Sinustako SUHO Ambassador?

Suomen Urheiluhierojaopisto tarjoaa urheiluhierojakoulutusta ja kehonhuoltopalveluita lähes 30 vuoden kokemuksella Helsingin Pasilassa. HAC aloitti yhteistyön SUHOn kanssa vuonna 2019 ja tänä vuonna haluamme viedä yhteistyön uudelle tasolle. Olemme nyt avanneet keväälle 2020 SUHO Ambassador haun HAC:n urheilijoille, jonka kautta urheilija pääsevät tiiviiseen yhteistyöhön henkilökohtaisen hierojan kanssa. 

 

Mitä saat ambassadorina?

Ambassador solmii yhteistyön henkilökohtaisesti hierojan kanssa. Hän saa käyttöönsä hierojan palvelut kevätkaudelle 2020 (kausi loppuu kesäkuun 30. päivä). Yhteistyö muodostuu tarkemmin jokaisen ambassadorin ja hierojan välille, se vaihtelee urheilijan omien tarpeiden ja esimerkiksi kilpailukauden mukaisesti.

 

Mitä odotamme ambassadorilta?

  • Ikä vähintään 15 vuotta
  • Aktiivinen some
  • Julkinen instagram-profiili
  • Kilpajoukkueessa urheilu
  • Sitoutuminen viikottaiseen/kuukausittaiseen instagram-päivitykseen (story ja feed-päivitykset)

 

SUHO Ambassador on yrityksen ulkopuolinen brändin puolestapuhuja, sekä positiivinen edustaja somessa, mediassa ja tapahtumissa. Edellytämme ig-postauksilta laadukkaita kuvia ja  videoita, sekä panostamista niiden sisältöön. Oma persoona ja mielikuvitus saavat näkyä postauksissa, mitä enemmän ne näkyvät, sitä mielenkiintoisempia postauksia saamme aikaan! Ambassadoreiden on tarkoitus nostaa esille kehonhuollon ja palautumisen tärkeyttä kilpacheerleadingissa sekä tuoda esille SUHOn ammattitaito ja koulutusmahdollisuudet.

Kerro itsestäsi ja ideoistasi mahdollisimman monipuolisesti hakukenttien kysymyksiin parantaaksesi mahdollisuuksiasi tulla valituksi. Jokaisen valitun Ambassadorin kanssa tullaan allekirjoittamaan kirjallinen yhteistyösopimus.

Haku on käynnissä 30.1-16.2. Valinnat tehdään helmikuun lopussa. Yhteistyö alkaa maaliskuussa 2020.

HAE  SUHO AMBASSADORIKSI TÄSTÄ