HAC hakee seurakoordinaattoria

13.11.2018

Helsinki Athletics Cheerleaders hakee seurakoordinaattoria vastaamaan seuramme päivittäisistä hallinnollisista rutiineista. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Hae mukaan leijonaperheeseen jo tänään, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

SEURAKOORDINAATTORI

 

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä cheerleadingseurassa? Helsinki Athletics Cheerleaders hakee seurakoordinaattoria vastaamaan seuramme päivittäisistä hallinnollisista rutiineista. Työparinasi työskentelee seuramme valmennuspäällikkö. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat vanhempineen.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään sisältyy koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville päiväsaikaan, satunnaisesti myös illoille tai viikonloppuihin.

Odotamme sinulta positiivista asennetta ja urheilutoiminnasta innostuneisuutta. Olet asiakaspalveluhenkinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja aikatauluista kiinni pitävä. Kokemus yhdistystoiminnasta ja urheiluseuratyöstä on eduksi. Osaat laskuttaa ja hoitaa kirjanpidon avustavia tehtäviä. Excelin käyttö on sinulle helppoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja valmiutta oppia uutta, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Seurakoordinaattorin tehtäviä ovat muun muassa

  • jäsenrekisterin hoitaminen myClub järjestelmällä
  • asiakaspalvelusähköpostin hoitoaminen
  • laskutus, laskujen maksu ja kirjanpitoaineiston koonti
  • tapahtumien järjestelyihin osallistuminen
  • seuran hallinnollisten toimintamallien kehittäminen

 

Tarjoamme sinulle intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheereadinging huippuseuran toimintaa. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet.


Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen valmennus@hac.fi otsikolla ’Seurakoordinaattori’, viimeistään 27.11.2018. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa valmennuspäällikkö Ina Tiittula to 15.11., ma 19.11. klo 12-15 ja ma 26.11. 12-15, p. 040 160 9868.