Haluatko sinä olla vaikuttamassa HAC:n toimintaan?

Haku seuramme työryhmiin vuodelle 2020 on nyt avattu! Hae mukaan 10.2. mennessä!

 

HAE MUKAAN TYÖRYHMIIN TÄSTÄ

HAC uudelleen organisoi työryhmätoimintaansa vuodelle 2020, jotta toimintamme olisi yhä läpinäkyvämpää, avoimempaa ja helpompaa ottaa osaa. Tavoitteenamme on, että yhä useampi pääsee mukaan vaikuttamaan seuramme toimintaan ja näin ollen kehittämään entistä laadukkaampaa cheerleadingtoimintaa vuonna 2020.

Työryhmät toimivat tiiviissä yhteistyössä seuran työntekijöiden ja hallituksen kanssa, ovat mukana järjestämässä, ideoimassa ja organisoimassa seuramme toimintaa vuonna 2020.

Työryhmät tapaavat muutaman kerran vuodessa. Lisäksi jokaisella työryhmällä on oma Facebook-kanava, jossa käydään keskustelua toiminnan kehittämisestä muina ajankohtina. Työryhmät valitaan vuodeksi eteenpäin.

 

Alla lisätietoa työryhmistä ja niiden toiminnasta:

HAC Tähtiseura-työryhmä
Tähtiseura-työryhmä vastaa seuran laatukriteerien toteutumisesta ja seuratoiminnan kehittämisestä. Osallistuvat erilaisiin tähtiseura- koulutuksiin ja verkostotapaamisiin. Vastaavat auditoinneista ja auditointikriteerien tarkastelusta ja toiminnan kehittämisideoinnista. Pääpainona huippu-urheilun tähtimerkin hankkiminen.
Vastaava: Hanna Lehtilä, hanna.lehtila@hac.fi

HAC Huippu-urheilutyöryhmä
Huippu-urheilutyöryhmä vastaa seuran huippu-urheilustrategian luomisesta sekä kehittämisestä.
Vastaava: Nina Nyberg, nina.nyberg@hac.fi

HAC Valmennuksen kehitystyöryhmä
Valmennuksen kehitystyöryhmä vastaa vuoden aikana seuran valmennustoiminnan kehittämisen suunnitelusta ja toteutuksesta valmennuspäällikön kanssa. Työryhmä ehdottaa valmennuskokoonpanoja hallitukselle. Valmennuksen kehitystyöryhmä suunnittelee joukkueiden karsintaviikot ja antaa valmennuspäällikölle kehitysajatuksia vuoroista ja seuran valmennuskoulutuksista. Lisäksi valmennuksen kehitystyöryhmä vastaa seuran huippu-urheilun strategiasta.
Vastaava: Ina Tiittula, ina.tiittula@hac.fi

HAC Kriisityöryhmä
Kriisiviestintäryhmä vastaa seuran kriisitilanteiden hoidosta kriisiviestintäsuunnitelman mukaisesti ja päivittävät kriisiviesintäsuunnitelmaa. Työryhmäläiset vastaavat mahdollisen ulkoisen lisäavun hankinnasta ja työn ohjaukseen tarjoamisesta tarpeen vaatiessa.
Vastaava: Jenni Kyntölä, jenni.kyntola@hac.fi

HAC Olosuhde- ja varainkeruutyöryhmä
Seuran tarvikkeiden, välineistön, harjoitustilojen ylläpito ja olosuhteiden kehitys. Hallitoiminnan kehittäminen ja parannusehdotukset ovat työryhmän tehtäviä, lisäksi päivätoiminnan kehittäminen ja ideointi. Lisäksi yhteistyökumppaneiden hankkiminen.
Vastaava: Kare Suojanen. kare.suojanen@hac.fi

HAC Tapahtumatyöryhmä
Tapahtumatyöryhmä vastaa kilpailuiden ja HAC:n kevät- ja talvinäytösten suunnittelusta, organisoinnista ja toteutuksesta seuran työntekijöiden kanssa yhteistyössä. Syksyllä ryhmä järjestää muun muassa Let’s Go Suomi-kilpailut. Ryhmä järjestää HAC varainkeruutapahtumia. Lisäksi ryhmä voi kehittää uusia vuosittaisia tapahtumia sekä olla mukana HAC:n tulevaisuuden vuosikellon suunnittelussa!
Vastaava: Kiia Kontturi, kiia.kontturi@hac.fi

Tervetuloa kehittämään entistä turvallisempaa, avoimempaa, rohkeampaa ja yhteisöllisempää leijonaperhettä!

Hae mukaan 10.2. mennessä!

Kaikkiin hakeneisiin ollaan yhteydessä helmikuussa 2020!