Kilpacheerleadingseura Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry:n perinteinen Leijonaleiri on taas täällä! Leiri järjestetään yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

 

Missä ja milloin?
Leijonaleirit järjestetään HAC Training Centerillä (Ristipellontie 1A) kolmena ajankohtana:

6.-10.6., 13.-17.6. ja 20.-23.6.2022 klo 9-15

 

Kenelle?

HAC:n suositulle kesäleirille voivat osallistua kaikki yli 7-vuotiaat kaiken tasoiset tytöt ja pojat. Leirille voi myös ilmoittautua ilman aikaisempaa cheerleading tai cheertanssi kokemusta. Tämä ilmoittautumislomake on tarkoitettu seuran ulkopuolisille leiriläisille. Seuran jäsenet voivat ilmoittautua mukaan Myclubin verkkokaupan kautta!

Lajiharjoitusten lisäksi järjestetään myös muuta hauskaa ohjelmaa mm. erilaisia lajikokeiluita, workshoppeja ja kilpailuita! Lajitaitoja leirillä opettavat seuran kokeneet ja koulutetut valmentajat.

 

Hinta?

Leijonaleiri kustantaa 75e. Leirihintaan sisältyy leiriohjelma viitenä päivänä klo. 9.00-15.00, leirivalmennus ja lounas. Juhannusviikon leirin kesto neljä päivää.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Mistä ilmoittaudun mukaan?

Ilmoittauutminen aukeaa huomenna perjantaina 22.4. klo 16 ja tapahtuu HAC MyClubin Kurssien kautta. Seuraavista linkeistä pääset suoraan ilmoittautumisiin:

6.-10.6. leiri: ILMOITTAUDU KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

13.-17.6. leiri: ILMOITTAUDU KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

20.-23.6. leiri: ILMOITTAUDU KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Ilmoittautuminen leirille on sitova ja maksettu leirimaksu on edellytys osallistumiselle. Mahdollisen peruutuksen tapahtuessa leiriläisen/perheen päätöksestä HAC palauttaa rahat vain lääkärintodistuta vastaan. Jos leiri joudutaan perumaan koronavirukseen liittyvien kokoontumisrajoitusten vuoksi, leirimaksu korvataan osallistujille.

Leiriläisiä ei ole vakuutettu tapahtumanjärjestäjän puolesta.

Kysyttävää?

Mikäli teillä herää kysymyksiä leiriä koskien olkaa yhteydessä toimisto@hac.fi

HAC pidättää oikeudet muutoksiin.