AVOIMET TYÖPAIKAT

HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE HALLINTO- JA TALOUSKOORDINAATTORIA

 

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä cheerleadingseurassa? Helsinki Athletics Cheerleaders hakee hallinto- ja talouskoordinaattoria vastaamaan seuramme päivittäisistä hallinnollisista rutiineista. Työkavereinasi työskentelevät toiminnanjohtaja, kaksi valmennuspäällikköä ja ammattivalmentaja. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat vanhempineen.

Tehtävä on osa-aikainen 60% työajalla. Työaikaa voidaan mahdollisesti nostaa kohti täysipäiväistä työsuhteen aikana. Kyseessä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus vuoden 2024 loppuun saakka. Tehtävään sisältyy 6 kuukauden koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville päiväsaikaan, satunnaisesti myös illoille tai viikonloppuihin. Toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian.

Odotamme sinulta positiivista asennetta ja kiinnostusta hallinnollisiin rutiineihin. Olet asiakaspalveluhenkinen, tarkka, itsenäiseen työhön kykenevä ja aikatauluista kiinni pitävä. Osaat laskuttaa ja hoitaa kirjanpidon avustavia tehtäviä. Excelin käyttö on sinulle helppoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja valmiutta oppia uutta, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä on eduksi kokemus seura- ja/tai yhdistystoiminnasta. 

Työtehtäviäsi ovat muun muassa:

  • jäsenrekisterin hoitaminen myClub järjestelmällä
  • asiakaspalvelun hoitaminen
  • osto- ja myyntilaskujen hallinnointi sekä kirjanpitoaineiston koonti
  • tapahtumien järjestelyihin osallistuminen
  • seuravarusteiden koordinointi

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kehittyvässä cheerleadingin seurassa sekä  intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheerleadingin huippuseuran toimintaa. Tehtäväkohtainen palkka on 1200-1500 €/kk (kokoaikaisena 2000-2500 €/kk) riippuen valittavan henkilön koulutuksesta ja kokemuksesta. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse seuran puheenjohtajalle osoitteeseen puheenjohtaja@hac.fi otsikolla ‘Hallinto- ja talouskoordinaattori’, viimeistään 18.11.2022. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marja Pesonen, tavoitettavissa torstaisin ja perjantaisin klo 16-17 numerosta 0407659073.