HELSINKI ATHLETICS CHEERLEADERS HAKEE SEURAKOORDINAATTORIA

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa Suomen menestyneimmässä cheerleadingseurassa? Helsinki Athletics Cheerleaders hakee seurakoordinaattoria vastaamaan seuramme päivittäisistä hallinnollisista rutiineista. Työparinasi työskentelee seuramme valmennuspäällikkö. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat vanhempineen.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään sisältyy koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville päiväsaikaan, satunnaisesti myös illoille tai viikonloppuihin.

Odotamme sinulta positiivista asennetta ja urheilutoiminnasta innostuneisuutta. Olet asiakaspalveluhenkinen, tarkka, itsenäiseen työhön kykenevä ja aikatauluista kiinni pitävä. Kokemus yhdistystoiminnasta ja urheiluseuratyöstä on eduksi. Osaat laskuttaa ja hoitaa kirjanpidon avustavia tehtäviä. Excelin käyttö on sinulle helppoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja valmiutta oppia uutta, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Seurakoordinaattorin tehtäviä ovat muun muassa

  • jäsenrekisterin hoitaminen myClub järjestelmällä
  • asiakaspalvelusähköpostin hoitaminen
  • laskutus, laskujen maksu ja kirjanpitoaineiston koonti
  • tapahtumien järjestelyihin osallistuminen
  • seuran hallinnollisten toimintamallien kehittäminen

Tarjoamme sinulle intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheerleadingin huippuseuran toimintaa. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen toimisto@hac.fi otsikolla ’Seurakoordinaattori’, viimeistään 8.12.2019. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Heli Kortesalmi ma 2.12. klo 9-11 ja ti 3.12. klo 18-20.