HAC yhteistyöhön Kisakallion kanssa!

HAC solmi merkittävän yhteistyösopimuksen Kisakallion kanssa. Yhteistyön myötä HAC keskittää yöleiritoimintansa Kisakallioon, jonka lisäksi yhteistyötä tehdään mm. koulutuksen ja seuran valmentajien osaamisen kehittämisessä.

Kisakallion harjoitushalli muutetaan cheerleadingin käyttöön soveltuvaksi harjoituskeskukseksi.

Lue lisää https://www.kisakallio.fi/fi/kisakallio-ja-hac-yhteistyohon-cheerleadingin-lajiolosuhteisiin-valtava-parannus

Mitä on cheerleading?
Kisakallion markkinointipäällikkö kävi kokeilemassa lajia Xtremen harjoituksissa.
Katso videolta kuinka Jyrki pärjäsi!

Kisakallion harjoitushallista taidon oppimisen ympäristö

Osana tänään julkaistua Kisakallion ja HAC – Helsinki Athletics Cheerleadersin yhteistyötä Kisakallion harjoitushallli muuttuu joulukuussa taidon oppimisen ympäristöksi.Halliin rakennetaan 16 x 34m kanveesialue, joka palvelee cheerleadingin, sekä myöskin Kisakallion strategisten lajien joukkue- ja rytmisen voimistelun harjoitusolosuhteena.Kisakallion olosuhdejohtaja Marko Ruti, sekä HAC:n valmennuspäällikkö Ina Tiittula kertovat videolla uudesta harjoitusolosuhteesta.

Julkaissut Kisakallion Urheiluopisto Tiistaina 24. syyskuuta 2019

Mini Eliten harrastajat Venla ja Iida kertovat kokemuksistaan
Kisakallion leiriltä.
Katso videolta mikä oli parasta leirissä!

HAC Mini Eliten Venla ja Iida

HAC – Helsinki Athletics Cheerleadersin Mini Elite ryhmän Venla 12v ja Iida 13v kertovat cheerleadingista harrastuksena, omasta joukkueestaan sekä parin viikon takaisesta Kisakallion leiristään. Kisakallion ja HAC:n yhteistyön myötä HAC:n cheerleadereita nähdään jatkossa säännöllisesti Kisakallioon rakennettavissa lajin huippuolosuhteissa. Nuoret urheilijat kertovat videolla myös valmentajistaan!Huomenna me kaikki muutkin saamme kertoa meidän valmentajista kun vietetään Valmentajanpäivää, #kiittikoutsi kansaivälisestä #thankscoach!Valmentajalla on merkittävä vaikutus urheilijan elämään. Motivoituneet ja hyvinvoivat valmentajat ovat seuramme ehdottomasti tärkein resurssi! Kenellä valmentajalla on ollut iso merkitys sinun elämässä?Ketä valmentajaa sinä haluaisit kiittää huomenna valmentajanpäivänä?

Julkaissut Kisakallion Urheiluopisto Maanantaina 23. syyskuuta 2019

Marko Ruti ja Ina Tiittula kertovat mietteitään
Kisakallioon rakennettavista olosuhteista.
Emme malta odottaa harjoitustilojen valmistumista!

Mitä on cheerleading? Kisakallion markkinointipäällikkö selvitti

Mitä on cheerleading? Mistä se on lähtöisin ja mitä se on nykypäivän urheiluna? Onko se pelkkä naisten laji vai myös miehille? Tiesitkö, että lajin kaksi viimeisintä maailmanmestaruutta on tullut Suomeen?Kisakallion markkinointipäällikkö Jyrki Paajanen osallistui HAC – Helsinki Athletics Cheerleadersin SM-mitaleita ja EM-edustuksiakin keränneen sekajoukkue Xrayn harjoituksiin ja selvitti vastauksia kysymyksiin.Tsekkaa miten markkinointimiehen kävi vaativassa stuntissa. Vahva katselusuositus!

Julkaissut Kisakallion Urheiluopisto Maanantaina 23. syyskuuta 2019