Lue alta valmentajien esittelyt ja ota seurantaan juniorpomin IG-tili @tcshacjrpom josta voit jatkossa seurata projektin etenemistä 😍

Joukkuevalinnoista järjestetään infotilaisuus ma 27.6. Klo 16.30 Zoomissa. Tilaisuudessa kuulet tarkemmin joukkuevalinnoista, aikataulusta sekä projektin sisällöstä.

Ilmoittaudu infotilaisuuteen ma 27.6. klo 12 mennessä alla olevan linkin kautta. Ilmoittaudu silti, vaikka et pääsisi paikalle, jotta voimme olla sinuun tilaisuuden jälkeen yhteydessä.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpwZYDAuOG6mrO0sInILXRrIREG4HOyA_bFYXwnHgkIsa66Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Päävalmentaja: Anniina Perttula

Anniina oli mukana myös viime vuoden projektissa valmentajana. Hän on valmentanut TCS Smashin junioreiden tanssiedustusjoukkue Falconsia vuosina 2014-2019, joilta suurimpina saavutuksina EM- ja SM-mitalit kaikissa väreissä.

”Odotan todella innolla tulevaa projektia ja yhteistyötä ja toivonkin, että saadaan mukaan paljon taitavia ja motivoituneita tanssijoita ympäri Suomea! 😍💪”

Valmentaja: Jasmine Hettula

Jasmine valmentaa tällä hetkellä TCS Smashin naisten tanssiedustusjoukkue Phoenixiä ja oli mukana myös viime vuonna junior pomin valmentajana.

”Odotan innolla tätä tulevaa projektia ja treenaamista yhdessä kohti unelmia! 😍”

Valmentaja: Annumaiju Toukola

Aiju on valmentanut HAC:ssa vuodesta 2008 lähtien ja niistä viimeiset 10 vuotta junioreiden tanssiedustusjoukkuetta. Hänen valmentamansa joukkue on voittanut Suomen ja Euroopanmestaruuksia.

”En malta odottaa tulevaa projektia ja yhteistä MM-unelman tavoittelua😍”