Hankkeen eteneminen kuvina

Hallityöryhmä, käytännössä kahden innokkaan toimijan tiimi etsi liikuntaan soveltuvaa korkeaa tilaa 2 vuoden ajan. Halli löytyi googlaamalla 2.8.2017 ja tässä kuva hallista ensimmäisellä vierailulla. Hyvältä vaikutti ja tilan muuttamista liikuntakäyttöön alettiin selvittää. Tapaamisia oli syksyn kuluessa useita, myös tutustumista muihin hallitoimijoihin.
Puheenjohtaja Heli Kortesalmi allekirjoittaa vuokrasopimuksen 16.2.2018. Tästä alkoi tiivis suunnitelmien teko ja uurastus varainkeruun ja yhteistyökumppanuuksien osalta.
Nyt tietää koko Vihdintie ja Kehä 1! Lisäksemme GOS, TU11, Hiekka Beach Volley Club sekä Punttisali.com ovat hankkeessa mukana.
Muutto Pasilan UH:lta heinäkuun alussa. Kiitos Martela Group muuttoavusta!
Väliseinät on pystyssä, tila alkaa hahmottumaan!
Heinätalkoot: Maalasimme talkoovoimin HAC:n alueen seinät.
Sähköurakoinnin- ja suunnittelun hoiti Kaakon asennustiimi Oy:n ammattilaiset - sydämellinen kiitos!
Heinätalkoot: Cheerlattiaa tehtiin 15 vapaaehtoisen voimin 14.7. Turvallisuus on meille tärkeä ja osana sitä lattiaratkaisu, jonka valintaan osallistui seuran urheilijoita mineistä senioreihin niin cheer kuin tanssipuolelta. Lattian rakentamista edelsi siivous ja senkkauspuuhat. Upea talkooporukka, meillä oli ennenkaikkea kivaa ja saimme paljon aikaan lyhyessä ajassa!