Aloita cheerleading HAC:ssä!

Seuramme joukkueet kootaan vuosittain aina SM-kilpailuiden jälkeen, joulukuussa.

Edustus- ja kilpajoukkueisiin järjestetään erillisiä karsintatilaisuuksia. Edustusjoukkueissa on usein oltava aiempaa kokemusta cheerleadingista, kilpajoukkueisiin saatetaan ottaa myös muun urheilukokemuksen perusteella (esim. voimistelu, uimahyppy jne.) katso lisätietoja HAC joukkueiden karsinnat -kohdasta.

Aloittelijajoukkuisiin pääsee mukaan avoimissa treeneissä, tai olemalla yhteydessä joukkueen valmentajiin. Uusi harrastaja voi kokeilla lajia 2 viikkoa, jonka jälkeen hänen tulee ilmoittautua mukaan toimintaan myClub linkin avulla (myClub on seuran jäsenhallinta- ja laskutusjärjestelmä). Katso ilmoittautuminen kohdasta 'Ilmoittaudu alkeisjoukkueisiin täällä!". HUOM! JOS HALUAT KOKEILLA 2 VIIKKOA, ÄLÄ ILMOITTAUDU JOUKKUEESEEN ENNENKUIN OLET KOKEILLUT. Järjestelmä tekee ilmoittautuessa laskun ja olet sen velvollinen maksamaan. Eli ole hyvä ja odota kokeiluun asti.

Tervetuloa aloittelija- ja harrastelijajoukkueen avoimiin treenihin 16.12. klo 12-14 HAC Training Centerille, Ristipellontie 1A Konalaan.

Kevätkausi käynnistyy heti vuoden vaihteen jälkeen, jolloin jokkueet aloittavat harjoittelun kohti kauden kilpailuja. Joukkueita täydennetään usein syyskaudelle, elokuussa. Tällöin joukkueet järjestävät usein avoimia harjoituksia, joihin voi tulla näyttämään taitonsa. Syksyisin on myös avoimet treenit

Tervetuloa leijonaperheeseen!