Tähtiseura

HAC on Tähtiseura

HAC:lle myönnettiin Suomen olympiakomitean Sinettiseura-merkki syksyllä 2016 tehdyssä auditoinnissa. Keväällä 2018 Sinettiseurojen nimitys vaihtui Tähtiseuroiksi, ja laadukkaan seuran takeena ollut Sinettimerkki muutti muotoaan Tähtimerkiksi.

Mikä on Tähtiseura?

Tähtitiseurat ovat suomalaisen lasten ja nuorten urheilun laatuseuroja. Tähtiseurat ovat aktiivisia ja haluavat kehittää omaa toimintaansa. Tähtiseurat ovat lajiensa ja paikkakuntansa parhaita lasten ja nuorten urheilun toiminnan toteuttajia. Tähtiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Tähtikriteerit toimivat seuratoiminnan kehittämisen apuvälineenä.

Miten HAC:sta tuli Tähtiseura?

Seura, joka haluaa Tähtiseuraksi tulee täyttää Tähtiseurakriteerit. Tähtiseurakriteerien täyttyminen arvioidaan auditointitilaisuudessa, josta vastaa lajiliittomme Suomen Cheereadingliitto. Lajiliitto tarkastaa eli auditoi omat Tähtiseuransa ensin kerran kahdessa vuodessa ja sen jälkeen kolmen vuoden välein.

Tähtiseurakriteerit perustuvat lasten ja nuorten urheilun laatutekijöihin. Laatutekijät pohjautuvat suuren asiantuntijajoukon tekemiin lasten ja nuorten urheilun selvityksiin. Selvitysten tavoitteena on ollut kuvata hyväksi urheilijaksi kasvun mahdollistavia tekijöitä. Selvitysten taustayhteisöinä ovat olleet VALO (Nuori Suomi), Olympiakomitea sekä Kilpa- ja huippu-urheiluntutkimuskeskus (KIHU) yhteistyössä lajiliittojen asiantuntijoiden kanssa. Näiden selvitysten lisäksi Tähtikriteerien laadinnassa on otettu huomioon harrasteurheilun näkökulma sekä seura organisaationa.

HAC
toimintakäsikirja

HAC:n arvot ja visio

Kilpacheerleadingin laadukkain ja turvallisin seura, joka on aikaansa edellä.

 

Turvallisuus

Seurassamme toimitaan aina urheilijoiden kasvun ja kehittymisen tukemiseksi. Jokainen seuramme urheilija on oikeutettu ammattitaitoiseen valmennukseen ja sen myötä kehittymään niin urheilijana kuin nuorena. Edistämme seurassamme urheilua puhtain keinoin ja haluamme olla edistämässä uusien huippu-urheilijoiden kehittämisessä. Seuramme kaikki harjoitukset on järjestetty turvallisessa ympäristössä.

Avoimuus

Toiminta on avointa kaikille harrastajille tasosta ja sukupuolesta riippumatta. Toiminta on läpinäkyvää ja perustuu avoimelle keskustelulle ja tiedottamiselle. Kunnioitamme jokaista joukkuetta, valmentajaa, toimijaa sekä urheilijaa tasa-arvoisesti.

Yhteisöllisyys

Jokainen seurassamme urheileva on osana leijonaperhettämme ja takaamme hänelle hyvän ympäristön kehittyä urheilijana. Koulutetut valmentajamme- ja joukkueenjohtajamme takaavat turvallisen yhteisön harjoitusten ympärille. Jokaista urheilijaa tuetaan niin yksilönä kuin joukkueen jäsenenä. Kilpailu-, harrastus- ja seuratoiminta on tavoitteellista ja edellyttää kaikilta sitoutumista yhteisölliseen toimintaan.

Tutustu
HAC strategiaan

Yhteistyössä Pohjola sairaala

HAC on laatinut yhteistyössä Pohjola Sairaalan ja Pohjola Vakuutuksen kanssa hoitopolun niille urheilijoille, joilla on lisenssin Sporttiturvavakuutus. Tarkan ohjeistuksen ja linkin ajanvaraukseen löydät alta!

Sporttiturvaa käyttäville ensisijainen hoitopaikka on Pohjola Sairaalan Urheiluklinikka: Puutarhurinkuja 2, 00300 Hki. Pohjola Sairaala on avoinna arkisin klo 8-22 ja viikonloppuisin klo 11-20.

Ajanvaraus tapahtuu soittamalla Terveysmestarille puh. 0100 5225. Terveysmestari palvelee klo 7-23. Palvelusta saat selkeät ohjeet jatkotoimenpiteitä varten ja ohjauksen oikealle vastaanotolle nopean hoidon varmistamiseksi. Voit myös varata ajan Pohjola Sairaala -sovelluksessa tai verkossa pohjolasairaala.fi.

Tapaturman sattuessa muualla kuin Helsingissä löydät Pohjola Sairaalan muut toimipisteet ja yhteistyösairaalat osoitteesta vahinkoapu.op.fi.
Pohjola Sairaalassa ei asiakkaan tarvitse käyttää omaa rahaa kuin omavastuuosuuden maksamiseen. Tutustuthan vakuutusehtoihin etukäteen. Jos olet hankkinut vakuutuksettoman lisenssin, tulee sinun olla yhteydessä omaan vakuutusyhtiöösi.