Pohjautuen Suomen hallituksen eilen 12.3. tiedottamiin suosituksiin. Suomen Cheerleadingliiton hallitus ja Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry:n hallitus piti eilen torstaina 12.3. ylimääräisen kokouksem koronaviruspandemian vaikutuksesta toimintaansa kotimaassa ja kansainvälisesti. HAC:ssa ei ole yhtään todettua tapausta.

HAC:n harjoitukset, leirit ja kaikki toiminta on peruttu 12.3.-31.3.2020 väliseltä ajalta. HAC Training Center on myös suljettu kyseisen ajan. HAC:n hallitus selvittää mahdollisuutta treenien jatkolle 31.3. jälkeiselle ajalle.

Tällä hetkellä Suomen hallituksen suositus on, että yli 500 hengen yleisötapahtumat perutaan toukokuun loppuun asti. Kevään osalta perumme siis seuraavat seuran tapahtumat:
23.-24.5.2020 Let’s Go Suomi -kilpailut
24.5.2020 HAC:n kevätnäytös

Mikäli asiasta herää kysymyksiä, olettehan yhteydessä:
Valmennuspäällikkö Ina Tiittula
ina.tiittula@hac.fi
tai
Seurakoordinaattori Kiia Kontturi
toimisto@hac.fi

Pysytään terveinä ja yhdessä somen kautta!👊