Suomen Valmentajat ry nostaa esille uusimmassa uutisessaan Cheerleadingin yhteisöllisyyden!

”Yksi laji kuitenkin erottui selvästi aktiivisuudellaan muista. Sen vuoksi päätimmekin nostaa yhden valmentajan sijaan esille koko lajin –cheerleadingin, jonka kasvun eteen moni valmentaja on edustamassaan seurassaan tehnyt töitä rakkaudesta lajiin.”

Uutisessa nostetaan esille viisi mahtavaa HAC valmentajaa!

Elsa Nyrhinen, Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry

”Elsa on pitkänlinjan cheerleadingkonkari, joka on ollut mukana seuran perustamisesta lähtien! Hän kehittää itseään jatkuvasti cheerleadingin pelikentällä kouluttautumalla aktiivisesti, osallistumalla seurakehitykseen sekä ottamalla selvää asioista! Elsan uteliaisuus, tiedonjano ja sydämellisyys tekevät hänestä esimerkillisen valmentajan! Elsalla on suuri seurasydän!”

Hanna Haapalinna, Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry

”Hanna on omistautunut maailman parhaan cheerleadingin valmentamiselle! Hän tavoittelee rohkeasti suuria asioita ja antaa itsestään paljon valmentamilleen joukkueille ja urheilijoille! Hanna rakastaa lajia ja hänen sydämensä sykkii cheerleadingille!”

Nenna Kortelainen, Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry

”Nenna on arvokas seuravalmentaja, joka antaa urheilijoilleen tukea, ystävyyttä, luottamusta ja uskallusta tavoitella suuria asioita. Nenna antaa itsestään paljon seuratyölle sekä kehittää seuran toimintaa myös seuran valmennuksen kehitystyöryhmässä!”

Jade Toivonen, Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry

”Jade on sydämeltään leijona! Mukana monessa ja aina kehittämässä seuran ja joukkueiden toimintaa. Jade on sydämellinen valmentaja ja tukee urheilijoitaan hyvinä ja huonoina päivinä.”

Valtava kiitos kaikille seurassamme työskenteleville huipuille, jotka mahdollistavat seuramme ydintoiminnan laadukkaan lasten, nuorten ja aikuisten liikuttamisen!