Suomalainen urheilu ja urheiluseurat ovat joutuneet kovempaan mittelöön kuin koskaan aiemmin. Kamppailussa ei ole kyse pokaaleista vaan selviämisestä – poikkeustila on ajanut monet seurat taloudelliseen ahdinkoon.

Urheiluseurat tarvitsevat nyt kaiken liikenevän avun yli lajirajojen. Nelonen Media on käynnistänyt urheiluseurojen tukikampanjan, jossa myös Suomen Cheerleadingliitto jäsenseuroineen on mukana. Kampanja kannustaa kaikkia urheilun ystäviä, faneja ja harrastajia tukemaan urheiluseuroja erilaisilla tukiostoksilla, ostamalla pääsylippuja tuleviin peleihin ja tapahtumiin tai esimerkiksi hankkimalla fanituotteita. Kaikki seuroja tukeneet saavat jäsenyyden Suomen maajoukkueessa ja merkiksi maajoukkuepaikasta oman pelaajakorttinsa.

Miten voin tukea leijonaperhettä?

1. Osta seuran fanituotteita, kuten seurapaita, sukat, laukku ja muita asusteita tämän linkin takaa.
2. Osta seuran kuulokkeet tämän linkin takaa.
3. Osta liput tuleviin tapahtumiin, etänä tai liveä – tulevista näytöksistä ja tapahtumista tiedotamme nettisivuillamme, somessa ja MyClubissa!
4. Lahjoita seuralle, ole yhteydessä toimisto@hac.fi , keskustellaan yhdessä lisää!
5. Ryhdy yrityksenne kanssa seuramme sponsoriksi, lisätietoja erilaisista yhteistöistä tämän linkin takaa ja olemalla yhteydessä toimisto@hac.fi.

Lue lisää, auta urheiluseuroja ja lunasta paikkasi maajoukkueessa: www.suomenmaajoukkue.fi
Lue uutinen aiheesta SCL:n sivuilta.