HAC Training Centerillä järjestettiin uusille harrastajille tarkoitetut avoimet treenit lauantaina 11.1. klo 12-13.30. Tapahtuma veti paikalle liki 200 uutta innokasta harrastajaa kokeilemaan cheerleadingiä ja cheertanssia.

” Loistava nähdä miten lajimme kiinnostaa ja kasvaa vuosittain. Hienoa että seuramme on alueellisesti vaikuttava toimija ja avoimiin treeneihin osallistuu vuosittain enemmän ja enemmän osallistujia. Tämän vuoden lähes 200 osallistujaa kertoo meille myös palautteen laadukkaasta tehdystä työstä ja olemme erittäin ylpeitä laatu edellä kasvavasta seuratoiminnastamme”, kertoo valmennuspäällikkö Ina Tiittula.

”Oli ihana nähdä kuinka paljon juniori osallistujia oli paikalla! Tekemisen meininki oli huikea ja jokaisesta näki että he selkeästi tekivät parhaansa nauttien siitä”, oppisopimusopiskelijamme Nenna Kortelainen kommentoi.

Ilmoittautuminen harrastejoukkueisiin avataan 13.1. maanantaina. Huomaathan, että paikkoja on rajallinen määrä suuren kysynnän ja rajallisten resurssien vuoksi. Osaan joukkueista on jo muodostunut jonoja.

Mikäli jäit ilman paikkaa, muistattehan että Helsinki Athletics Cheerleaders järjestää Helsingin Kaupungin kanssa yhteistyössä maksuttoman HAC Easy Sport- sekä Active Cheer toiminnan.

HAC Easy Sport alakoululaisten ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo. 15.00-16.00
Lisätietoa lasten EASY SPORT toiminnasta löydät täältä.

HAC Active Cheer ryhmä 13-17- vuotiaille harjoittelee keskiviikkoisin klo. 16.00-17.00
Lisätietoa nuorten FUN ACTION toiminnasta löydät täältä.

HAC Active Cheer ryhmä 18-29 -vuotiaille harjoittelee torstaisin klo. 16.00-17.00
Lisätietoa aikuisten NYT-liikunnasta löydät täältä.