Huippu uutisia!

HAC on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Prosharpin sekä Under Armourin kanssa! 

Yhteistyön myötä HAC siirtyy uusiin yhteisiin seura tuotteisiin ja näin pois yksittäisistä ja erityylisistä joukkue varusteista. Yhteisillä seuravarusteilla halutaan lisätä seuran yhtenäisyyttä, seuran näkyvyyttä sekä vähentää kulutusta joukkueesta toiseen siirryttäessä.

Seuravarusteita Under Armourilta on tulossa tilattavaksi shortseja, housuja, reppuja ja alusshortseja.

 

Kumppaneiden esittely:

Prosharp proshop on Espoon Viherlaaksossa sijaitseva yritys, Under Armour:n B2B yhteistyökumppani Suomessa. Prosharp on laajentanut laji-kirjoa solmimalla yhdessä Under Armourin kanssa ensimmäisen yhteistyösopimuksen HAC kilpa-cheerleadingseuran kanssa! 

“Odotamme alkavaa Under Armour yhteistyötä Prosharpin puolelta erittäin paljon ja samalla haluamme kehittää HAC:n kanssa yhdessä toimivan setin yhteistyön kannalta.”

 

Under Armourin tarina alkoi vuonna 1996 t-paidasta, joka ominaisuuksillaan erosi aikaisemmista urheilijoiden käyttämistä paidoista muuttaen urheilijoiden pukeutumista lopullisesti. Under Armour tunnetaan tänä päivänä innovaatioistaan, jotka ovat avainasemassa brändin visiossa: inspiroida ihmisiä tuotteilla, joita he eivät tienneet tarvitsevansa, mutta joita ilman he eivät enää voi kuvitella elävänsä.

“Olemme innoissamme yhteistyöstä cheerleadingin parissa ja on hienoa, että tuotteet ovat löytäneet paikkansa lajin harrastajien keskuudessa.”

UNDER ARMOUR MAKES YOU BETTER