Upeita uutisia! HAC on aloittanut uuden yhteistyön Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi oy:n kanssa kesäkuussa 2020.

”Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi Oy on mielenterveysalan yritys, joka tuottaa laadukkaita, matalan kynnyksen ja tieteelliseen tutkimusnäyttöön pohjautuvia mielenterveyspalveluja. Lähes 250 asiantuntijastamme moni edustaa psykoterapia-alan huippuosaamista Suomessa. Pystymme laajan palveluvalikoimamme ansiosta tarjoamaan asiakkaillemme hänen ongelmansa/oireensa huomioiden oikeanlaista ja oikea-aikaista psykososiaalista hoitoa/tukea.

HAC:n jäsenet saavat Kompista henkilökohtaista neuvontaa, nopean palvelutarpeen arvion sekä ohjauksen eteenpäin oikealla asiantuntijalla Kompissa. Yhteydenotot: komppi@komppi.net tai puhelimitse/chatin kautta (asiakaspalveluaikona): www.komppi.net ja puh. 09 23121 888.”

Komppi ja HAC tarjoavat yhteisstyössä seuran jäsenille mahdollisuuden yksilöityyn hoitopolkuun mielenterveyden palveluiden piiriin sekä työnohjausta ja koulutusta HAC:n valmentajille.