Punttisali.com on urheilijoiden vaatimukset täyttävä kuntosali, josta eivät vapaat painot ja nostopaikat lopu kesken. Peruskuntoilijalle tämä tarkoittaa erinomaisia välineitä ja tiloja esimerkiksi voimaharjoittelun aloittamiseen. Mikäli voimaharjoittelu ja vapailla painoilla tehtävä harjoittelu ei ole sinulle entuudestaan tuttua, ota yhteyttä info@punttisali.com niin autamme sinua mielellämme alkuun ammattitaitoisten yhteistyövalmentajiemme avulla.

Punttisali.com sijaitsee Ristipellontien liikuntakeskuksessa aivan HAC:n harjoittelukeskuksen vieressä. Sijainti on ihanteellinen niin urheilijoille kuin kuntoilijoillekin, jotka joka tapauksessa liikkuvat hallilla useaan otteeseen viikossa. Mikäpä sen parempi tapa kuluttaa aikaa lapsen treenatessa kuin käydä nostamassa rautaa!

Ensimmäinen salikäynti on aina ilmainen, joten käy vapaasti testaamassa heti kuin itsellesi sopii parhaiten. Jos innostut salista tilaa harjoittelusopimus Punttisalin verkkosivuilta! Tarjoamme kaikille HAC:n toiminnan piirissä oleville henkilöille -10% alennuksen kaikkiin 1kk ja 6kk sopimuksiin ja -20% tarjouksen 12kk sopimuksiin.  Kirjoita tilauksen yhteydessä alennuskoodi-kenttään HAC-TARJOUS.

www.punttisali.com