Dance Elite - 2019

 

 

Dance Elite on HAC:n uusi naisten cheertanssin edustusjoukkue, jonka toiminta käynnistyy joulukuussa 2018. Joukkueen päävalmentaja toimii Siiri Kahri ja joukkueen taustalla toimii useita oman alansa ammattilaisia.

 

Urheilijat:

Joukkueeseen valitaan maksimissaan 24 urheilijaa kaudelle 2019 (2003- syntyneet ->). Myös kaikki vuonna 2004-syntyneet voivat hakea, keskustelemme jokaisen nuoren urheilijan kanssa erikseen. Järjestämme myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville mahdollisuuden harjoitella ja kilpailla joukkueessa.

Harjoittelu:

Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti HAC Training Centerillä Konalassa. Harjoitustila on erinomainen ja urheilijoilla on käytössään tanssimaton lisäksi myös kuntosali, hyvät lenkkeilymaastot ja vapaaharjoittelumahdollisuudet. Viikkoharjoitusten lisäksi joukkueella on useita leiripäiviä omalla harjoitushallilla. Panostamme urheilijoiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja huomioimme riittävät harjoituslomat sekä aikaa opiskelulle/työlle ja vapaa-ajalle. Harjoitus- ja kilpailukalenterin rakentavat kaikki toiminnassa mukana olevat ammattilaiset yhteistyössä.

Valmennus:

Joukkueen päävalmentajana toimii Siiri Kahri. Päävalmentajan lisäksi joukkueen valmennustiimiin kuuluu fysiikkavalmentaja, voimisteluvalmentajat, fysioterapeutti, osteopaatti ja mentaalivalmentaja. Valmennuksen tukena toimii edellisten lisäksi myös kokeneet joukkueenjohtajat, jotka osallistuvat viikottaiseen lajivalmennukseen ja ovat urheilijoiden tukena. Joukkueen valmennustiimiin kuuluvat henkilöt julkistetaan loppuvuoden aikana.

Kilpailukalenteri:

Joukkueen tiivis kilpailukalenteri kausille 2019-2020 on vahvistettu. Kilpailukalenteri julkistetaan vain joukkueeseen hakeville/valituille urheilijoille.

Urheilijavalinta:

Urheilijavalinnat toteutetaan syksyn 2018 aikana. Lisätietoja tulossa. Mikäli olet kiinnostunut hakemaan joukkueeseen, voit laittaa viestiä jo nyt alla oleviin osoitteisiin.

 

Lisätietoa joukkueen toiminnasta, ota yhteyttä:

- Siiri Kahri, siiri.kahri@hac.fi, päävalmentaja

- Hanna Kanerva, hanna.kanerva@hac.fi, joukkueenjohtaja

- Sonja Hirvonen, sonja.hirvonen@hac.fi, joukkueenjohtaja