Ladataan Tapahtumat

HAC Live Cup- kilpailun finaaliin on karsittu kovatasoisen karsinnan kautta Suomen 3 teknisesti taitavinta akroilijaa, 5 stunttiryhmää sekä kaikki karsineet tanssijat eri tasoilta!

Livestriimin katseluoikeus on 6 € (henkilökohtainen). Voit tukea leijonaperhettä ostamalla myös kalliimman Leijona -katseluoikeuden HAC Live Cup- kilpailun yhteydessä! Täten mahdollistat laadukkaan cheerleadingin ylläpitämisen ja toiminnan kehittämisen sekä jatkumisen myös tulevina vuosina!

Lippuja pääset ostamaan verkkosivujen oikean reunan OSTA LIPPUJA -painikkeesta tai osoitteesta https://events.liveto.io/events/hac-live-cup-28112020. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankissa. Maksuvälineenä toimii myös Smartum Pay, ePassi ja Eazybreak. Lisättyäsi liput ostoskoriin ja siirryttyä maksuvaiheeseen, liput ovat varattuna 15 minuuttia. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin. Striimiin pääset liittymään tältä sivulta: https://events.liveto.io/events/hac-live-cup-28112020 kohdasta ”katsele”. Striimi vaatii pääsylipun, joten syötä ”koodi” kohtaan ostamasi lipun ticket code (lippukoodi). Koodi on henkilökohtainen ja toimii vain yhdessä laitteessa kerrallaan. Kysymykset voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io

Tuotot ohjataan suoraan seuran talouden tasapainottamiseen.

HAC Live Cupin livestreamin katsojien kesken arvotaan yksi majoittuminen Kisakallion upeilla Villoilla. Kisakallion Villa-alue edustaa laadukasta, nykyaikaista arkkitehtuuria keskellä silmiähivelevää luontoa. Kisakallion Urheiluopisto, Karnaisten korpi sekä Lohjanjärvi tarjoavat elämykselliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden. Livestreamin oston yhteydessä kerätään katsojien sähköposti sekä puhelinnumero arvonnan suorittamista varten. Arvonnan voittajille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse viikolla 49! Onnea arvontaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa!