Hae mukaan HAC työryhmiin 2019!

21.12.2018

HAC hakee nyt jäseniä työryhmiinsä vuodelle 2019! Työryhmät toimivat tiiviissä yhteistyössä seuran työntekijöiden ja hallituksen kanssa, ovat mukana järjestämässä, ideoimassa ja organisoimassa seuramme toimintaa vuonna 2019. Tavoitteenamme on että yhä useampi pääsee mukaan vaikuttamaan seuramme toimintaan ja näin ollen kehittämään entistä laadukkaampaa cheerleadingtoimintaa vuonna 2019.

Tervehdys!

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry on kilpacheerleadingin erikoisseura, jonka lajeina ovat cheerleading ja cheerdance. HAC on Suomen Cheerleadingliiton jäsenseura, jolle on myönnetty Tähtiseuran tunnusmerkki.

HAC uudelleenorganisoi työryhmätoimintaansa, jotta toimintamme on yhä läpinäkyvämpää, avoimempaa ja helpompaa ottaa osaa vuonna 2019. Tavoitteenamme on että yhä useampi pääsee mukaan vaikuttamaan seuramme toimintaan ja näin ollen kehittämään entistä laadukkaampaa cheerleadingtoimintaa vuonna 2019.

HAC hakee nyt jäseniä työryhmiinsä vuodelle 2019!  Työryhmät toimivat tiiviissä yhteistyössä seuran työntekijöiden ja hallituksen kanssa, ovat mukana järjestämässä, ideoimassa ja organisoimassa seuramme toimintaa vuonna 2019.

Lue lisää työryhmistä ja hae mukaan:

‍https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0S61NzeVaZXucRKhq2T1nBVdrdAgqwgy2F6Wz8hF6tJndHA/viewform?usp=sf_link