Akrobatiavalmennus

HAC:n akrobatiavalmennus Syksy 2017

 

Akrobatiavalmennuksen tarkoituksena on tarjota HAC:n joukkueille ja yksittäisille urheilijoille mahdollisuus edistyä akrobatiataidoissaan erityisesti akrobatiaan erikoistuneiden valmentajien johdolla. Seura haluaa myös mahdollistaa akrobatiavalmennuksen toteuttamisen kohtuullisilla kuluilla, jotta jokaisella olisi mahdollisuus kehittyä.

 

Akrobatiavalmentajat  2017

 

Sami Karjalainen

Sami urheilee itse senioreiden sekaedustusjoukkueessa Xrayssä, sekä valmentaa samaa joukkuetta. Hänellä on jo useamman vuoden kokemus akrobatiavalmentajana.

Suoritetut koulutukset: SCL ohjauksen perusteet, akrobatia ja stuntti 1 -koulutukset, EA

Osaaminen: perus akro, kierrevoltti, arabian yms.

 

Elisa Ruha

Elisa urheilee itse aikuisten edustusjoukkue Elitessä, ja ennen hän on urheillut tyttöjen edustusjoukkue Junior Elitessä. Hänellä on tausta voimistelussa, ja useamman vuoden kokemus telinevoimisteluvalmentajana. Elisa valmentaa minien edustusjoukketta MiniEliteä.

Suoritetut koulutukset: VSH telinevoimistelukoulutus

Osaaminen: Akrobatia perusakrosta kierrevolttiin asti

 

Claudia Sari

 

Akrobatiatunnit

 

Syksyn 2017 akrobatiatunnit:

 

Tiistaisin klo 20:30-22 Töölön Kisahallilla on seuralla vapaa kanveesivuoro. Jota voi vapaasti käyttä harjoitteluun! HUOM! Paikanpäällä EI ole valmentajia. Harjoitteleminen omalla vastuulla.

 

Kauden aikana on suunnitelmissa järjestetää akrobatialeirejä/kliniikoita, joista tiedotetaan lähempänä ajankohtaa. Ilmottautuminen ja maksu tehdään MyClubissa.

 

Yksityistunnit/pienryhmät

Yksittäisillä harrastajilla on mahdollisuus ostaa yksityistunteja akrobatiavalmentajilta. Tunnit voi myös toteuttaa kahden tai kolmen hengen ryhmissä. Valmennuksen ajankohta ja sisältö sovitaan suoraan akrobatiavalmentajan kanssa. Valmennus toteutetaan joko Pasilan Urheiluhallilla tai Töölön Kisahallilla, akrobatiavalmentajan käytettävyyksien mukaan.

Yksityistunnin hinta on 50€/tunti, 145€/ 5 tuntia ja 280€/10 tuntia. Lisäksi mahdolliset vuorokustannukset.

Jos ryhmässä on kaksi tai kolme urheilijaa, tulee 50€:n tuntihinta jakaa osallistujien kesken (on siis edullisempaa ostaa yksityistunteja kaverin kanssa!).

Joukkueille akrobatiavalmennusta

Joukkueet voivat ostaa akrobatiavalmennusta akrobatiavalmentajilta, 5:n tai 10:n tunnin paketeissa. Joukkueet keskustelevat suoraan akrobatiavalmentajan kanssa akrobatiavalmennuksen sisällöstä ja ajankohdasta. Akrobatiavalmennuksen hinta joukkueille on 50€/tunti. Lisäksi mahdolliset vuorokustannukset.

Joukkueiden akrobatiavalmennuksen hinta:

5:n tunnin paketti: 145€

10:n tunnin paketti: 280€

 

Maksuista

Kaikki maksut tehdään MyClubissa.

Joukkuekohtaiset akrobatiavalmennukset ja yksityistunnit tulee sopia akrobatiavalmentajan kanssa sähköpostilla ennen maksun suorittamista.

 

Kontaktit

Akrobatiavalmentajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse:

Sami Karjalainen: sami.karjalainen(a)hac.fi

Katri Pohjakallio: katri.pohjakallio(a)hac.fi 

Elisa Ruha: elisa.ruha(a)hac.fi 

Jos on kysyttävää yleisesti akrobatiavalmennuksesta, maksuista, yms. laitetaan viestiä valmennuspäällikölle: krista.patronen(a)hac.fi