HAC joukkueiden karsinnat 2019

On aika jakaa joukkueemme kaudelle 2019!

Liitteenä oleva karsintatiedote on luettava huolellisesti läpi (alle 18-vuotiaat huoltajan kanssa yhdessä). Tiedotteesta löydät joukkueiden ikärajat, kuvaukset kustakin joukkueesta (treenimäärät, kausimaksut, jne.) ja karsintojen aikataulut.

Edustus- ja kilpajoukkueille pidetään varsinaiset karsintatilaisuudet, joihin ilmoittaudutaan tällä sivulla olevalla lomakkeella. Jos urheilet tällä hetkellä HAC:ssa, palauta paperiversio karsintalomakkeesta omalle valmentajallesi. Jos harrastat toisessa seurassa tai et ole tällä hetkellä missään joukkueessa, täytä tältä sivulta löytyvä nettilomake. Sen lisäksi sinun tulee tulostaa karsintalomake sekä tuoda se mukanasi karsintatilaisuuteen täytettynä ja kuvalla varustettuna. Karsintoihin et voi osallistua ilman asianmukaisesti täytettyä ja huoltajan allekirjoittamaa lomaketta.

Aloittelija- ja harrastejoukkueisiin haluaville uusille harrastajille pidetään seuran yhteiset avoimet harjoitukset – HAC:n avoimet treenit 16.12.2018 klo 12.00-14.00 HAC Training Centerillä, osoitteessa Ristipellontie 1 A, 00390 Helsinki. Avoimiin harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen!