Seuramaksut

Seuran jäsenet maksavat vuosittain HAC:n jäsenmaksun sekä kevät- ja syyskausien kausimaksut. Uusilta jäseniltä peritään liittymisen yhteydessä liittymismaksu.

Liittymismaksu maksetaan kerran urheilijan liittyessä seuraan.

Jäsenmaksu on kaikille seuran harrastajille samansuuruinen ja se maksetaan kausittain seuran jäsenyydestä. Jäsenmaksulla rahoitetaan seuran hallintoa ja sen maksaminen oikeuttaa edustamaan seuraa esim. kilpailuissa.

Kausimaksu maksetaan pääsääntöisesti kausittain yhdessä tai useammassa erässä. Kausimaksun suuruus määräytyy joukkueen harjoituskertojen mukaan. Kausimaksuun sisältyy harjoitukset, harjoitustilat, valmennuksen, oikeuden käyttää seuran kilpailuasua, joukkueen hallinnolliset asiat sekä oikeuden osallistua joukkueen omiin tapahtumiin.

Vuonna 2018 maksut ovat seuraavat:

Liittymismaksu 20 e

Jäsenmaksu 35 e / kausi (kevät 35€ ja syksy 35€)

Kausimaksut harjoitusten mukaan:
1krt viikossa 160€/kausi
2krt viikossa 210€/kausi
3krt viikossa 260€/kausi
4krt viikossa 300€/kausi
5krt viikossa 320€/kausi

Harjoituskaudet ovat elokuun puolivälistä joulukuulle, ja tammi-toukokuu. Lisäksi kesäkuusta ja elokuusta peritään kesäurheilumaksu niiden joukkueiden urheilijoilta, jotka harjoitellevat myös ko. kuukausina.

Säännöllisten maksujen lisäksi joukkueen omista tapahtumista (kilpailut, leirit, joukkueillat yms.) voidaan periä tapahtumakohtaisia lisämaksuja. Seura voi myös periä muita maksuja, jotka ovat toiminnan jatkumisen kannalta välttämättömiä.

Mikäli urheilija lopettaa kesken kauden peritään häneltä kaikki kulut, jotka ovat ehtineet syntyä ja joita ei saada peruttua. Tämä koskee myös leiri- ja kilpailumatkojen jyvitysosuuksia. Kesken kauden lopettanut urheilija ei saa nostaa muun joukkueen maksuja. Mikäli lopettaminen tapahtuu keväällä ennen huhtikuun ja syksyllä ennen marraskuun alkua, voidaan urheilijalta periä vain puolikas kausimaksu. Lisäksi urheilijasopimuksen allekirjoittaneilta urheilijoilta voidaan periä sopimuksessa mainittu sakkomaksu.

Jokaisella urheilijalla tulee olla myös voimassa oleva lisenssi. Joukkueissa, jotka eivät kilpaile, riittää kilpacheerleadingiin soveltuva vakuutus.

Maksut tulevat laskulla suoraan seuran toiminnanohjausjärjestelmästä myClubista sähköpostilla huoltajan/huoltajien sähköpostiosoitteeseen mikäli harrastaja on alle 18-vuotias. Täysi-ikäisille laskut tulevat omaan sähköpostiosoitteeseen, jos se on järjestelmään päivitettynä. Laskun voi maksaa normaalisti omassa pankissa eräpäivänä tai sähköpostissa olevan linkin kautta verkkomaksuna, jolloin maksun voi suorittaa omassa verkkopankissa tai luottokortilla Paytrailin kautta.