Olemme nyt lisänneet osaksi #suomenmaajoukkue -kampanjaa oman kannatusmaksu mahdollisuuden, jossa jokainen voi valita itselleen sopivan arvoisen mitalin tukeakseen seuramme toimintaa:
1. Pronssi Leijona -kannatusmaksu 10€ – TUE KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

2. Hopea Leijona -kannatusmaksu 30€ – TUE KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

3. Kulta Leijona -kannatusmaksu 60€ – TUE KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Kannatusmaksuilla pyritään turvaamaan lasten ja nuorten harrastustoiminnan jatkumista sekä  mahdollistamaan seuran tulevaisuuden toiminta.

Kannatusmaksut on lisätty MyClubin-kauppaan:
Voit helposti lisätä kannatusmaksun esimerkiksi vaatetilauksen yhteyteen tai maksaa kannatusmaksun sellaisenaan. Mikäli haluat tukea seuraamme isommalla summalla, voit lisätä ostoskoriin useamman kannatusmaksun. Huomaathan, että verkkokauppamme lisää tilauksiin automaattisesti 1,5€ suuruisen toimitusmaksun. Toimitusmaksu on huomioitu ostohinnassa, jolloin kokonaissumma on valitun kannatusmaksun suuruinen.

Voit osallistua seuramme tukemiseen myös esimerkiksi ostamalla seuratuotteita tai lahjoittamalla liikuntavälineitä. Teemme todella mielellämme myös yritysyhteistyötä ja otamme vastaan sponsorointiehdotuksia: olethan yhteydessä viivi.ylonen(a)hac.fi niin keskustellaan lisää!

Tutustu kampanjaan ja liity Suomen maajoukkueeseen osoitteessa www.suomenmaajoukkue.fi
Leijonaperhe kiittää lämpimästi kaikesta tuesta!