Valmennuspäällikkö

Urheilun ja liikunnan ammattilainen haluatko työskennellä jatkuvasti kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä kilpacheerleading seurassa? Helsinki Athletic Cheerleaders hakee valmennuspäällikköä vastaamaan laadukkaan valmennuksen tarjoamisesta seuran jäsenistölle. Seurassamme työkavereinasi työskentelevät seurakoordinaattori, kaksi päätoimista valmentajaa, liikunnan oppisopimusopiskelija sekä suuri joukko tuntivalmentajia. Seurassamme toimii myös useita aktiivisia joukkueenjohtajia, joiden työpanos joukkueiden ja seuran toiminnassa on merkittävä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä Suomen menestyneimpään cheerleading seuraan kehittämään seuramme valmennustoimintaa entistä laadukkaammaksi ja ammattitaitoisemmaksi. Pääset toimimaan innostuneessa ja kehittymishaluisessa työympäristössä kasvavan lajin parissa.

Työtehtäviäsi ovat mm.: valmennuksen ja harjoittelun kausisuunnittelu, valmentajien esimiehenä toimiminen, ja valmentajien rekrytointi.

Tehtävä on osa-aikainen ja määräaikainen opintovapaasijaisuus vuoden 2022 loppuun. Sopivan henkilön kanssa on mahdollisuus neuvotella kokoaikaisuudesta siten että 50% työstä koostuu valmennustehtävistä. Tehtävä edellyttää ajoittain ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Työsuhteeseen sisältyy koeaika.

Odotamme sinulta liikunta-alan koulutusta sekä innostunutta asennetta. Eduksi katsomme seuratoiminnan ja lajin tuntemuksen.

Lisätietoja antaa Valmennuspäällikkö Ina Tiittula 27.10. ja 3.11. klo 12-15, Puh: +358 40 1609868

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen elsa.nyrhinen@hac.fi viimeistään 6.11.2020 mennessä. Lisää otsikkokenttään ”Valmennuspäällikkö hakemus”. Lähetä hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Toiminnanjohtaja

Hallinnon ammattilainen, haluatko työskennellä jatkuvasti kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä kilpacheerleading seurassa? Helsinki Athletic Cheerleaders hakee toiminnanjohtajaa vastaamaan seuran hallinnollisista tehtävistä. Seurassamme työkavereinasi työskentelevät valmennuspäällikkö, seurakoordinaattori, kaksi päätoimista valmentajaa, liikunnan oppisopimusopiskelija sekä suuri joukko tuntivalmentajia. Seurassamme toimii myös useita aktiivisia joukkueenjohtajia, joiden työpanos joukkueiden ja seuran toiminnassa on merkittävä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä johtamaan Suomen menestyneintä cheerleading seuraa ja vastaamaan hallinnollista tehtävistä. Pääset toimimaan innostuneessa ja kehittymishaluisessa työympäristössä kasvavan lajin parissa.

Työtehtäviäsi ovat mm.: esimiehenä toimiminen seuran työntekijöille, seuran kausisuunnittelu yhteistyössä valmennuspäällikön kanssa, tukihakemusten tekeminen, budjetointi, yhteistyö eri kumppaneiden kanssa esim. yhteistyösopimukset.

Tehtävä on osaaikainen ja määräaikainen opintovapaasijaisuus vuoden 2022 loppuun. Tehtävään saattaa tulla lisäviikkotunteja. Tehtävä edellyttää ajoittain ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Työsuhteeseen sisältyy koeaika.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa esimerkiksi hallinnollista tai kaupallista koulutusta sekä innostunutta asennetta. Et pelkää tarvittaessa tarttua myös rutiinitöihin sillä seuratyössä tarvitaan kädet savessa asennetta! Eduksi katsomme hallinnollisen osaamisen sekä seuratoiminnan ja lajin tuntemuksen.

Lisätietoja antaa Valmennuspäällikkö Ina Tiittula 27.10. ja 3.11. klo 12-15, Puh: +358 40 1609868

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen elsa.nyrhinen@hac.fi viimeistään 6.11.2020 mennessä. Lisää Hakemuksesi otsikkokenttään ”Toiminnanjohtaja hakemus” Lähetä hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.