 215 pisteellä (täydet pisteet 300). Youth-sarjat kilpaillaan Suomessa tällä kaudella ensimmäistä kertaa ikäluokkauudistuksen myötä. Effectin urheilijat vertasivat onnistunutta kisapäivää elokuvaan: ”Ihan huikea fiilis jäi lauantain kisapäivästä, meidän kova työ palkittiin puhtaalla ohjelmalla ja voitolla. Oli best lauantai!”. Effectin kilpailukausi jatkuu helmikuussa Lion Cupissa ja joukkueen kauden pääkilpailut Super 1 kilpaillaan 20.4. Vaasassa.

Minien level 2-sarjassa Exact otti joukkueen historian ensimmäisen 1-sijan 196,5 pisteellä. Joukkueen valmentaja Tiia-Maria Mäkinen kertoi, että: ”Joukkue on tehnyt upeaa työtä syksyn aika ja nyt se palkittiin.” Myös Exact kisaa seuraavan kerran Lion Cupissa valmistautuessaan kohti level 2-sarjan pääkilpailuja Vaasassa 21.4.

Youth level 3-sarjassa Youth Extreme avasi kautensa vakuuttavasti 245,5 pisteellä ja voitolla. Youth Extreme on uusi tälle kaudelle perustettu joukkue, jonka tarina alkoi siis hienosti heti 1. sijalla. Joukkue kommentoi kisoja Instagram-tilillään: ”Meillä oli tänään ihana ja onnistunut päivä yhdessä. Teimme puhtaan kilpailusuorituksen, joka palkittiin tänään 1. sijalla. Ollaan super ylpeitä työstämme, tästä meidän tarina alkaa.” Youth Extremen kauden pääkilpailut ovat Super 3-kilpailut Vierumäellä 11.5.

Empire kruunasi HAC:n joukkueiden menestyksekkään päivän voittamalla tiukan junioreiden level 4 -sarjan 213,5 pisteellä. Myös Empirelle voitto oli joukkueen historian ensimmäinen. Valmentajat ovat todella ylpeitä urheilijoiden huikeasta työstä ja valmistautumisesta kisoihin. Joukkue nähdään myös helmikuun Start-kilpailuissa Vantaalla. Junioreiden level 4-sarjan pääkilpailut kilpaillaan Vierumäellä 12.5.

Aiemmin joulukuussa Ruotsissa NALC-kilpailuissa Junior Elite (juniorit level 5) ja Youth Elite (youth level 4) voittivat sarjansa ja Extra (aikuiset level 5) toi kotiin pronssia.

Nämä ja muut seuran joukkueet pääset näkemään tämän vuoden puolella vielä talvinäytöksessä lauantaina 16.12.2024, liput ostettavissa: https://kide.app/events/ab996c76-40ac-47e5-bbb2-85704e61fe2f