Cheerleadingin erikoisseura HAC hakee nyt valmentajia osa-aikaiseen työsuhteeseen sekä uusia valmentajaharjoittelijoita.

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry on 2002 perustettu seura, joka liikuttaa noin 800 harrastajaa. Seuran toiminta painottuu Konalaan, jossa meillä on oma harjoittelukeskus HAC Training Center. Seurassa työskentelee noin 70 osa-aikaista valmentajaa, minkä lisäksi koulutuspolullamme on noin 10 valmentajaharjoittelijaa. HAC:n arvot ovat turvallisuus, yhteisöllisyys ja avoimuus ja meille on tärkeää, että toiminta pohjautuu laadukkaaseen valmennukseen kaikissa ryhmissä.

Sykkiikö sydämesi lasten valmennukselle tai kiinnostaako sinua esimerkiksi klassikkojoukkueiden valmennus? Onko sinulla lajitaustaa muista lajeista kuten esim. voimistelusta, tanssista tai vaikkapa jalkapallosta ja pohdit valmentajaksi hakemista?

Valmentajana HAC:ssa sinulle maksetaan ohjauksistasi palkkaa, pääset työskentelemään osaavassa ja kunnianhimoisessa ympäristössä ja saat kehittää omaa valmennusosaamistasi koulutusten ja vertaisoppimisen avulla. Valmentajaksi voi hakea henkilö, jolla on jo aiempaa urheiluvalmennustaustaa, pedagogista osaamista tai vahvaa lajiosaamista esimerkiksi oman urheilu-uran kautta. Edellytämme uusilta valmentajilta vähintään 15 vuoden ikää.

HAC:n valmentajaharjoittelijaksi voi hakea valmennuksesta kiinnostunut henkilö, jolla ei ole vielä aiempaa valmennuskokemusta. Valmentajaharjoittelu on noin puolen vuoden mittainen harjoitusjakso, jonka tarkoituksena on perehdyttää ja valmistaa harjoittelija valmentajan työhön HAC:ssa HAC maksaa harjoittelujaksan aikana valmentajaharjoittelijoiden lisenssit ja kouluttautumisen seuran omissa ja liiton alaisissa koulutuksissa. Lisäksi valmentajaharjoittelijat saavat osallistua seuran toimijoiden tapahtumiin, kuten virkistyksiin ja toimijoiden kauden kick offiin. Edellytämme valmentajaharjoittelijoilta vähintään 14 vuoden ikää.

Tällä hetkellä haemme erityisesti:

  • täydennystä muutamiin valmennustiimeihin kilpa- ja harrastejoukkueissa
  • valmentajia uusien harrastejoukkueiden käynnistämiseen vuoden 2024 alussa
  • ohjaajia käynnistämään kaupunginosajoukkuetoimintaa
  • ohjaajia erilaisille leireille ja tapahtumiin
  • uusia valmentajaharjoittelijoita kasvamaan tulevaisuuden valmentajiksi

Lasten kanssa työskenteleviltä ohjaajilta ja valmentajilta edellytämme rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen työsuhteen alkaessa.

Hae valmentajaksi tai valmentajaharjoittelijaksi täyttämällä tämä lomake 16.12.2023 mennessä. Olemme kaikkiin vastanneisiin yhteydessä henkilökohtaisesti. Valmennuspaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

Valmennuspäällikkö Henri Haukkovaara

henri.haukkovaara (a) hac.fi

040 032 0916