Varusteet

Kun aloitat harrastuksena cheerleadingin, tarvitset hyvin vähän varusteita. Ensimmäisiin harjoituksiin pukeudu joustaviin urheiluvaatteisiin (esim. t-paita / toppi ja trikoot / shortsit). Laita pitkät hiukset kiinni ponnarilla ja ota oma juomapullo mukaan. Tanssijoukkueessa voit tulla ensimmäisiin harjoituksiin sukkasiltaan, mutta cheer-joukkueessa olisi hyvä olla sisälenkkarit.

Jatkaessasi harrastusta cheer-joukkueessa tarvitset käyttöösi lajin tarpeisiin kehitettyt valkoiset cheerkengät. Näitä myy Suomessa Sportiro. Tanssijoukkueissa pärjää puolitossuilla.

Muut varusteet kuten joukkuepaidat ja shortsit tilataan usein yhteisesti joukkueiden kesken.

HAC-laukkuja ja edustustakkeja voidaan tilata joukkueittain seuramme varustevastaavalta.

Alla olevasta linkistä pääset Sportiron sivuille, jossa on myynnissä HAC:n varusteita:

https://sportiro.fi/fi/seuratuotteet/seuratuotteet-suomi/helsinki-athletics-cheerleaders

Seuravarusteita voi tilata myös Team Placelta www.teamplace.fi/hac/hac-tuotteet.html sekä HAC:n omasta verkkokaupasta hac.myclub.fi.

HAC seurapaita

Kaikille HAC:n jäsenille yhteisen seurapaidan voit tilata suoraan MyClubista, hinta on 20 €. Paidan väri on musta ja sen painatus on nähtävillä yllä. Kevään ensimmäinen tilaus tulee jättää 28.2.2018 mennessä MyClubiin. Huom! Paita on sama kuin vuonna 2017.

Pian on tulossa myyntiin tukijoukkojen Support-paita, jonka myynnillä tuetaan HAC:n toimintaa ja hallihankkeen toteutumista. Support-paidan hinta on 20€. Paidan väri on punainen ja sen painatus on nähtävillä yllä. Tilausajankohta tiedoitetaan myöhemmin kevään 2018 aikana.

HAC Varsity-paita

SEURAAVA VARSITY-PAITA TILAUS ON KEVÄÄLLÄ 2017! Syksyn tilaus on suljettu.

Varsity:n HAC:lle suunnittelema pitkähihainen paita on tilattavissa MyClubista taas keväällä 2017. Seuraa MyClubin verkkokauppaa!

Paitojen toimitusaika on n. 2kk. Paidat toimitetaan joukkueiden jojoille, jotka jakavat ne treeneissä.

Paidan hinta on 48€.

Koot ovat: XS, S, M, L, XL, XXL.

Paita on tarkoituksella malliltaan isokokoinen. Voit siis huoletta tilata oman kokoisesi paidan, ja se tulee mallin mukaisesti isokokoisena.

#pukeudupunaiseen

 

 

HUOM! Paita tulee tilaukseen myöhemmin keväällä.

HAC Seuravarusteet MyClubista

 

HAC:n selkäpussia, laukkua, tuubihuivia, pipoa ja seurapaitaa voi tilata MyClubista. MyClubissa on myynnissä myös muita tuotteita.

Punaisen Varsity-paita tulee tilaukseen MyClubin verkkokauppaan myöhemmin keväällä.

Tuotteet toimitetaan Pasilan Urheiluhallin HAC varastoon.