Ilmoittautuminen vuoden parhaalle kesäleirille Champ Campile Kisakallioon 20.-23.7. on nyt avattu!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

”CHAMP CAMP- leiri on neljän päivän mittainen cheerleadingleiri. Cheerleading ja sen osa-alueet kuuluvat leirin jokaiseen päivään. Lisäksi päivittäiseen ohjelmaan kuuluu oheisharjoitteita, vauhdikkaita lajikokeiluja, uimista ja vapaa-aikaa. Leiriläiset jaetaan leirin ajaksi oman taitotason mukaisiin joukkueisiin joten jokaisella leiriläisellä on mahtava mahdollisuus kehittää cheerleading- ja urheilutaitoja huippuvalmennuksessa. Lisäksi leirillä pääsee kokemaan uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ympäri Suomen ja ennen kaikkea viettää kesäloman hauskimmat päivät Kisakallion Urheiluopistolla!”

Leirillä valmentavat Suomen parhaat valmentajat HAC:sta ja Spirit Shakin’istä!

Leirin hinta on 310€ (sis. valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla. Leirillä on myös yövalvonta.)

Lue lisää leiristä täältä!

Ilmoittaudu mukaan nyt sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!