Yläkoululeiritys mahdollistaa nuorille urheilijoille pääsyn tutustumaan huippu-urheilijan elämään sekä auttaa yksilöitä kohti tavoitteellista harjoittelua neljä kertaa lukuvuoden aikana. Yläkoululeirityksessä urheilijat saavat oppia ravitsemuksesta sekä psyykkisestä valmistautumisesta. He tekevät myös koulusta aiemmin pyydetyt tehtävät sekä harjoittelevat fysiikkaa ja lajitaitoja yhdessä ammattivalmentajien kanssa.

HAC Junior Elite oli ensimmäinen cheerleading joukkue, joka pääsi kokeilemaan yläkoululeiritystä Kisakallioon.

”Yläkoululeiritys on ehdottomasti ollut positiivinen kokemus se on auttanut paljon kasvamaan urheilijana ja on saanut paljon uutta tietoa ravitsemuksesta, psyykkisestä valmistautumisesta sekä fysiikasta. Leirillä oppii myös itsenäistymisen taitoja ja tämän huomaa esim. kun tavaroista tai aikatauluista ei huolehdikkaan kukaan muu kuin sinä itse.

Leirillä pääsee myös tutustumaan helposti uusiin ihmisiin vaikka koulun tai harjoittelun kautta

Päivät viikon aikana koostuu 4 ruokailusta ja 1-3 välipalasta, laji- ja fysiikka harjoittelusta sekä koulusta ja luennoista.”