AVOIMET TYÖPAIKAT

HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE VALMENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry. hakee reipasta, innostavaa ja positiivisen asenteen omaavaa valmennuspäällikköä työskentelemään kasvavan lajin parissa yhdessä Suomen suurimmista ja kansainvälisesti menestyneimmistä seuroista. Tehtävä on kokoaikainen (myös osa-aikainen sovittavissa hakijan toiveesta) ja määräaikainen sijaisuus tammikuusta 2023 vähintään kesäkuun 2023 loppuun saakka. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Huomaathan, että työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

 

Valmennuspäällikön tehtäviin kuuluu mm. seuran leiri- ja kurssitoiminnan organisointi, valmennusryhmien kokoonpanojen ja harjoitusvuorojen suunnittelu yhdessä toisen valmennuspäällikön kanssa, vastuu sovitun joukkueen valmennustoiminnasta sekä valmentajien työskentelyn ja kehittymisen tukeminen. 

 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa mieluiten AMK-tasoista koulutusta ja kokemusta valmennustoiminnasta. Cheerleadingin lajituntemus ja kokemus seuratoiminnasta ovat vahvasti eduksi tehtävässä. Toivomme sinulta halukkuutta päästä kehittämään harrastejoukkueiden toimintaa ja luomaan malleja, joilla urheilijat löytävät heille parhaiten sopivan urheilijapolun. Lopulliset tehtävät tarkentuvat valittavan henkilön koulutuksen ja osaamisen perusteella. Työskentelet työparina toisen, huippu-urheiluun suuntautuneen valmennuspäällikön kanssa. 

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän perinteikkäässä urheiluseurassa kasvavan lajin parissa. Harrastajia meillä on lapsista todella aikuisiin ja aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Työkavereitasi ovat toinen valmennuspäällikkö, kokoaikainen ammattivalmentaja ja useita osa-aikaisia valmentajia sekä talous- ja hallintokoordinaattori. Seuran hallitus ja laaja joukko joukkueenjohtajia sekä muita toimijoita ovat myös tukenasi ja osana yhteisöä. 

 

Lähetä hakemuksesi ja CV.si pian, kuitenkin viimeistään 5.1.2023 osoitteeseen puheenjohtaja@hac.fi otsikolla “Hakemus HAC valmennuspäälliköksi”. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Kokoaikaisena työskennellessä tehtävästä maksettava palkka on 2400-2800 €/kk koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen. 

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä valmennuspäällikkö Irene Emenikeltä 27.-30.12.2022 klo 10-17 välillä numerosta 0406656164.

 

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry on 21.11.2002 perustettu kilpa-cheerleadingin erikoisseura, jonka lajeja ovat cheerdance ja cheerleading. HAC:lla on takanaan pitkät perinteet – se on perustettu entisen Roosters Cheerleaders kilpa-cheerleading seuran pohjalta, joka toimi 14 vuotta alajaostona amerikkalaisen jalkapalloseuran Roostersin alla.

Leijonaperheessä on yhteensä huimat 33 joukkuetta, joissa urheilee yli 950 harrastajaa – tyttöjä, poikia, naisia ja miehiä. Suurin osa seuran urheilijoista on alle 19-vuotiaita lapsia ja nuoria. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja vuonna 2018 leijonien kotiluolaksi avattiin uusi HAC Training Center Helsingin Konalaan.

HAC ry:n toiminnan tarkoitus on lasten ja nuoren kasvun sekä kehityksen tukeminen. Seuran arvoja ovat turvallisuus, yhteisöllisyys ja avoimuus. HAC:n valmentajat vastaavat joukkueiden tavoitetason mukaisesta valmennuksesta sekä kehityksestä suunnittelemalla joukkueen tasolle sopivat harjoitukset ja turvallisen harjoitteluympäristön joukkueilleen. Kaikki seuran toiminta perustuu avoimelle keskustelulle ja tiedottamiselle ja on avointa harrastajien tasosta ja sukupuolesta riippumatta.

Seurassa työskentelee noin 80 valmentajaa sekä toista kymmentä valmentajaharjoittelijaa. HAC:n valmentajat ovat monipuolisesti koulutettuja. Kaikki seuran valmentajat ovat käyneet liiton ohjaajakoulutuksen sekä seuran tarjoamat fyysisen koulutuksen sekä ensiapu-koulutuksen. HAC järjestää lisäksi myös omia koulutuksia, sekä tarjoaa valmentajille mahdollisuuden osallistua Suomen Cheerleadingliiton koulutuksiin sekä muihin valmennustoimintaa kehittäviin koulutuksiin. HAC tukee valmentajiensa kehityspolkua ja tekee aktiivisesti yhteistyötä muiden seurojen kanssa suomalaisen cheerleadingin valmennusosaamisen kehittämiseksi.