AVOIMET TYÖPAIKAT

HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE HALLINTO- JA TALOUSKOORDINAATTORIA

 

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä cheerleadingseurassa? Helsinki Athletics Cheerleaders hakee hallinto- ja talouskoordinaattoria vastaamaan seuramme päivittäisistä hallinnollisista rutiineista. Työkavereinasi työskentelevät toiminnanjohtaja, kaksi valmennuspäällikköä ja ammattivalmentaja. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat vanhempineen.

Tehtävä on osa-aikainen 60% työajalla. Työajasta voidaan keskustella työsuhteen aikana. Kyseessä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus tämän hetken tiedon mukaan vuoden 2024 loppuun saakka. Tehtävään sisältyy 6 kuukauden koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville päiväsaikaan, satunnaisesti myös illoille tai viikonloppuihin. Työsuhde alkaa 1.11.2023 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta positiivista asennetta ja kiinnostusta hallinnollisiin rutiineihin. Olet asiakaspalveluhenkinen, tarkka, itsenäiseen työhön kykenevä ja aikatauluista kiinni pitävä. Osaat laskuttaa ja hoitaa avustavia kirjanpidon tehtäviä. Excelin käyttö on sinulle helppoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja valmiutta oppia uutta, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä on eduksi kokemus seura- ja/tai yhdistystoiminnasta. 

Työtehtäviäsi ovat muun muassa:

  • jäsenrekisterin hoitaminen myClub järjestelmällä
  • asiakaspalvelun hoitaminen
  • osto- ja myyntilaskujen hallinnointi sekä kirjanpitoaineiston koonti
  • tapahtumien järjestelyihin osallistuminen
  • seuravarusteiden koordinointi

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kehittyvässä cheerleadingin seurassa sekä  intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheerleadingin huippuseuran toimintaa. Tehtäväkohtainen palkka on (60 % työajalla) 1200-1500 €/kk riippuen valittavan henkilön koulutuksesta ja kokemuksesta. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse seuran toiminnanjohtajalle osoitteeseen ina.tiittula@hac.fi otsikolla ‘Hallinto- ja talouskoordinaattori’, viimeistään 1.10.2023 Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ina Tiittula, joka on tavoitettavissa torstaisin ja perjantaisin klo. 15-17.00 numerosta +358405510555.