Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry on 2002 perustettu kilpa-cheerleadingin erikoisseura, joka liikuttaa yhteensä yli 850 harrastajaa ja urheilijaa. Seurassamme on mahdollista liikkua harrastajatasolta aina huippu-urheilijaksi asti. Seurassamme lasten ja nuorten urheilu on laadukasta ja innostavaa, mistä kertoo muun muassa seuralle myönnetty Olympiakomitean Tähtiseura-status. Visiomme on toimia urheilun ja lajin edelläkävijänä, sekä suunnannäyttäjinä suomalaisessa urheilukentässä. Laadukas seura- ja valmennustoiminta välittyy harrastajillemme intohimona yhteiseen tekemiseen. #winningsince2002

 

AMMATTIVALMENTAJA

 

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä cheerleadingseurassa? Helsinki Athletics Cheerleaders hakee kokoaikaista valmentajaa vastaamaan seuramme cheer edustusjoukkueiden valmennustoiminnasta, sekä seuramme klinikka- ja leiritoiminnasta. Valmentajien työparina työskentelee seuramme ammattivalmentajat ja valmennuspäällikkö. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme seurakoordinaattori, hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat vanhempineen. 

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään sisältyy koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ilta-aikaan ja viikonloppuihin. 

Odotamme sinulta valmennuskokemusta, tavoitteellisuutta, urheiluosaamista, kehityshalua  ja innostuneisuutta seuratoimintaa kohtaan. Toivomme että pystyt esittämään esimerkkejä tuloksellisesta valmennuksesta. Olet kykeneväinen ryhmä- sekä itsenäiseen työskentelyyn ja pidät sovituista aikatauluista kiinni. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja johtamistaitoja, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

 

Valmentajan tehtäviä ovat muun muassa

käytännön valmennustyö (2 joukkueessa)

seuran leiritoiminnan suunnittelu ja toteutus

edustusjoukkueiden toiminnan suunnittelu, organisointi ja kehittämistyö

seuran kurssitoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteutus

kouluyhteistyö

seuran valmennuslinjojen jalkautus

 

Tarjoamme sinulle intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheereadingin huippuseuran toimintaa. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet. 

 

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen valmennus@hac.fi otsikolla ’Ammattivalmentaja’, viimeistään 15.11.2020. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa valmennuspäällikkö Ina Tiittula  tiistaina 3.11. klo. 12-15.00 ja tiistaina 10.11.2020 klo. 12-15.00 ,  p. 040 160 9868.