Mahtavia uutisia!

HAC:sta on valittu Euroopan cheerleadingliitto ECU Athletes and coaches komiteaan mukaan seurakoordinaattori Kiia Kontturi ja valmennuspäällikkö Ina Tiittula. Kontturi urheilee HACn naisten level 6 joukkueessa Enchantedissa sekä naisten maajoukkueringissä. Tiittula valmentaa HACn naisten edustusjoukkuetta Eliteä, sekä vaikuttaa Suomen cheerleadingliiton hallituksessa.

SCL uutisoi valinnoista:

”Euroopan cheerleadingliitto ECU on nimittänyt uusia jäseniä komiteoihinsa. ECU järjesti komiteoiden täydennyshaun vuoden 2019 lopussa ja myös SCL valiokunnista haettiin komiteoihin innokkaasti mukaan. Suomalaisjäseniä on nyt ECU:n alaisissa komiteoissa yhteensä 8 ja kahta komiteaa johtaa suomalainen. Onnittelut kaikille ECU komiteoihin valituille!

ECU:lla on viisi komiteaa, joissa toimii nyt yhteensä 47 ihmistä 18 eri jäsenorganisaatiosta. Suomalaisia toimii kaikissa komiteoissa.

Eniten suomalaisia valittiin ECU:n valmentajien ja urheilijoiden komiteaan, jossa toimii yhteensä kolme suomalaista, jo entuudestaan Sirpa Kaukonen sekä nyt uusina Kiia Kontturi ja Ina Tiittula. Kiia on myös SCL:n kilpailuvaliokunnan jäsen ja Ina vaikuttaa SCL:n hallituksessa.”

Lue koko juttu täältä.