Tervetuloa kilpailemaan vuoden kovatasoisimpaan cheerleadingin yksilö- ja ryhmäkilpailuun HAC Live Cupiin! 

HAC Live Cup-kilpailun tarkoituksena on löytää teknisesti taitavimmat akroilijat, tanssijat ja stunttaajat kaikissa eri tasoissa ja leveleissä ympäri Suomen ja kruunata heidät HAC Live Cup-mestareiksi!

Osallistujat lähettävät videot omista suorituksistaan 25.10.2020 mennessä ja kovatasoiseen finaalin selviytyy karsinnan perusteella teknisesti taitavimmat 3-5 kilpailijaa jokaisesta sarjasta ja leveleiltä.

Finaali tullaan lähettämään livestreaminä yhdessä Liveton kanssa. Livestreamin katsojien kesken arvotaan yhden yön lahjakortti Kisakallion upeisiin Villoihin Lohjanjärven rannalla. Kisakallion Villa-alue edustaa laadukasta, nykyaikaista arkkitehtuuria keskellä silmiähivelevää luontoa. Kisakallion Urheiluopisto, Karnaisten korpi sekä Lohjanjärvi tarjoavat elämykselliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden.

Livestream on katsottavissa 6€ hintaan!

 

Aikataulu:

Karsinnat 1.25.10.2020

Kilpailu 28.11.2020 HAC Training Center

 

Kaikki kilpailuun osallistuvat saavat henkilökohtaista palautetta taidoistaan sekä tuomareiden pisteytyksen ja kehityskohdat! 

Kilpailun kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja mm. AirTrack Nordic, Prosharp, Punttisali.com ja HAC Finland tuotteita. Kilpailun jokaisen sarjan parhaimmisto palkitaan upein tuotepalkinnoin kilpailun yhteistyökumppaneiden toimesta mm.  @varsitynordic @suomenurheiuhierojaopisto @flevaproductions @punttisalicom ja @blingbowsfin. 

Kilpailumaksu on 12,50 euroa per osallistuja / sarja / level.

Lisäsarja maksu on 10 euroa per osallistuja / sarja / level.

Ilmoittaudu mukaan kisaan TÄÄLLÄ linkistä ja olet mukana vuoden parhaassa kisassa ja tuotepalkintojen arvonnassa! 

#haclivecup #proudtobehac #competition #cheerleading